Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αρνητικό σημείο στο halo μέχρι στιγμής είναι ότι μερικά οπλάκια που παίρνεις σου κρύβουν πάνω από τη μισή οθόνη.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μόνο αρνητικό σημείο στο halo μέχρι στιγμής είναι ότι μερικά οπλάκια που παίρνεις σου κρύβουν πάνω από τη μισή οθόνη.

από αρνητικά θα έλεγα ότι μου αφήνει την εντύπωση ότι είναι σαν 2 παιχνίδια ένα open world κι ένα κλασσικό fps σε κλειστά περιβάλλοντα.  Όπως κι οκ καταλαβαίνω το Halo theme αλλά τουλάχιστον ένα 3ο slot για όπλα καλό θα ήταν 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αυτό που γράφω, δηλαδή, για το όπλο που σου κρύβει τη μισή οθόνη δεν ενοχλεί κανέναν άλλον;

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετιο.

Παντος έχω πολλά χρόνια να σκέφτομαι ποτε θα ερθει το βραδάκι να ανοιξω το xbox να παιξω το campaign. Πάντα του multiplayer ήμουν αλλά το συγκεκριμένο είναι κολλημα!

Από εκεί που έλεγα να πάω μόνο main misions έχω πιάσει να καθαρίσω όλο τον χάρτη 2 μέρες τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Δεν έχει βγει ακόμα στο game pass το the gunk. Εγώ αναφέρθηκα στο halo γτ εχω δει ότι έχουν μικρά ποσοστά τα achievements

3 ώρες πριν, Daredevil είπε

για το halo infinite λέει και σε μένα το ίδιο είναι έχω πήξει στα διαμαντάκια

αν αναφέρεται στο halo λάθος μου,αλλά έχει και achievements πάνω από 10%,γιαυτό υπέθεσα ότι μάλλον θα εννοεί το άλλο παιχνίδι που είναι πιο καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Αυτό που γράφω, δηλαδή, για το όπλο που σου κρύβει τη μισή οθόνη δεν ενοχλεί κανέναν άλλον;

Φτιάξε το dof μέσω του μενού.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Αλλαξε το fov

Δημοσ.

Εμένα το aliens fireteam μου αρέσει, έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, βλέπω την ίδια δυναμική στο coop οπως του outriders που απρόσμενα έφαγα 400+ωρες. Σίγουρα δείχνει ότι είναι ΑΑ τίτλος σε ποιότητα με πολύ χαμηλότερο budget,  αλλά έχει χαρακτήρα. Από πίστες είμαι στην 5η και βλέπω πολύ ωραία επίπεδα σε σχεδιασμό που θυμίζουν Aliens και Προμηθέα, τα γραφικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κλασική UE4 χωρίς πολλά πολλά άλλα κάνουν την δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Billie13 είπε

Φτιάξε το dof μέσω του μενού.

Δεν καταλαβαίνω τι λες φίλε μου.

Update : Είδα τι εννοείτε παιδιά.

Το Field of View.

Να το πάω τέρμα στο 120;

Εσείς που το έχετε;

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Ναι φίλε μου,το fov, μπερδεύτηκα και έγραψα dof.Νομιζω στο 100 το έχω εγώ.Παιξε με τη ρύθμιση και δες που σε βολεύει.

Πάντως ακόμα και έτσι το θεωρώ bug παιχνιδιού που δείχνει βιασύνη στο να γίνει release.

Γιατί και zoom out να κάνω με το fov πάλι το οπλάκι θα πιάνει τη μισή οθόνη, κάτι που είναι απαράδεκτο.

Update : Τελικά αυτό που χρειάζομαι είναι το weapon display offsets και όχι το fov που λέτε όλοι.

Δείτε εδώ και το σχετικό video.

https://www.youtube.com/watch?v=8p4oNDs5Ynw

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 3
Δημοσ.

Ανεβαίνουν σιγά σιγά τα reviews του Gunk που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες,δεν ξέρω αν το έχει παίξει κανείς ήδη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

για πείτε το download μπορεί να παει πάνω από το 25Mbps και πως? η απλά αυτό το limit των server της microsoft?

Αναλόγως την ταχύτητά σου.Εγω με 200 οπτική,φθάνω μέχρι 185 περίπου αλλα εξαρτάται αν παίζεις ταυτόχρονα,όσο κατεβάζεις.Χοντρικά κατεβάζω 1γίγα το λεπτο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, George7Byron είπε

Αναλόγως την ταχύτητά σου.Εγω με 200 οπτική,φθάνω μέχρι 185 περίπου αλλα εξαρτάται αν παίζεις ταυτόχρονα,όσο κατεβάζεις.Χοντρικά κατεβάζω 1γίγα το λεπτο

Εγώ με 200/20 δεν έχω καταφέρει ποτέ πάνω από 130

Ενώ από steam πάντα σταθερά 1.5 gb το λεπτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...