MaXmaD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ποσο νομιμο ειναι να σου ζητανε να δειξεις το χωρο σου 360° μεσω καμερας κατα την διαρκεια τηλεξετασης; Δικαιουσαι να αρνηθεις; Υπαρχει καποια "νομοθεσια" που μπορει να σε προστατευσει απ αυτο; Εχω ακουσει συζητηση οτι κανονικα ο ψηφιακος επιτηρητης δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε αναγκασει να δειξεις το χωρο σου. Ισχυει; Παρακαλω πολυ μην αρχισετε απαντησεις του τυπου: 1. Βρες ενα χωρο που δε σε νοιαζει αν θα φανει και δωσε εκει. Γκαραζ, υπογειο, σοφιτα, ταρατσα κτλ. 2. Αυτα επρεπε να τα ξερεις πρωτου επιλεξεις να τηλεξεταστεις. Εφοσον διαλεξες τηλεξεταση, θα πας με τα νερα τους. γιατι πρωτον αυτο δεν αφορα εμενα προσωπικα, δευτερον οταν ξεκινησε η καταρτιση κανεις δεν ηξερε πως θα γινει η εξεταση(δια ζωσης η οχι) και τριτον θελω να μαθω αν καποιος εχει παρομοιες εμπειριες η γνωριζει κατι πανω σ αυτο που ρωταω. Ευχαριστω. 1 4
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα στην περιπτωση αυτη; 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 "προσωπικά δεδομένα" δεν σημαίνει αυτό που περιγράφεις
MaXmaD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα στην περιπτωση αυτη; Ενας πανακριβος πινακας που μπορει να εχεις κρεμασμενο, ενα χρηματοκιβωτιο, ειδικος εξοπλισμος , οτιδηποτε. Για πιο λογο να δειξω σε καποιον αγνωστο το χωρο μου; Ειμαι υποχρεωμενος; 4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε "προσωπικά δεδομένα" δεν σημαίνει αυτό που περιγράφεις Φυσικα και ο ιδιωτικος σου χωρος ειναι κατι παραπανω απο προσωπικο δεδομενο. Και που ξερω 'γω αν ο επιτηρητης δεν κανει καταγραφη και χρησιμοποιησει το βιντεο για αλλους λογους; Προσωπικα δεδομενα δεν ειναι τα email μας και το κινητο μας μονο... 3
TuXaKoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Ποσο νομιμο ειναι να σου ζητανε να δειξεις το χωρο σου 360° μεσω καμερας κατα την διαρκεια τηλεξετασης; Δικαιουσαι να αρνηθεις; Υπαρχει καποια "νομοθεσια" που μπορει να σε προστατευσει απ αυτο; Εχω ακουσει συζητηση οτι κανονικα ο ψηφιακος επιτηρητης δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε αναγκασει να δειξεις το χωρο σου. Ισχυει; Παρακαλω πολυ μην αρχισετε απαντησεις του τυπου: 1. Βρες ενα χωρο που δε σε νοιαζει αν θα φανει και δωσε εκει. Γκαραζ, υπογειο, σοφιτα, ταρατσα κτλ. 2. Αυτα επρεπε να τα ξερεις πρωτου επιλεξεις να τηλεξεταστεις. Εφοσον διαλεξες τηλεξεταση, θα πας με τα νερα τους. γιατι πρωτον αυτο δεν αφορα εμενα προσωπικα, δευτερον οταν ξεκινησε η καταρτιση κανεις δεν ηξερε πως θα γινει η εξεταση(δια ζωσης η οχι) και τριτον θελω να μαθω αν καποιος εχει παρομοιες εμπειριες η γνωριζει κατι πανω σ αυτο που ρωταω. Ευχαριστω. Άλλο προσωπικός χώρος άλλο προσωπικά δεδομενα. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, μπορείς να νοικιάσεις ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο και να δώσεις από εκεί. Problem Solved. Σε όλες τις σοβαρές πιστοποιήσεις, όπου γίνονται remotely και υπάρχει επιτηρητής, πρέπει να δείξεις τον χώρο πριν ξεκινήσεις εδώ και χρόνια. 7
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Απλωσε ενα σεντονι γυρο γυρο, σαφώς και ο χωρος μπορει να περιέχει προσωπικά δεδομένα και αλλα που δεν πρέπει να γινουν γνωστά σε τρίτους
MaXmaD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Ναι ρε παιδια , εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν λυσεις. Αν θελεις να το κανεις , θα το κανεις. Στο "νομικο" κομματι του πραγματος στεκομαι. Δεν δικαιουσαι να πεις οχι δλδ; Πως θα αναγκαστεις να δειξεις κατι που μπορει να μη θελεις; Ας πουμε οτι δεν εισαι προετοιμασμενος και δεν εχεις κρυψει αυτα που θες. Παει; μηδενιζεσαι; 23 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Άλλο προσωπικός χώρος άλλο προσωπικά δεδομενα. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, μπορείς να νοικιάσεις ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο και να δώσεις από εκεί. Problem Solved. Σε όλες τις σοβαρές πιστοποιήσεις, όπου γίνονται remotely και υπάρχει επιτηρητής, πρέπει να δείξεις τον χώρο πριν ξεκινήσεις εδώ και χρόνια. Σοβαρες πιστοποιησεις και remotely... γελαει ο κοσμος... Μπορω να σου δωσω απειρους τροπους να κλεψεις κ ας εχεις live cam 360° non stop.... 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Ναι ρε παιδια , εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν λυσεις. Αν θελεις να το κανεις , θα το κανεις. Στο "νομικο" κομματι του πραγματος στεκομαι. Δεν δικαιουσαι να πεις οχι δλδ; Πως θα αναγκαστεις να δειξεις κατι που μπορει να μη θελεις; Ας πουμε οτι δεν εισαι προετοιμασμενος και δεν εχεις κρυψει αυτα που θες. Παει; μηδενιζεσαι; Σοβαρες πιστοποιησεις και remotely... γελαει ο κοσμος... Μπορω να σου δωσω απειρους τροπους να κλεψεις κ ας εχεις live cam 360° non stop.... Αυτα ειναι νεα κολπα και προφανώς ουτε νομοθεσία υπαρχει, αν δεν το κανεις θα κανουν και αυτοί τα δικα τους και αντε στα δικαστήρια να βρεις το δικιο σου και μετα 5χρονια. Οποτε βρες λυση και τέλος 1
Xejolontas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 και που εισαι ακομα σε λιγο θα εχει προσβαση ολο το 8ωρο το αφεντικο σου στην καμερα σου, οταν δουλευεις απτο σπιτι 1 1 1
l337 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 4 minutes ago, Xejolontas said: και που εισαι ακομα σε λιγο θα εχει προσβαση ολο το 8ωρο το αφεντικο σου στην καμερα σου, οταν δουλευεις απτο σπιτι Δεν επιτρέπεται -ούτε καν γι' αστείο- οπότε ας αφήσουμε τις αυθαίρετες εικασίες καλύτερα. 3
TuXaKoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε Ναι ρε παιδια , εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν λυσεις. Αν θελεις να το κανεις , θα το κανεις. Στο "νομικο" κομματι του πραγματος στεκομαι. Δεν δικαιουσαι να πεις οχι δλδ; Πως θα αναγκαστεις να δειξεις κατι που μπορει να μη θελεις; Ας πουμε οτι δεν εισαι προετοιμασμενος και δεν εχεις κρυψει αυτα που θες. Παει; μηδενιζεσαι; Σοβαρες πιστοποιησεις και remotely... γελαει ο κοσμος... Μπορω να σου δωσω απειρους τροπους να κλεψεις κ ας εχεις live cam 360° non stop.... Δικαιούσαι να πεις όχι και να μη συμμετέχεις στην εξέταση. Τι παραπάνω περιμένεις δηλαδή; Τι νομικό πλαίσιο υπάρχει για τη συμμετοχή σου σε μια εξέταση; Όσο για το αν μπορείς να αντιγράψεις φυσικά και δεν είναι τόσο εύκολο καθώς υπάρχει κάμερα και είσαι σε ελεγχόμενο περιβάλλον κατά την εξέταση. Σοβαρές πιστοποιήσεις ναι CKA, AWS κτλ.. Μπορείς να γελάσεις ελεύθερα 6
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Να μεταβεις σε σημείο που δεν εκτιθεσαι εσυ η οτιδηποτε αλλο Παναγια μου προβληματα που εχει ο 🌍 3
DrLo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MaXmaD είπε Ενας πανακριβος πινακας που μπορει να εχεις κρεμασμενο, ενα χρηματοκιβωτιο, ειδικος εξοπλισμος , οτιδηποτε. Για πιο λογο να δειξω σε καποιον αγνωστο το χωρο μου; Ειμαι υποχρεωμενος; Όχι. Κανείς δε σε υποχρεώνει να δείξεις τον Πικάσο σου. Ίσως πάλι ειναι δύσκολο να βρεις χώρο στο σπίτι σου χωρίς κάποιον Ρέμπραντ τριγύρω. 9 ώρες πριν, MaXmaD είπε Ναι ρε παιδια , εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν λυσεις. Αν θελεις να το κανεις , θα το κανεις. Στο "νομικο" κομματι του πραγματος στεκομαι. Δεν δικαιουσαι να πεις οχι δλδ; . Φυσικά και δικαιούσαι να πεις όχι. Και αυτοί δικαιούνται να μη σε εξέτάσουν. Everybody Happy. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από DrLo 9 1
theoritikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Τόσο δύσκολο είναι να κατεβάσεις τα ποστερ με τις κοπέλες που δεν έχουν ρούχα?
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Προσωπικό δεδομένο δεν αποτελεί ο χώρος του σπιτιού σου. Παρόλα αυτά, οι εικόνες και οι λήψεις από τον χώρο του σπιτιού σου, είναι κάτι που απαγορεύεται να το δει κάποιος χωρίς την δική σου άδεια. Προφανώς λοιπόν, πριν γίνει η εξέταση θα σε βάλουν να υπογράψεις κάτι στο οποίο δίνεις έγκριση να γίνει η εξέταση έτσι αλλιώς δεν κάνεις εξέταση. Τώρα, προσωπικά δεν έχει τύχει να εξεταστω έτσι αλλά έχει συμβεί σε φίλους και γνωστούς, σου λένε να δείξεις 360 μοίρες τον χώρο για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει άλλος μέσα να σου λέει τις λύσεις η τα θέματα, άλλοι σου λένε πχ από ΕΚΠΑ σε μαθήματα εξεταστικής πως αν για οποιονδήποτε λόγο κοπεί η σύνδεση η σε δουν να κοιτάς αλλού σε κόβουν. Ένας φίλος μου που σπουδάζει στην θεολογική ζήτησε από τον καθηγητή να εξεταστεί εκεί μην γίνει καμία στραβή διαδικτυακά. Δυστυχώς είναι μια δύσκολη αλλά αναπόφευκτη κατάσταση. Τώρα αν υπάρχει κάτι ακριβό μέσα η κατι που δεν θες να δούνε, το αφαιρείς το μετακινείς η το καλύπτεις με κάτι. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα