Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

παιδιά υπάρχουν gaming ακουστικά ασύρματα για xbox που να συνδέονται και σε tv ,pc ασύρματα να τα πάρω δώρο στην κορη μου ?

Μπορείς να πάρεις της Microsoft τα ασύρματα γύρω στα 100ε. Έχει και πιο ακριβά όπως τα razer kaira pro, steelseries κτλ. Για να συνδεθούν στο pc θες αντάπτοραki xbox. Αλλιώς με Bluetooth. Και στην τηλεόραση με Bluetooth συνδέονται όπως και σε κινητό κτλ. Μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα και σε 2 συσκευές συνδεδεμένα. Στο xbox και σε άλλη μια με Bluetooth

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που νομίζω ότι χαραμίζεται η κονσόλα και το GP. Πραγματικά θα πρέπει κανείς να είναι κάτω από 18 χρονών για να προλαβαίνει να παίξει (εννοώντας να αφιερώσει χρόνο) όλες αυτές τις παιχνιδάρες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο xbox. Μου φαίνεται ήταν λάθος οι αγορές του Metro Exodus και του ΝΒΑ 2Κ22, αλλά στις τιμές των 4 και 30κάτι ευρώ αντίστοιχα ήταν πειρασμός. Έβαλα χθες το βράδυ για 2-3 ώρες (που είναι το μάξιμουμ πλέον που αφιερώνω) το Halo και σκάλωσα, χωρίς να έχω παίξει τη σειρά. Πάνω που έλεγα να ξεμπερδέψω με το Metro και να ασχοληθώ λιγάκι με το Forza... και μέσα σε όλα αυτά παίζω και λίγο μπασκετάκι που είναι παλιά καψούρα.

• Like 5
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Έβαλα χθες το βράδυ για 2-3 ώρες (που είναι το μάξιμουμ πλέον που αφιερώνω) το Halo και σκάλωσα, χωρίς να έχω παίξει τη σειρά. Πάνω που έλεγα να ξεμπερδέψω με το Metro και να ασχοληθώ λιγάκι με το Forza... 

Spoiler

Το λάθος στην δική σου περίπτωση(την έχω πατήσει και εγώ και πολλοί άλλοι έτσι)δεν ήταν που αγόρασες το metro exodus,αλλα που πριν καν το τελειώσεις ξεκίνησες να παίζεις άλλο παιχνίδι.

Αν δεν τελειώσεις άμεσα το metro,μετά θα το παρατήσεις τελείως γιατί δεν θα θυμάσαι καν την ιστορία του από εκεί που το άφησες.

Τέλος πολλοί κάνουν το λάθος να έχουν στο μυαλό τους το GP σαν το Netflix υπο την έννοια ότι ξεχνάνε ότι πολλάα παιχνίδια για να τα τελειώσεις,θέλεις πολύ περισσότερες ώρες από όσες θες για να δεις μια ταινία ή και season μιας σειράς.

Γιαυτό πολλοί δεν βάζουν συνδρομή(GP)για πολλά χρόνια,αλλά κυρίως όταν θέλουν να παίξουν κάτι άμεσα ασχέτως κόστους.

Με λίγα λόγια θέλει πρόγραμμα όλο αυτό,και όχι ότι μας γυαλίζει το ξεκινάμε και πριν το τελειώσουμε το παρατάμε για κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 4

1 ώρα πριν, Basilhs1982 είπε

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που νομίζω ότι χαραμίζεται η κονσόλα και το GP. Πραγματικά θα πρέπει κανείς να είναι κάτω από 18 χρονών για να προλαβαίνει να παίξει (εννοώντας να αφιερώσει χρόνο) όλες αυτές τις παιχνιδάρες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο xbox. Μου φαίνεται ήταν λάθος οι αγορές του Metro Exodus και του ΝΒΑ 2Κ22, αλλά στις τιμές των 4 και 30κάτι ευρώ αντίστοιχα ήταν πειρασμός. Έβαλα χθες το βράδυ για 2-3 ώρες (που είναι το μάξιμουμ πλέον που αφιερώνω) το Halo και σκάλωσα, χωρίς να έχω παίξει τη σειρά. Πάνω που έλεγα να ξεμπερδέψω με το Metro και να ασχοληθώ λιγάκι με το Forza... και μέσα σε όλα αυτά παίζω και λίγο μπασκετάκι που είναι παλιά καψούρα.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί το halo με το metro.

Τα visuals μόνο είναι σαν να απέχουν μεταξύ τους 10 χρόνια σαν προιόντα.

4 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Dolby vision ταινίες παίζει απο στικακι το series x? Έχω κάποιες mp4 dv αλλά με το player που έχει μου τις παίζει με πράσινο χρωματισμο

Καλή ερώτηση, να υποθέσω εννοείς με το Kodi?

44 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καλή ερώτηση, να υποθέσω εννοείς με το Kodi?

Γενικά με κάποιον player. Δοκίμασα 10 player. Το μόνο που έπαιζε αλλά το έκανε μετατροπή σε hdr από μόνο του είναι αυτό που λέει ταινίες και τηλεόραση. Μερικά έργα κολλούσαν όμως άλλα αν άλλαζα τον ήχο μετά έπαιζαν

• Like 1

Κάτι ερωτήσεις πρωτα και μετά κάποια σχολεια στην κουβέντα από πάνω:

Ερωτηση 1) έχω μπερδευτεί με το μικρόφωνο στο controller. Έχει μικρόφωνο; Λάθος νομίζω;

Θελω σε κάτι παιχνίδια τύπου fortnite να μιλήσω και δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω. Θέλει μήπως να συνδέσω ειδικά ακουστικά με μικρόφωνο στο controller? Έχω συνδέσει handsfree headset (apple EarPods, Bose q35, etc) αλλά και δεν δίνουν ήχο στο μικρόφωνο.

Ερωτηση 2) έχω μια q60 (65αρα) TV Samsung 4K 60hz. Υποστηρίζει 1440p 120hz. Αξίζει να ρίξω ανάλυση για τα 120hz σε fortnite, halo? Έχει δοκιμάσει κανείς;

Στις 14/12/2021 στις 4:46 ΜΜ, firepc είπε

Εμενα με εχει κανει τσίπη το gp, σε αντιθεση με αυτο που ελεγε ο Φιλ οτι ο κοσμος αγοραζει πιο πολυ με gp

Εμένα με βοήθησε να ξαναγίνω gamer και τελικά αγόρασα games. Μια υπηρεσία σαν το GP σου ανοίγει την όρεξη. 

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

πολλοί κάνουν το λάθος να έχουν στο μυαλό τους το GP σαν το Netflix

Με λίγα λόγια θέλει πρόγραμμα όλο αυτό

Χχχμμ γιατί οχι όπως του αρέσει του καθένα; Για εμένα είναι σαν το Spotify. Πλούσια συλλογή και επιλέγω παιχνίδι ανάλογα με το mood.

Γρήγορα dopamine rewards: halo multiplayer

Πάτημα πλήκτρων δίχως αύριο: Hades

Νοσταλγία: κάτι από sega

Όνειρο είναι: Ori 1,2

Κτλ.κτλ.

Για εμένα που δεν έχω χρόνο γενικά η πληθώρα επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικα moods στο μισάωρο που θα βρω ανα μέρα, ειναι χρυσός. Δεν με νοιάζει να τερματίσω παιχνίδια εκτός και αν έχουν κάτι ιδιαίτερο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dstilio είπε

Χχχμμ γιατί οχι όπως του αρέσει του καθένα;

Και αυτό που λές γίνεται,αλλά δεν αναφέρει αυτό το πράγμα ο συμφορουμίτης πιο πάνω,μιας και μιλάμε για single player story driven παιχνίδια κυρίως.

Επεξ/σία από Fulgore

6 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Dolby vision ταινίες παίζει απο στικακι το series x? Έχω κάποιες mp4 dv αλλά με το player που έχει μου τις παίζει με πράσινο χρωματισμο

Γιατί παίζει τις HDR ; Με VLC που έχω προσπαθήσει απλά δεν..Το KODI με πετάει εκτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς  δεν τρέχει Dolby Vision σε ταινίες καμία κονσόλα.

Ούτε μέσω player , ούτε μέσω Blu-Ray drive.

Nvidia Shield TV PRO 2019 είναι η λύση για όλα τα φορμά εικόνας και ήχου.

HDR και uncompressed pass through 3D φορμά ήχου μέσω USB η εφαρμογή  "Ταινίες ..", πρέπει όμως να υποστηρίζει  τα συγκεκριμένα φορμά και η TV.

Π.Χ. οι TV της LG δεν υποστηρίζουν DTS.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...