Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, nikos360 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχετε να προτείνεται κάποια Headset για series x μέχρι 120 ευρώ. 

Πήρα το official xbox wireless headset. Σαν ήχος καλός, όχι τέλειος, αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι μπορείς να το έχεις συνδεδεμένο με 2 συσκευές ταυτόχρονα. Το χω με xbox (παιχνίδι, ταινία) και κινητό (κλήσεις όταν χτυπήσει το τηλ, social calls, etc). Έχω πάρει και το Dolby Atmos από το store, οπότε είμαι κομπλέ. Και πολύ καλή σαν κατασκευή, όχι πλαστικό όπως τα gold headset του ps4. Καλή αγορά για μένα

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, chania25 είπε

Πήρα το official xbox wireless headset. Σαν ήχος καλός, όχι τέλειος, αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι μπορείς να το έχεις συνδεδεμένο με 2 συσκευές ταυτόχρονα. Το χω με xbox (παιχνίδι, ταινία) και κινητό (κλήσεις όταν χτυπήσει το τηλ, social calls, etc). Έχω πάρει και το Dolby Atmos από το store, οπότε είμαι κομπλέ. Και πολύ καλή σαν κατασκευή, όχι πλαστικό όπως τα gold headset του ps4. Καλή αγορά για μένα

Να κανω μια ερωτηση?Δουλευει και σκετο με  μεσο bluetooth  συνδεσιμοτητας με τηλεοραση?

3 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Να κανω μια ερωτηση?Δουλευει και σκετο με  μεσο bluetooth  συνδεσιμοτητας με τηλεοραση?

Εγώ που εχω τα raizer kaira pro δουλευουν και σκετα με Bluetooth στην τβ. Λογικα θα δουλεύουν και τα Microsoft

Να ρωτήσω κάτι για το flight sim αν ξέρει κάποιος.

Στο παλιό FSX που έπαιζα στο pc, είχα τη δυνατότητα να βάλω μια κάμερα σε ένα παράθυρο να βλέπω το αεροσκάφος απέξω και μπορούσα έτσι να βλέπω πότε θα πάταγε στο διάδρομο. Στο Xbox υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αντίστοιχο. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο για την προσγείωση αν πχ είσαι στην κάμερα της καμπίνας πως το κατεβάζεις σωστά??

43 λεπτά πριν, pace είπε

Να ρωτήσω κάτι για το flight sim αν ξέρει κάποιος.

Στο παλιό FSX που έπαιζα στο pc, είχα τη δυνατότητα να βάλω μια κάμερα σε ένα παράθυρο να βλέπω το αεροσκάφος απέξω και μπορούσα έτσι να βλέπω πότε θα πάταγε στο διάδρομο. Στο Xbox υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αντίστοιχο. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο για την προσγείωση αν πχ είσαι στην κάμερα της καμπίνας πως το κατεβάζεις σωστά??

όταν είσαι στο αεροσκάφος κ μπεις σε control mode, αυτό με τον κέρσορα για τις έξτρα ρυθμίσεις, atc κλπ, μπορείς να αλλάξεις θέση και στην κάμερα, μέσα κ έξω από το Α/Φ. 

Έχει και tutorial ειδικό μέσα το Flight Simulator από όσο θυμάμαι για να το φτιάξεις όπως σε βολεύει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος στο energy saving mode να συνεχίσει να κατεβάζει ένα παιχνίδι αφού κλείσω την κονσόλα; Ενώ στις οδηγίες λέει οτι τα updates γίνονται σε αυτό το mode όταν κλείνω την κονσόλα μετά απο λίγα λεπτά σταματάει και το κατέβασμα

Επεξ/σία από aggelos87

Παιδιά με τις oled c1 κτλπ δεν υπάρχει θέμα μετά από μήνες μπας και πάθει burn out άμα έχει στατικές μπάρες ένα παιχνίδι όπως assassin's creed που παίζεται ώρες και ώρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Παιδιά με τις oled c1 κτλπ δεν υπάρχει θέμα μετά από μήνες μπας και πάθει burn out άμα έχει στατικές μπάρες ένα παιχνίδι όπως assassin's creed που παίζεται ώρες και ώρες;

Άμα παίζεις για μήνες το ίδιο παιχνίδι με τις ίδιες στατικές μπάρες χωρίς να παίζει τίποτα άλλο η τηλεόρασή σου, τότε μπορεί (burn in λέγεται). Αν κάνεις νορμάλ χρήση και χρησιμοποιείς την τηλεόραση και για άλλα πράγματα στο ενδιάμεσο, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος σύμφωνα με την LG. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η τηλεόραση θα ζήσει για πάντα, έχει οργανικά υλικά με συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, αλλά για 5-7 χρόνια που κρατάνε οι περισσότεροι μια τηλεόραση τέτοιου επιπέδου είναι νομίζω μια χαρά. Δεν την παίρνεις για μια ζωή πάντως.

Επεξ/σία από thagkol

12 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, διότι δεν έχω tv με Bluetooth

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...