Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ποιον φορτιστή? Εάν έχεις βάση φόρτισης και ακουμπάς εκεί το χειριστήριο μετά το παιχνίδι, έχεις ξεχάσει ότι οι μπαταρίες αποφορτίζουν.

Ναι μεν αλλά υπάρχουν μέσα σε κάθε σπίτι ένα σωρό συσκευές που δέχονται μπαταρίες για να δουλέψουν, με τις επαναφορτιζόμενες δεν δεσμεύεσαι πουθενά καθότι μπαίνουν παντού, ενώ με βάση φόρτισης φορτίζεις μόνο χειριστήρια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ναι μεν αλλά υπάρχουν μέσα σε κάθε σπίτι ένα σωρό συσκευές που δέχονται μπαταρίες για να δουλέψουν, με τις επαναφορτιζόμενες δεν δεσμεύεσαι πουθενά καθότι μπαίνουν παντού, ενώ με βάση φόρτισης φορτίζεις μόνο χειριστήρια.

my point exactly

Αφήνω αυτό εδώ......halo.jpg.d3e2643fa2a68f9f3070ff300abe6fe4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Δεν ξέρω πόσες συσκευές έχει ένα σπίτι οι οποίες να απαιτούν συγκεκριμένα ΑΑ μπαταρίες 2500mAh 10 ευρώ η μία. Σαν πολύ ακριβή επένδυση μου φαίνεται πχ για ρολόγια τοίχου, τηλεκοντρόλ, επιτραπέζια ρολόγια κλπ που κρατάνε έτσι κι αλλιώς μήνες με απλές μπαταρίες σούπερ μάρκετ. Άσε που αυτές οι συσκευές δεν πέρνουν απαραίτητα ΑΑ μπαταρίες. Εκτός εάν έχεις κάποιες πολύ εξειδικευμένες συσκευές (που να θέλουν κιόλας αυτόν τον τύπο μπαταρίας) με μεγάλη κατανάλωση αλλά λες ότι είναι και ένα σωρό κιόλας... 

Τέλος πάντων, όπως βολεύεται κανείς. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ποιον φορτιστή? Εάν έχεις βάση φόρτισης και ακουμπάς εκεί το χειριστήριο μετά το παιχνίδι, έχεις ξεχάσει ότι οι μπαταρίες αποφορτίζουν.

Ειδικά οποιος έχει περισσότερες από μια κονσόλες(ή πολλά controller),είναι κυριολεκτικά μονόδρομος η βάση φόρτισης, ειδικά μιας και τώρα όλα τα controller έχουν typeC υποδοχή.

Τσίμπησα τωρα στις εκπτώσεις με μόλις 9 ευρώ τον συγκεκριμένο από Ελλάδα(ούτε στο εξωτερικό τόσο φθηνά)και απλά σου λύνει τα χέρια(δεν λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες)

https://orzly.com/products/ps5-duo-charge-dock?variant=32916658847805

PS5_Wht-6_V4_1024x1024.jpg?v=1622460636

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν ξέρω πόσες συσκευές έχει ένα σπίτι οι οποίες να απαιτούν συγκεκριμένα ΑΑ μπαταρίες 2500mAh 10 ευρώ η μία. Σαν πολύ ακριβή επένδυση μου φαίνεται πχ για ρολόγια τοίχου, τηλεκοντρόλ, επιτραπέζια ρολόγια κλπ που κρατάνε έτσι κι αλλιώς μήνες με απλές μπαταρίες σούπερ μάρκετ. Άσε που αυτές οι συσκευές δεν πέρνουν απαραίτητα ΑΑ μπαταρίες. Εκτός εάν έχεις κάποιες πολύ εξειδικευμένες συσκευές (που να θέλουν κιόλας αυτόν τον τύπο μπαταρίας) με μεγάλη κατανάλωση αλλά λες ότι είναι και ένα σωρό κιόλας... 

Τέλος πάντων, όπως βολεύεται κανείς. 

Αν είχες παιδιά θα ήξερες..έχει κάτι τηλεκατευθυνόμενα που τις ρουφάνε σαν γάλα κακάο 🙄

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αν είχες παιδιά θα ήξερες..έχει κάτι τηλεκατευθυνόμενα που τις ρουφάνε σαν γάλα κακάο 🙄

:D Αυτό ΟΚ. 

Παρόλα αυτά βάλε βγάλε φόρτιζε και άλλαζε μπαταρίες μεταξύ συσκευών δεν είναι λίγο μπελάς? Στη θέση σου νομίζω πάλι θα είχα τα χειριστήρια ξεχωριστά.

Τι? Τελείωσαν οι μπαταρίες του Turbo Max? Βγάλε από το χειριστήριο του Xbox... :P

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Μακροχρόνια, οι μπαταρίες είναι η καλύτερη λύση.

Έχοντας όλες τις κονσόλες, μπορώ να πω οτι την μπαταρία οταν το χειριστήριο το αφήνεις στην άκρη για κάποιο καιρό αφόρτιστο, η μπαταρία φθείρεται. 
Έβαλα πριν κανα 2μηνο το PS3 μου να παίξω... και τελικά @@. Με καλώδιο το χειριστήριο γιατι η μπαταρία παράδωσε...
Αντε ψάχνε τώρα την "ειδική" κατασκευή μπαταρίας του χειριστηρίου...

Τα ίδια θα πάθω και με το WiiU και το Switch κλπ. Στο Wii και το XBOX360, απλά θα πάω στο Σκλαβενίτη.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε μερικές ημέρες να σκάσει νέα συζήτηση για μπαταρίες και επαναφόρτιση εδώ μέσα και είχα αρχίσει να προβληματίζομαι.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειδικά οποιος έχει περισσότερες από μια κονσόλες(ή πολλά controller),είναι κυριολεκτικά μονόδρομος η βάση φόρτισης, ειδικά μιας και τώρα όλα τα controller έχουν typeC υποδοχή.

Τσίμπησα τωρα στις εκπτώσεις με μόλις 9 ευρώ τον συγκεκριμένο από Ελλάδα(ούτε στο εξωτερικό τόσο φθηνά)και απλά σου λύνει τα χέρια(δεν λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες)

https://orzly.com/products/ps5-duo-charge-dock?variant=32916658847805

PS5_Wht-6_V4_1024x1024.jpg?v=1622460636

που έπαιξε 9,90? στο ιστορικο σκρουτζ εχει μονο 19,90.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, δεν έχω δει καλύτερα promo video / montage στο gaming industry από αυτά του Game Pass.

Βασικά σε κανένα industry, όχι μόνο gaming.

Τι λέει το ARAGAMI 2 btw? Φαίνεται πεντανόστιμο

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Εγώ προσωπικά, δεν έχω δει καλύτερα promo video / montage στο gaming industry από αυτά του Game Pass.

Βασικά σε κανένα industry, όχι μόνο gaming.

Τι λέει το ARAGAMI 2 btw? Φαίνεται πεντανόστιμο

Έπος είναι το video

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, beez είπε

που έπαιξε 9,90? στο ιστορικο σκρουτζ εχει μονο 19,90.

10ευρώ είχαν στο black friday από το συγκεκριμένο κατάστημα που δεν τα είχε στο σκρουτζ και έδινε και 10% εκπτωτικό κωδικό λόγω BF/Cybermonday.

Εχω κρατήσει και την απόδειξη λόγω εγγύησης αν θες για επιβεβαίωση.

2 ώρες πριν, Charismo είπε

Είχε μερικές ημέρες να σκάσει νέα συζήτηση για μπαταρίες και επαναφόρτιση εδώ μέσα και είχα αρχίσει να προβληματίζομαι.

Μάντεψε γιατί 😉

Αύριο είναι και τα game awards για τυχόν ανακοινώσεις παιχνιδιών/trailers ή και νέων προσθηκών στο gamepass.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jon_pallis είπε

my point exactly

Αφήνω αυτό εδώ......halo.jpg.d3e2643fa2a68f9f3070ff300abe6fe4.jpg

προσπαθω. να παιξω campaign και δε μπορω μου βγαζει την εικονα για preorder το εκανα unistall kai reinstall και ακομα ετσι ξερει κανεις κατι ; μονο multi με αφηνει 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mixalisss είπε

προσπαθω. να παιξω campaign και δε μπορω μου βγαζει την εικονα για preorder το εκανα unistall kai reinstall και ακομα ετσι ξερει κανεις κατι ; μονο multi με αφηνει 

Σε μια ώρα ξεκλειδώνει το download για το campaign

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

:D Αυτό ΟΚ. 

Παρόλα αυτά βάλε βγάλε φόρτιζε και άλλαζε μπαταρίες μεταξύ συσκευών δεν είναι λίγο μπελάς? Στη θέση σου νομίζω πάλι θα είχα τα χειριστήρια ξεχωριστά.

Τι? Τελείωσαν οι μπαταρίες του Turbo Max? Βγάλε από το χειριστήριο του Xbox... :P

Εννοείται πως είναι ενοχλητικό ειδικά όταν βλέπω το μήνυμα στην οθόνη της τηλεόρασης "οι μπαταρίες εξαντλούνται" λέω άντε πάλι, πάτα pause, άλλαξε μπαταρίες, continue, χάθηκε να βγάλουν ένα (ασύρματο, ζητάω πολλά?) fast charger για χειριστήρια (όπως τα κινητά) που να φορτίζει 0-100% σε 60min? Άντε 0-50% σε 30min, να κάνεις και μια παύση για λόγους ξεκούρασης 🙄

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...