Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα θεματάκι με το xbox sx. Δεν μου κάνει update ο edge, όταν τον ανοίγω μου εμφανίζει πάνω δεξιά ότι χρειάζεται update. Όταν επιλέγω να κάνει το update μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση και με πετάει στην σελίδα της microsoft για να τον κατεβάσω ξανά το οποίο δεν γίνεται αφού δεν είναι pc αλλά κονσόλα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο και αν ναι τότε πως το έλυσε ή απλά κάποια ιδέα για να το λύσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιο topic για ανταλλαγή battletags(or whatever they called)? Έχω το xbox κοντά στο 8μηνο και εχω βαρεθεί να παίζω solo! Με λίγη παρέα κανένα multiplayer θα είχε πλάκα! Επίσης και να κάναμε ομάδα insomnia θα είχε φάση πιστεύω!

Επεξ/σία από iskon
  • Like 2

5 λεπτά πριν, iskon είπε

Υπάρχει κάποιο topic για ανταλλαγή battletags(or whatever they called)? Έχω το xbox κοντά στο 8μηνο και εχω βαρεθεί να παίζω solo! Με λίγη παρέα κανένα multiplayer θα είχε πλάκα! Επίσης και να κάναμε ομάδα insomnia θα είχε φάση πιστεύω!

• Like 2

https://www.windowscentral.com/xbox-veteran-shannon-loftis-retires-microsoft-after-29-years

''Shannon Loftis has been a mainstay at Microsoft for almost three decades, responsible for building classics like Fable, Project Gotham Racing, Banjo Kazooie Nuts and Bolts, and many more of the best games on Xbox''...

https://www.videogameschronicle.com/news/platinum-says-it-wants-to-talk-to-xbox-about-scalebound-phil-lets-do-it/

Πάγωσε η κόλαση; Γκρεμίστηκε κάνας φούρνος; 😄

Αυτά καλό είναι να γίνονται. Άμα ξεθάψουν και το Scalebound μετά το Fable, γίναμε! Φιλ ακούει;

1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

https://www.videogameschronicle.com/news/platinum-says-it-wants-to-talk-to-xbox-about-scalebound-phil-lets-do-it/

Πάγωσε η κόλαση; Γκρεμίστηκε κάνας φούρνος; 😄

Αυτά καλό είναι να γίνονται. Άμα ξεθάψουν και το Scalebound μετά το Fable, γίναμε! Φιλ ακούει;

Καλύτερα όχι με τις ματσακωνιές που τους κάνανε - Καλύτερα να τους πουλήσουν το IP ή να βάλουν καμιά άλλη ομάδα να το κάνει

Στις 4/2/2022 στις 8:26 ΜΜ, chania25 είπε

Πήρα το official xbox wireless headset. Σαν ήχος καλός, όχι τέλειος, αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι μπορείς να το έχεις συνδεδεμένο με 2 συσκευές ταυτόχρονα. Το χω με xbox (παιχνίδι, ταινία) και κινητό (κλήσεις όταν χτυπήσει το τηλ, social calls, etc). Έχω πάρει και το Dolby Atmos από το store, οπότε είμαι κομπλέ. Και πολύ καλή σαν κατασκευή, όχι πλαστικό όπως τα gold headset του ps4. Καλή αγορά για μένα

τα Razer BlackShark V2 πως τα βλειπεις?εχουν dolby atmos αυτα?απο razer ποια εχουν dolby atmos?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...