Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, malias4 είπε

Καλημερα , εβγαλε update το fh5 , αντε να δουμε γιατι ετρωγε κατι κολληματα αν εκανες save κανα tune η αγορα αμαξιου! 

Το βραδυ οντως θα γονατισει το συμπαν με το Halo , παραξενο που δεν βγηκε για pre instal παντως. Εγω ανυπομονω κ για το the gunk παντως 

Dream21 ναι αυτο ειναι το multiplayer το βραδυ θα βγει κ το campaign

Ωραία μια χαρα. thnx

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δεν ειναι ο μονος.. Δηλώνω παρον και εγω δεν εχω πλησιασει ποτε ουτε Halo ουτε Gears of War...

παρεπιπτοντως εβαλα να καταβαινει ελπιζω να ειναι το σωστο που κατεβαζω.

Γιατι εχω παιξει ποτε God of War στο playstation; ουτε καν :D  

IMG_1723 (1).jpg

Φιλικη προτροπη. Οταν μπορεσεις-βρεις το χρονο, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ασχολησου και με τα 3 franchises. Δεν τιθεται θεμα hype, ειναι παιχνιδαρες.

• Like 1

15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Φιλικη προτροπη. Οταν μπορεσεις-βρεις το χρονο, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ασχολησου και με τα 3 franchises. Δεν τιθεται θεμα hype, ειναι παιχνιδαρες.

Κάποια στιγμή όντως θα ασχοληθώ σιγά σιγά και με τα 3 franchises.

• Like 1

9 ώρες πριν, privateer είπε

Δεν το κατεβασα διοτι διαβασα εχει fps drops. οπως φαινεται μαπα port

Πάντως και τα loading times θέλουν ένα φιξακι. Δεν είχα παίξει το Sam στην προηγούμενη γενιά. Πέρα από την πλακα έχει γραφικαρες και πολύ ωραία σχεδίαση επιπέδων….. αλλά είναι απάλευτο με τα frame drops σε βαθμό ζαλάδας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε και νέο update στο forza. Ελπίζω να διορθώσει κάποια κρασαρίσματα που είχαν εμφανιστεί.

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Δεν ειναι ο μονος.. Δηλώνω παρον και εγω δεν εχω πλησιασει ποτε ουτε Halo ουτε Gears of War...

παρεπιπτοντως εβαλα να καταβαινει ελπιζω να ειναι το σωστο που κατεβαζω.

Γιατι εχω παιξει ποτε God of War στο playstation; ουτε καν :D  

Εγώ επειδή ήμουν pc gamer δεν είχα ιδέα από τα franchise των playstation και xbox.

Τα παλιότερα halo τα είχα εγκαταστήσει αλλά σήμερα νομίζω ότι φαίνονται παρωχημένα, πόσο μάλλον όταν το τελευταίο είχε κυκλοφορήσει το 2015... Ισως καλύτερα είναι να τα παίζει κανένας στην εποχή τους.

Το multiplayer του halo infinite είναι πολύ ενδιαφέρον... και σημειωτέον ότι παίζω σπάνια on-line, πάντα προτιμώ τα single player.

Το gears 5 μου άρεσε, έχει και ωραίο co-op και κορυφαία γραφικά. Τώρα θα δοκιμάσω το gears 1 και το 4.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

8 ώρες πριν, dstilio είπε

Hallo infinite: έχω την αισθηση πτι όταν κάνει quick resume δεν συνδέεται καλά στους server μετά.

κανω quit το παιχνίδι και το ξεκινάω από την αρχή για να πίνω multiplayer.

Συμβαίνει και σε άλλους; Πρόβλημα η σύνδεση μου δεν έχει (wired, τα υπόλοιπα games παίζουν).

Όλα όσα χρειάζονται σύνδεση σε server για να φορτώσουν ακόμα και τα μενού (PvP κυρίως) το ίδιο κάνουν. Το Apex κάνει το ίδιο πχ με το quick resume. Απλά κάνεις quit όταν τελειώσεις και ξαναφορτώνεις όταν θες να παίξεις.

Πακέτο για το Halo Infinite Campaign pre-load..Θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 8 το απόγευμα. Ως τότε καλό είναι να υπάρχει το multiplayer installed για να κατεβάσει λιγότερα GB για το Campaign.

18 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Βγήκε και νέο update στο forza. Ελπίζω να διορθώσει κάποια κρασαρίσματα που είχαν εμφανιστεί.

Εγώ επειδή ήμουν pc gamer δεν είχα ιδέα από τα franchise των playstation και xbox.

Τα παλιότερα halo τα είχα εγκαταστήσει αλλά σήμερα νομίζω ότι φαίνονται παρωχημένα, πόσο μάλλον όταν το τελευταίο είχε κυκλοφορήσει το 2015... Ισως καλύτερα είναι να τα παίζει κανένας στην εποχή τους.

Το multiplayer του halo infinite είναι πολύ ενδιαφέρον... και σημειωτέον ότι παίζω σπάνια on-line, πάντα προτιμώ τα single player.

Το gears 5 μου άρεσε, έχει και ωραίο co-op και κορυφαία γραφικά. Τώρα θα δοκιμάσω το gears 1 και το 4.

Και ομως εχουν γερασει αρκετα καλα αυτα τα παιχνιδια. Για παραδειγμα, παιζω αυτες τις ημερες το Halo 5 ετσι για να μπω στο κλιμα ενοψει του Infinite. Παρολο το κραξιμο που εχει δεχθει το συγκεκριμενο παιχνιδι, μια χαρα ενδιαφερον ειναι και σε επιπεδο αφηγησης και παικτικα. Προσωπικα το απολαμβανω ιδιαιτερα, οχι απλα διεκπεραιωτικα και ειναι το 3ο playthrough..

• Like 1

Στις 6/12/2021 στις 2:21 ΜΜ, SeriesX είπε

Αγορασα το Red Dead Redemption 2 στο XBOX Series X, εχω μεινει αφωνος!!!

Μακραν οτι καλυτερο εχω δει. 

Η εικονα κρυσταλλο και η αναλυση 4K! Αντε γεια! Ουτε juggies ουτε τιποτα. High resolution textures! 

Τι να το κάνεις όταν τρέχει στα 30 fps...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Halo λοιπον στις 20:00 και Μπάγερν - Μπαρτσελόνα στις 22:00 ... Μας ρήμαξες ρε Microsoft !!! Το μόνο καλό είναι ότι είμαι με covid σπίτι από χθες ( καλό ?!?!?!?! ) και έτσι μπορώ να ξενυχτίσω αν την παλέψω γιατί νιώθω σαν να με έχει πατήσει μπουλτόζα !

BTW ούτε εγώ έχω παίξει κανένα HALO και πάρα πολύ λίγο Gears 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

• Moderators
2 hours ago, kostiger said:

Γενικα ή ειδικα το ρωτας; Γιατι αν ισχυει το 2ο και δεν εχεις παιξει Halo περα απο το CE θα πηδηχτω απο το παραθυρο.

Σε καθε περιπτωση δεν τιθεται θεμα, το βελτιστο ειναι να τα εχει παρει κανεις με τη σειρα.

Δεν είχα ποτέ μου Χ360, δεν είμαι και κανένας τεράστιος FPS fan tbh, ε τελοσπάντων δεν ευνόησαν οι συνθήκες για να ασχοληθώ με τη σειρά και το άφησα. Σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να έβλεπα λίγο το Infinite, αλλά άμα είναι το lore που αξίζει, θα το αφήσω και θα τα πιάσω από την αρχή κάποια στιγμή.

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είχα ποτέ μου Χ360, δεν είμαι και κανένας τεράστιος FPS fan tbh, ε τελοσπάντων δεν ευνόησαν οι συνθήκες για να ασχοληθώ με τη σειρά και το άφησα. Σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να έβλεπα λίγο το Infinite, αλλά άμα είναι το lore που αξίζει, θα το αφήσω και θα τα πιάσω από την αρχή κάποια στιγμή.

Μαλιστα. Εντυπωσιακο. Αξιζει το lore με τα μπουνια imo. Bλεπεις και κανεις..

10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για εμένα το lore του Halo είναι από τα λίγα shooters αυτού του τύπου που αξίζουν. (Εξαιρουμένων όσων έχουν μόνο single player και εστιάζονται στο story φυσικά)

Αν μπορείς να προσπεράσεις τα προφανώς ξεπερασμένα γραφικά, θα πρότεινα να τα πιάσεις από την αρχή αφού υπάρχει και το collection σε gamepass.

• Like 1

24 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Halo λοιπον στις 20:00 και Μπάγερν - Μπαρτσελόνα στις 22:00 ... Μας ρήμαξες ρε Microsoft !!! Το μόνο καλό είναι ότι είμαι με covid σπίτι από χθες ( καλό ?!?!?!?! ) και έτσι μπορώ να ξενυχτίσω αν την παλέψω γιατί νιώθω σαν να με έχει πατήσει μπουλτόζα !

BTW ούτε εγώ έχω παίξει κανένα HALO και πάρα πολύ λίγο Gears 

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Δεν μου φαίνεται καλή ιδέα το ξενύχτι πάντως.. καλύτερα ξεκούραση και ξεκινάς αύριο πρωί πρωί με την δροσούλα.

Ούτε εγώ έχω παίξει Halo, απεναντίας έχω παίξει όλα τα Gears εκτός από το τελευταίο.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...