Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρα τα παει αν σκεφτει κανεις στα αρνητικα του βαζουν "μισoτελειωμενο παιχνιδι" λες και αλλα γκουχ γκουχ λαστοφας ειχαν ετοιμο το co op 😉

Επισης τι 87 τι 89 εν το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο ! Το θετικο ειναι οτι ολα τα στουντιο της microsoft βγαλανε παιχνιδαρες κ συνεχιζουν τα βαρια χαρτια για 2022-23 🎮👊🏻

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

My $0.02 για το Halo όλες αυτές τις μέρες που παίζω το multiplayer:

Ένα arena shooter που όλοι χρειαζόμασταν και ας μην το ξέραμε. Θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι καινούριοι, που έχουν πήξει στα battle royale. Η αμεσότητα και το action που έχει ένα arena shooter σαν το Halo είναι προσωπικά πολύ πιο rewarding από οποιοδήποτε battle royale.

Από τεχνικής πλευράς είναι άριστο, ειδικά σε 120Hz mode (το οποίο δεν χάνει τίποτα σε visuals, παρά μόνο ανάλυση η οποία στο 1440p monitor που παίζω είναι τέλεια) το responsiveness είναι τέρμα tight, νιώθεις κάθε input σαν να το κάνεις εσύ και όχι σαν εντολή που έδωσες για να χειριστείς ένα "robot". Έχεις απόλυτο immersion δηλαδή που επιτυγχάνεται σε ελάχιστα λεπτά (1-2 rounds από την ώρα που ξεκινάς να παίζεις). Αν φοράς και ακουστικά και ενεργοποιήσεις spatial audio (atmos, windows sonic etc) τότε είναι ακόμα πιο άμεσο το αποτέλεσμα.

Btw, όσον αφορά το Atmos for Headphones: Στα settings του στο preset "Game" έχει ένα toggle που το ονομάζει "Performance mode". Εγώ τόσο καιρό νόμιζα οτι αυτό το mode απενεργοποιεί οποιοδήποτε extra DSP, άρα και additional milisecond latency. Αμ δε, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Ενεργοποιεί συγκεκριμένα EQ curves σε κάποια από τα κανάλια για καλύτερο footstep recognition κλπ. To gaming αυτό wording δλδ (performance μεν, αλλά περί competitive gaming) με παραπλάνησε. Ουσιαστικά κατάλαβα και επιβεβαίωσα πως για να έχω το χαμηλότερο δυνατό latency χωρίς καθόλου extra DSP processing, πρέπει να απενεργοποιήσω το Performance mode και να αφήσω το EQ preset στο "Οff".

Btw no2, δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει, αλλά βρήκα λύση στο να έχω ήχο στα ηχεία μου (χωρίς hdmi splitters ή το αισχρό output των ακουστικών της οθόνης: Αγόρασα το Mixamp Pro TR Gen 4 που είναι USB Audio Interface. Δεν ξέρω πραγματικά πως μου είχε ξεφύγει, αλλά αυτό το μαραφέτι έχει πίσω Line Out που το ονομάζει Stream (για streamers που κάνουν capture από external device) και στο οποίο Line Out ρυθμίζεις ακριβώς τι μίξη θες - game, chat audio κλπ. Ουσιαστικά βέβαια στο Series X μόνο το Chat audio παίζει για όλο το audio output (έτσι είναι ο τρόπος που κατάφεραν να το λειτουργούν μέσω USB μετά από firmware update) αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για το use case. Έχει και Xbox app που ρυθμίζεις εντάσεις κλπ.

• Like 3

2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Θα ξαναπαίξω τα Halo από την αρχή με τον αδερφό μου, σε αναμονή του Co-op campaign.

Έχουμε ημερομηνία ή απλά ξέρουμε πως θα είναι μέσα στο νέο έτος?

το coop παει για Μαιο 2022 αποσο εχει ακουστει

• Thanks 1

• Moderators

Το γράφω εδώ να υπάρχει για να είστε ενήμεροι τι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Μου χάλασε το δεξί αναλογικό από το gamepad που είχε έρθει μαζί με την κονσόλα. Παίρνω απευθείας στην MS (γιατί είμαι μαζόχα και δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι πλήρως τα δικαιώματά μου), δίνω serial κλπ, μου λέει είναι εκτός εγγύησης. Του απαντάω «τι εκτός εγγύησης καμάρι μου, η κονσόλα δεν έχει δύο χρόνια στην αγορά». Μου απαντάει «ναι, αλλά τα gamepads έχουν ένα χρόνο εγγύηση». Του αναφέρω ότι δεν δουλεύει έτσι το πράγμα και ότι όλο το πακέτο μαζί έχει δύο χρόνια εγγύηση, αυτός ανένδοτος.

Τελοσπάντων, πάω στο Public λέω στο σέρβις πως έχει το πράγμα, μου λένε ότι εννοείται πως έχει δύο χρόνια εγγύηση το gamepad, γιατί πάει στο πακέτο η εγγύηση και όχι στα επιμέρους parts (duh!) και ότι θα το στείλουν αυτοί στην ΜS, απλά να γνωρίζω ότι η MS ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί μου και ότι μπορεί να πάρει κάνα μήνα η όλη φάση.

Οπότε, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο κανόνας: απευθυνόμαστε πάντα στο κατάστημα που κάναμε την αγορά και όχι απευθείας στο σέρβις. Νόμος.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο serial εδωσες? της κονσολας η του gamepad? Φοβαμαι μη φαει πορτα και το  public απο την ms και τους πει το ιδιο που ειπαν σε σενα.Οπως και να εχει ευχομαι να στο αντικαταστησουν, συνηθως το suport της ms δεν παιδευει τον πελατη του.Αν το βλεπουν εκτος εγγυησης δεν ξερω μεσω puplic πως θα το καταφερουν αφου στην ουσια οτι θα εκανες εσυ το κανουν αυτοι.

Επεξ/σία από Mr_Terror

• Moderators
3 minutes ago, Mr_Terror said:

Πιο serial εδωσες? της κονσολας η του gamepad? Φοβαμαι μη φαει πορτα και το  public απο την ms και τους πει το ιδιο που ειπαν σε σενα.Οπως και να εχει ευχομαι να στο αντικαταστησουν, συνηθως το suport της ms δεν παιδευει τον πελατη του.Αν το βλεπουν εκτος εγγυησης δεν ξερω μεσω puplic πως θα το καταφερουν αφου στην ουσια οτι θα εκανες εσυ το κανουν αυτοι.

Του gamepad, αυτό μου ζήτησε το support.

Είναι δικό του θέμα τι θα κάνει το Public, ας μου δώσει voucher στην χειρότερη, δεν θα πω όχι.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω τι θα βγει από την ιστορία.

• Like 2

Αγορασα το Red Dead Redemption 2 στο XBOX Series X, εχω μεινει αφωνος!!!

Μακραν οτι καλυτερο εχω δει. 

Η εικονα κρυσταλλο και η αναλυση 4K! Αντε γεια! Ουτε juggies ουτε τιποτα. High resolution textures! 

• Like 2

Starting December 7 and running through December 21, you’ll be able to play over 35 demos of upcoming unreleased games for Xbox Series X|S and Xbox One!

https://news.xbox.com/en-us/2021/12/03/idxbox-winter-game-fest-demo-event-coming-december-7-to-an-xbox-near-you/

🥳

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...