Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, MadPax είπε

Θα υπάρξει λέτε διαθεσιμότητα τις επόμενες μέρες στην αγορά, όχι τίποτ' άλλο αλλά έχω υποσχεθεί στα ανήψια το One X μου, μόλις πάρω το Series X, και περιμένουν σαν τα γκρέμλινς στη γωνία 😂

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

link;

https://www.xbox.com/pt-br/games/store/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Edition

Είναι απο τη χωρα του καφε βεβαια

Έχει βεβαια και την κανονικη εκδοση στα 4,50 αν θες να γλιτώσεις μια τυρόπιτα για αύριο.

https://www.xbox.com/pt-BR/games/store/the-witcher-3-wild-hunt

Επεξ/σία από stafftw
  • Like 1

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

link;

Πάντως και στα 8 ευρώ μέσα από το store της κονσόλας, που είναι προσφορά αυτές τις μέρες, δεν το λες και άσχημο deal, όταν το W2 έχει ένα εικοσάρικο, και σε φυσικό μέσο δεν πέφτει και πολύ η τιμή του W3...δεν είναι βέβαια η GOTY  έκδοση, αλλά δεν με χαλάει καθόλου όταν μιλάμε για τέτοια τιμή σε τέτοια παιχνιδάρα !

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, MadPax είπε

Πάντως και στα 8 ευρώ μέσα από το store της κονσόλας, που είναι προσφορά αυτές τις μέρες, δεν το λες και άσχημο deal, όταν το W2 έχει ένα εικοσάρικο, και σε φυσικό μέσο δεν πέφτει και πολύ η τιμή του W3...δεν είναι βέβαια η GOTY  έκδοση, αλλά δεν με χαλάει καθόλου όταν μιλάμε για τέτοια τιμή σε τέτοια παιχνιδάρα !

H GOTY έκδοση στο επίσημο store εχει 10, οπότε αν είναι να δώσεις τα 8 σίγουρα αξίζει η διαφορά. Εκεί που λες έλεος, είναι που στο eneba έχει τη GOTY έκδοση στα 2 ευρώ από Αργεντινή. Απλά η Αργεντινή από ότι διαβάζω είναι γενικότερα προβληματικό μέρος για αγορές οπότε βαριέμαι να δοκιμάζω.

Επεξ/σία από thagkol

Εγω πηρα το dying light platinum edition σχεδόν 5 ευρώ.

Στο sx παιζει 60αρι και από τι διάβασα ερχεται upgrade για series kai ps5 και μάλλον οσοι εχουν την platinum θα το πάρουν τσαμπα

• Like 1

30 λεπτά πριν, thagkol είπε

H GOTY έκδοση στο επίσημο store εχει 10, οπότε αν είναι να δώσεις τα 8 σίγουρα αξίζει η διαφορά. Εκεί που λες έλεος, είναι που στο eneba έχει τη GOTY έκδοση στα 2 ευρώ από Αργεντινή. Απλά η Αργεντινή από ότι διαβάζω είναι γενικότερα προβληματικό μέρος για αγορές οπότε βαριέμαι να δοκιμάζω.

Αργεντινή και Τουρκία είναι δύσκολο να βρεις gift card, λογω οικονομικών συνθηκων και υποτιμησης νομίσματος μάλλον τις έχουν μπλοκάρει.

Τελικά το πήρα απο τον Βραζιλιάνο θείο. αρχικά έκανα τη βλακεία και έστειλα gift card σε μέιλ μου... αλλά ευτυχώς λυθηκε αυτό το πρόβλημα αυτό με vpn.

9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αργεντινή και Τουρκία είναι δύσκολο να βρεις gift card, λογω οικονομικών συνθηκων και υποτιμησης νομίσματος μάλλον τις έχουν μπλοκάρει.

Τελικά το πήρα απο τον Βραζιλιάνο θείο. αρχικά έκανα τη βλακεία και έστειλα gift card σε μέιλ μου... αλλά ευτυχώς λυθηκε αυτό το πρόβλημα αυτό με vpn.

Δε χρειάζεται gift card αν αγοράσεις έτοιμο τον κωδικό του παιχνιδιού από κλειδάδικο, απλά να βρεις τρόπο να το κάνεις redeem χρειάζεται

17 λεπτά πριν, thagkol είπε

Δε χρειάζεται gift card αν αγοράσεις έτοιμο τον κωδικό του παιχνιδιού από κλειδάδικο, απλά να βρεις τρόπο να το κάνεις redeem χρειάζεται

μπερδεύτηκα με τους 10 διαφορετικούς οδηγούς που διάβασα, ο καθένας διαφορετικά τα γραφει.

τελικά το πιο εύκολο είναι: αγορά gift card βραζιλιας , βραζιλιάνικο vpn και εξαργύρωση.

• Like 1

1 ώρα πριν, thagkol είπε

Εγώ το έχω το παιχνίδι καιρό τώρα, στο φίλο που ψάχνει έκανα quote...

8 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Δεκεμβριο μαλλον δυσκολα καθως τωρα ειναι που πουλανε τρελα ενα σωρο παιχνιδια, δε θα θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλήσει λιγο ακομα. Ισως απο Γεναρη κ μετα αλλα ποιος ξερει, μπορει να ειναι κ σε 6+ μηνες.

μου εκανε εντυπωση που το βρηκα μονο σε 2 μαγαζια στο skroutz και μαλιστα στα 60 ερω τελικα το πηρα με 35 ευρω απο amazon.de black friday

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, papapontikas είπε

βγάλε το χβοχ από εκεί που το βάζεις και βάλτο στο πάτωμα όρθιο για 2-3 μέρες (όχι πάνω σε χαλί όμως) και δες αν έχει διαφορά. Δε ξέρω που το βάζεις αλλά μπορεί να προκαλεί προβλήματα. πχ άλλες συσκευές, να παγιδεύεται ζεστός αέρας κτλ

Καλύτερα είναι να είναι ξαπλωτό έχουν πει πολλοί που κάνανε τεστ σε τι θέση είναι πιο δροσερό.

Και αυτό γιατί αν το βάλεις ξαπλωτό ακόμα και οι τρύπες που έχει στο κάτω μέρος έχουν πολύ χώρο για να εισάγουν κρύο αέρα στη κονσόλα ενώ σε κάθετη θέση δεν έχουν και τόσο χώρο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1

Ηγέτης παντελονατος Spencer βγαίνει μπροστά και παραδέχεται τα λάθη του 👏

You acquire a studio for what they're great at now, and your job is to help them accelerate how they do what they do, not them accelerate what you do!

• Like 4
  • Thanks 3
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...