Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να προσφέρω στο Topic, ένα πράγμα θέμα μόνο να πω.

Ρε...Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι το Halo; Έχω καεί απίστευτα, είμαι στην δουλειά και σκέφτομαι πότε θα γυρίσω για να λιώσω. Όπως επίσης από τα λίγα παιχνίδια που αν και Open World, παίρνω τον χρόνο μου και πάω παντού πριν προχωρήσω!

Χρόνια έχω να χαρώ τόσο πολύ ένα παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο στην 343 Ind από εμένα.

Είναι επος! Έχω κολλήσει και εγω ασχημα.και μάλλον θα ξεκινήσω να καθαρίσω όλο το χάρτη.δεν θέλω να τελειωσει

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Hellblade 2 είναι σχεδόν επίπεδο CGI πάντως, φοβερή δουλειά και μακάρι να μην πέσει downgrade. Έκανα preload το The Gunk και ελπίζω να βγει καλό.

6 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να προσφέρω στο Topic, ένα πράγμα θέμα μόνο να πω.

Ρε...Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι το Halo; Έχω καεί απίστευτα, είμαι στην δουλειά και σκέφτομαι πότε θα γυρίσω για να λιώσω. Όπως επίσης από τα λίγα παιχνίδια που αν και Open World, παίρνω τον χρόνο μου και πάω παντού πριν προχωρήσω!

Χρόνια έχω να χαρώ τόσο πολύ ένα παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο στην 343 Ind από εμένα.

Αρκετά καλό όντως. Εγώ το τερμάτισα στο PC και λέω να το αρχίσω ξανά στο XSX αυτή τη φορά λόγω OLED.

• Like 1
Δημοσ.

MK11 την Πέμπτη ?! 

https://www.tecvirus.com/xbox/797693_auta-inai-ta-epomena-paichnidia-pou-erchontai-sto-xbox-game-pass?fbclid=IwAR07nYjI2i9tAL0Lb3JA9Fqef8AyWAV1WNyEO5OJCRYF4NJdzfFb4a7AhC4

επίσης ενώ μου βγάζει το among us για download στο store το πατάω να ξεκινήσει και ενώ ξεκινάει μου σταματάει ξέρει κάνεις γιατί ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

MK11 την Πέμπτη ?! 

https://www.tecvirus.com/xbox/797693_auta-inai-ta-epomena-paichnidia-pou-erchontai-sto-xbox-game-pass?fbclid=IwAR07nYjI2i9tAL0Lb3JA9Fqef8AyWAV1WNyEO5OJCRYF4NJdzfFb4a7AhC4

επίσης ενώ μου βγάζει το among us για download στο store το πατάω να ξεκινήσει και ενώ ξεκινάει μου σταματάει ξέρει κάνεις γιατί ; 

Χθες το βραδυ κοιτουσα τις πεδιαδες του buenos aires κ ημουν ετοιμος να αγορασω mortal kombat αλλα αν ειναι ετσι θα περιμενω λιγο !! Για το among us εχει βγει μηπως ειναι pre instal ? Σημερα κυκλοφορει αν θυμαμαι καλα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

Γενικα παιδια μην αγοραζετε θα τα δειτε στο gamepass ολα αργα η γρηγορα με λιγο υπομονη 

Εγώ που θέλω να αγοράσω το tony hawk,να το πάρω ή θα μπει σύντομα στο gamepass? Εχεις κάποιο insider info για το παραπάνω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malias4 είπε

Χθες το βραδυ κοιτουσα τις πεδιαδες του buenos aires κ ημουν ετοιμος να αγορασω mortal kombat αλλα αν ειναι ετσι θα περιμενω λιγο !! Για το among us εχει βγει μηπως ειναι pre instal ? Σημερα κυκλοφορει αν θυμαμαι καλα

εγω το είχα πάρει σε προσφορά κάποια στιγμή σατα 19,99 € από τις εβδομαδιαίες προσφορές του XBOX . Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αφορά το UTLIMATE ή το απλό αν και λογικά είναι το απλό γιατί expansion addon κτλπ δεν θυμαμαι να ειδα ποτε σε game pass . Θα δειξει . 

Για το among us συνεχιζει τα ιδια οποτε δεν ξερω ακομα τι παιζει !

Δημοσ.

Ε ενταξει αμα καποιος ειναι φαν ενος παιχνιδιου τοτε εννοειτε αγοραζει day one . Αλλα αν δεν εισαι τοσο hardcore κ περιμενεις ναι ολα θα μπουνε στο τελος κανενα δεν θα γλυτωσει απο τα χερακια του μπαρμπα Φιλ ☺️
Περα απο την πλακα εχουνε μπει παιχνιδαρες αυτο τον μηνα κ ερχονται κ αλλα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αφορά το UTLIMATE ή το απλό

Ως τώρα λένε ότι είναι η απλή έκδοση,αν και θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Αν κάνω record  4κ hdr βγαινει πολύ σκοτεινό.δεν ξερω γιατι.

Γιατι θα πρεπει να το περασεις απο καποιο προγραμμα οπως το premiere και να κανεις color correction/grading. Βασικα υπαρχουν ετοιμα hdr presets/luts απλα πρεπει να βρεις το σωστο για την οθονη σου (λογω διαφορετικων hdr προτυπων)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

Γενικα παιδια μην αγοραζετε θα τα δειτε στο gamepass ολα αργα η γρηγορα με λιγο υπομονη 

Εχω τερματησει πολλα παιχνιδια απο gp και παντα βρισκω κατι νεο να παιξω. Παιζω το HI και θα πιασω μεθαυριο και το The Gunk που φαινεται αρκετα συμπαθυτικο.

Γενικα εχεις ενα δικιο. Δεν θα πω οτι ερχονται ολα, αλλα σιγουρα ερχονται παιχνιδια που δεν εχεις παιξει.

Εμενα με εχει κανει τσίπη το gp, σε αντιθεση με αυτο που ελεγε ο Φιλ οτι ο κοσμος αγοραζει πιο πολυ με gp

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...