Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την Ubisoft θα γίνει στην αρχή ότι έγινε και με ΕΑ. Για όσους δε θυμάστε στην αρχή είχε μπει σόλο με χρέωση 3 ευρώ το μήνα με αποτέλεσμα όλοι να αγοράζουν συνδρομή για κάνα δυο μήνες να ξεκωλιαζονται στο gaming με ολα οσα παιχνιδια τους ενδιεφεραν και μετα....το cancel subscription επεφτε συνεφο. Με αποτελεσμα η ΕΑ να κλαφτει στην MS και να ειναι πλεον μονιμακι στο GP Ultimate.

Η μόνη διαφορά μεταξύ EA και Ubi ειναι οτι για την Ubi και το 2ευρο το μηνα πολυ της ειναι....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά είναι και η ubi και με αυτή μπαίνει στo gamepass ένα στοιχείο που έλλειπε κάπως, τα μεγάλα open world games και τα tactical shooters.

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Μια χαρά είναι και η ubi και με αυτή μπαίνει στo gamepass ένα στοιχείο που έλλειπε κάπως, τα μεγάλα open world games και τα tactical shooters.

Δεν μπαίνει gp η ubi, απλά λανσάρει την υπηρεσία της στην πλατφόρμα του xbox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ubisoft είναι από τις λίγες εταιρείες που δεν ακουμπάω. Σχεδόν τα ελάχιστα που με ενδιέφεραν από δαύτους το έχω σε κάποια πλατφόρμα. Καλό value όμως για τους πιο casual. Βασικά ένα άτομο που τώρα μπήκε στο κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών το Xbox και γενικά η πλατφόρμα της Microsoft μοιάζει μονόδρομος.

Επεξ/σία από Choutas
  • Like 1

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση ούτε να καταλάβω σε τι ενδεχομένως να οφείλεται. Έχω Series X με 2 εξωτερικούς σκληρούς western digital my passport 2ΤΒ και 5ΤΒ αντίστοιχα. Αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες είναι ότι μερικές φορές όταν ανάβω την κονσόλα, ο σκληρός των 5ΤΒ ο οποίος είναι και αρκετά νέος (τον έχω κανά 6μηνο) φαίνεται να μην αναγνωρίζεται "πλήρως" από την κονσόλα, υπό την έννοια του ότι, πρώτον, δεν προστίθεται ο ελεύθερος χώρος του στο συνολικό διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο που γράφει η κονσόλα κάτω αριστερά στο My games & apps. Επίσης, στην επιλογή Storage devices εμφανίζεται κανονικά και με τον σωστό ελεύθερο χώρο στον ίδιο το δίσκο αλλά αν πατήσω View contents δεν εμφανίζει τίποτα. Το παράδοξο συνεχίζεται καθώς στη λίστα με τα εγκατεστημένα παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά όσα περιέχει ο δίσκος και τα παίζει κανονικά η κονσόλα, παρόλο που αν πάω στην καρτέλα οποιουδήποτε από αυτά τα παιχνίδια, λέει Game not installed.

Έχω δοκιμάσει τράμπα στις USB θύρες, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος θα έλεγα ότι είναι 1/3 περίπου. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ο σκληρός έχει θέμα και να ζητήσω αντικατάσταση, πιο πολύ για κάποιο incompatibility μου κάνει. Πριν δοκιμάσω format και ξανά install τα πάντα που το βαριέμαι για να είμαι ειλικρινής, έχει κανείς ιδέα τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω;

Καλησπέρα, καταρχάς να πω πως από την αρχή που πήρα την κονσόλα και μέχρι πριν λίγο καιρό είχα και εγώ 2 εξωτερικούς σκληρούς στο xbox. Έναν wd 4tb και εναν ssd 500 giga και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. 

Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να δοκίμαζα πρώτα ένα άλλο καλώδιο και μετά να γέμιζα τον 2 tb και τον εσωτερικό με όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούσα από τον 5tb και φορματ. 

40 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλησπέρα, καταρχάς να πω πως από την αρχή που πήρα την κονσόλα και μέχρι πριν λίγο καιρό είχα και εγώ 2 εξωτερικούς σκληρούς στο xbox. Έναν wd 4tb και εναν ssd 500 giga και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. 

Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να δοκίμαζα πρώτα ένα άλλο καλώδιο και μετά να γέμιζα τον 2 tb και τον εσωτερικό με όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούσα από τον 5tb και φορματ. 

Είναι τίγκα και ο εσωτερικός και ο 2ΤΒ γι αυτό είπα ότι θα ήθελα να είναι last resort το format καθώς θα πρέπει να περάσω περίπου 1,5ΤΒ εκ νέου. Να δοκιμάσω και με άλλο καλώδιο που λες αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.

24 λεπτά πριν, ClawHammer είπε

Είναι τίγκα και ο εσωτερικός και ο 2ΤΒ γι αυτό είπα ότι θα ήθελα να είναι last resort το format καθώς θα πρέπει να περάσω περίπου 1,5ΤΒ εκ νέου. Να δοκιμάσω και με άλλο καλώδιο που λες αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.

Μηπως παιζει ασυμβατοτητα με τα 5ΤΒ στο xbox?

καπου το ειχα διαβασει παλιοτερα.

4 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Μηπως παιζει ασυμβατοτητα με τα 5ΤΒ στο xbox?

καπου το ειχα διαβασει παλιοτερα.

Ξέρω παιδιά που έχουν 10άρηδες κουμπωμένους χωρίς προβλήματα. Εκτός αν εννοείς για τη συγκεκριμένη χωρητικότητα των 5ΤΒ, πράγμα που θα μου ακουγόταν υπερβολικά απίθανο. Τους πρώτους 2-3 μήνες πάντως από την αγορά του δίσκου δεν μου το είχε κάνει ποτέ.

4 λεπτά πριν, ClawHammer είπε

Ξέρω παιδιά που έχουν 10άρηδες κουμπωμένους χωρίς προβλήματα. Εκτός αν εννοείς για τη συγκεκριμένη χωρητικότητα των 5ΤΒ, πράγμα που θα μου ακουγόταν υπερβολικά απίθανο. Τους πρώτους 2-3 μήνες πάντως από την αγορά του δίσκου δεν μου το είχε κάνει ποτέ.

μιλαω μονο για τα 5ΤΒ ναι.

καλου κακου βαλτον σε υπολογιστη και τσεκαρε την υγεια του,δεν ξερεις ποτέ....

εχει παρατηρησει καποιος αλλος καποιο σκαλωμα τις τελευταιες μερες στο μενου της κονσολας ; πχ παταω το HOME για να βγει απο το παιχνιδι στην αρχικη οθονη και δειχνει να κολλαει στιγμιαια το μενου για μισο δευτερολεπτο 

• Like 1

καλησπερα παιδια κατοχος series x εχετε να προτεινεται καποιες μπαταριες για το controller ?δεν βγαζω ακρη ποσα mah 2500 και πανω?το κιτ το δικο του ειναι αξιολογο?υπαρχει καπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι είμαι φαν των παιχνιδιών της Ubisoft και μακάρι να έμπαινε στο game pass, πιστεύω ότι θα το εκτόξευε μια τέτοια κίνηση, είναι δημοφιλή τα παιχνίδια της (assassin's, far cry κλτ).

Επεξ/σία από music_lover

6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εχει παρατηρησει καποιος αλλος καποιο σκαλωμα τις τελευταιες μερες στο μενου της κονσολας ; πχ παταω το HOME για να βγει απο το παιχνιδι στην αρχικη οθονη και δειχνει να κολλαει στιγμιαια το μενου για μισο δευτερολεπτο 

Λοιπόν χθες που έβαλα να παίξω farcry, μπήκε το παιχνίδι κανονικά από quickresume και μετά για τα επόμενα 5 λεπτά έβγαζε πάνω το dolby vision και μαυρίζε η οθόνη ανά 5 - 10 δευτερόλεπτα. Το είχα αφήσει να δω αν θα στρώσει μόνο του αλλά τίποτα. Τελικά πάτησα home, βγήκα έξω και ξανά μπήκα με quick resume και είχε στρώσει. 

Μάλλον είναι πρόβλημα του quuck resume όμως αυτό και αυτό που περιγράφεις εσύ. 

• Like 1

52 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

το παρατήρησα τώρα πρόσφατα όταν παίζω Halo

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...