intruder99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες τα μεσάνυχτα είχα δει μια μεγαλούτσικη κατσαρίδα στο δωμάτιο μου πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Την χτύπησα με την παντόφλα και έπεσε κάτω ανάμεσα στα καλώδια του υπολογιστή αλλά δεν την βρήκα. Σήμερα ψέκασα Aroxol Dual Action σε κάποια σημεία και μετά από 1 ώρα που μπήκα στο δωμάτιο σκότωσα 4 κατσαρίδες, μικρότερες βέβαια από την προηγούμενη. Πριν από λίγο είδα ένα καφέ πράγμα μισό εκατοστό περίπου. Νομίζω πως ήταν αυγό. Το πέταξα στην τουαλέτα, αλλά το θέμα είναι, πόσα αυγά γεννάει αυτό το έντομο; Παραπάνω από ένα; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από intruder99
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, intruder99 είπε Χθες τα μεσάνυχτα είχα δει μια μεγαλούτσικη κατσαρίδα στο δωμάτιο μου πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Την χτύπησα με την παντόφλα και έπεσε κάτω ανάμεσα στα καλώδια του υπολογιστή αλλά δεν την βρήκα. Σήμερα ψέκασα Aroxol σε κάποια σημεία και μετά από 1 ώρα που μπήκα στο δωμάτιο σκότωσα 4 κατσαρίδες. Πριν από λίγο είδα ένα καφέ πράγμα μισό εκατοστό περίπου. Νομίζω πως ήταν αυγό. Το πέταξα στην τουαλέτα, αλλά το θέμα είναι, πόσα αυγά γεννάει αυτό το έντομο; Παραπάνω από ένα; Αυριο ειναι η κηδεία και θα έρθει ολο το σόι.Την έβαψες. 1
G.TH. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι οτι φέτος οι κατσαρίδες είναι ντοπαρισμένες. Ψέκασμα, πάτημα με παντόφλα, γυρνάει ανάποδα για μισό λεπτό, γυρνάει κανονικά και συνεχίζει με ντούρασελ Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από G.TH.
intruder99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, G.TH. είπε Η αλήθεια είναι οτι φέτος οι κατσαρίδες είναι ντοπαρισμένες. Ψέκασμα, πάτημα με παντόφλα, γυρνάει ανάποδα για μισό λεπτό, γυρνάει κανονικά και συνεχίζει με ντούρασελ Με τόση δύναμη που τα χτυπάω γίνονται κομματάκια. Απλά χθες μου ξέφυγε γιατί ήταν σε δύσκολο σημείο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από intruder99
Menelaos83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Κανε μια αναζητηση σε ιδιο θεμα παλαιοτερα.Μην ανοιγουμε 500 θεματα και γραφουμε τα ιδια...
intruder99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Κανε μια αναζητηση σε ιδιο θεμα παλαιοτερα.Μην ανοιγουμε 500 θεματα και γραφουμε τα ιδια... Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικά με τα αυγά. Αν μπορείς στείλε ένα link. Αυτό που με απασχολεί δεν είναι το πώς θα τις σκοτώσω. Εντομοκτόνα και παντόφλα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη λύση. Θέλω όμως να μάθω πόσα τέτοια αυγά μπορεί να γεννήσει μια κατσαρίδα και πώς τα εξαφανίζω. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από intruder99
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Αλλο ενα θεμα για κατσαριδες. Λοιπον,αροξολ και λοιπες αηδιες μην τις ριχνετε,δεν κανουν τιποτα. Και οχι,δεν ειναι φετος ντοπαρισμενες,ειναι γενικοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις