Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί παίζει τις HDR ; Με VLC που έχω προσπαθήσει απλά δεν..Το KODI με πετάει εκτός.

Ναι έβαλα dv.mp4 ταινίες και μου τις κάνει HDR και παίζουν μια χαρά.δοκίμασα και τάινια που είναι HDR από την αρχή. Στο store κατέβασε αυτό που λέει ταινίες και τηλεόραση το πρόγραμμα.αν πάλι σου κολλάει κάποια ταινία άλλαξε τον ήχο από hdmi στις ρυθμίσεις του xbox. Πχ stereo dolby atmos κτλ

7 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Δυστυχώς  δεν τρέχει Dolby Vision σε ταινίες καμία κονσόλα.

Ούτε μέσω player , ούτε μέσω Blu-Ray drive.

Nvidia Shield TV PRO 2019 είναι η λύση για όλα τα φορμά εικόνας και ήχου.

Ε τις βλέπω από player της CX. Παίζει μια χαρά dv.mp4 ταινίες. Τις dv. mkv δεν παίζει και τις κάνει hdr, απλά για πείραμα προσπαθούσα και στο series x

Επεξ/σία από aekoupoli
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Ναι έβαλα dv.mp4 ταινίες και μου τις κάνει HDR και παίζουν μια χαρά.δοκίμασα και τάινια που είναι HDR από την αρχή. Στο store κατέβασε αυτό που λέει ταινίες και τηλεόραση το πρόγραμμα.αν πάλι σου κολλάει κάποια ταινία άλλαξε τον ήχο από hdmi στις ρυθμίσεις του xbox. Πχ stereo dolby atmos κτλ

Ε τις βλέπω από player της CX. Παίζει μια χαρά dv.mp4 ταινίες. Τις dv. mkv δεν παίζει και τις κάνει hdr, απλά για πείραμα προσπαθούσα και στο series x

Η CX πολλές DV mkv δεν τις παίζει, βγαίνουν μωβ γιατί δεν κάνει trigger το DV. Από Mp4 κομπλέ.

9 λεπτά πριν, privateer είπε

Διαφορά site πάντως που το έχουν για review λένε ότι είναι πολύ καλό. Σε μιάμιση ώρα γράφει το Metacritic ότι γίνεται release το game

Δεν είναι bugged τα achievements, όντως είναι πολύ χαμηλά τα ως τώρα ποσοστά ολοκλήρωσης τους.

Μάλλον πολύ λίγοι θα το έχουν κατεβάσει/παίξει το παιχνίδι,γιατί όλα είναι κάτω από 0.5%.

Αφού το ποσοστο βγαινει ανάλογα πόσοι παίζουν το παιχνίδι. Δλδ κ λίγοι να έπαιζαν πάλι θα έπρεπε να είχε μεγάλο ποσοστό ειδικά στα achievements που δν τα χάνεις με τπτ. Δλδ σκοτώνεις πχ το πρώτο boss και λέει ποσοστό achievement 5%. Και 500 άτομα να το έχουν κατεβάσει πχ θα έπρεπε να λέει 97% ολοκλήρωση achievement πχ. Λογικά επειδή το κατέβασε όλη η γη για το multiplayer και το campaign το έχει παίξει το 1 δέκατο από αυτούς, βγαίνει το χαμηλό ποσοστό των achievement

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα λίγο το καινούργιο aliens μόνος μου. Συμπαθητικό παιχνίδι shooter αλλά όχι τίποτα σπουδαίo. Ούτε την ατμόσφαιρα του aliens (της ταινίας εννοώ) επιτυγχάνει ούτε τα επίπεδα άλλων shooters τύπου gears ή outriders.

Εχει επιλογή για single player και σου δίνει δύο πολύ καλούς AI συμπαίκτες (αν και κάπως τρομακτικούς σε εμφάνιση γιατί μοιάζουν με φαντάσματα!). Δυστυχώς δεν κάνει save μέσα στην αποστολή και αν χάσεις μετά ξεκινάς από το μηδέν.

Φαντάζομαι θα είναι αρκετά καλύτερο με παρέα σε co-op.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2

7 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Αφού το ποσοστο βγαινει ανάλογα πόσοι παίζουν το παιχνίδι. Δλδ κ λίγοι να έπαιζαν πάλι θα έπρεπε να είχε μεγάλο ποσοστό ειδικά στα achievements που δν τα χάνεις με τπτ. Δλδ σκοτώνεις πχ το πρώτο boss και λέει ποσοστό achievement 5%. Και 500 άτομα να το έχουν κατεβάσει πχ θα έπρεπε να λέει 97% ολοκλήρωση achievement πχ. Λογικά επειδή το κατέβασε όλη η γη για το multiplayer και το campaign το έχει παίξει το 1 δέκατο από αυτούς, βγαίνει το χαμηλό ποσοστό των achievement

O συμφορουμίτης δεν νομίζω ότι αναφέρεται στο halo αλλά στο Gunk.

57 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Επαιξα λίγο το καινούργιο aliens μόνος μου. Συμπαθητικό παιχνίδι shooter αλλά όχι τίποτα σπουδαίo. Ούτε την ατμόσφαιρα του aliens επιτυγχάνει ούτε τα επίπεδα άλλων shooters τύπου gears ή outriders.

Εχει επιλογή για single player και σου δίνει δύο πολύ καλούς AI συμπαίκτες (αν και κάπως τρομακτικούς σε εμφάνιση γιατί μοιάζουν με φαντάσματα!). Δυστυχώς δεν κάνει save μέσα στην αποστολή και αν χάσεις μετά ξεκινάς από το μηδέν.

Φαντάζομαι θα είναι αρκετά καλύτερο με παρέα σε co-op.

Χθες το απογευματάκι πάντως σε matchmaking δε μπορούσε να βρει ούτε έναν συμπαίκτη..

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν έχει βγει ακόμα στο game pass το the gunk. Εγώ αναφέρθηκα στο halo γτ εχω δει ότι έχουν μικρά ποσοστά τα achievements

2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Χθες το απογευματάκι πάντως σε matchmaking δε μπορούσε να βρει ούτε έναν συμπαίκτη..

Εμένα μια χαρά έβρισκε. Για δες μήπως έχεις Nat type strict η τίποτα τέτοιο. Εμένα είναι open στο xbox

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

για το halo infinite λέει και σε μένα το ίδιο είναι έχω πήξει στα διαμαντάκια

π.χ.

Spoiler

image.png.0dffbb4287e1671e17de73ecac041668.png

Ρε τι πάθαμε στα γεράματα ….. Το γυρίσαμε σε Xbox κι έχουμε αρρωστήσει …… Forza και Halo τι παιχνιδαρες ( αν και σαν story το halo δεν έχω καταλάβει πολύ ακόμα τι παίζει γιατί δεν έχω παίξει ποτέ halo ) !!!!!

• Like 3

1 λεπτό πριν, tsakolis είπε

Ρε τι πάθαμε στα γεράματα ….. Το γυρίσαμε σε Xbox κι έχουμε αρρωστήσει …… Forza και Halo τι παιχνιδαρες ( αν και σαν story το halo δεν έχω καταλάβει πολύ ακόμα τι παίζει γιατί δεν έχω παίξει ποτέ halo ) !!!!!

μπορείς να δεις αυτό για να κάνεις catch up

• Like 3
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...