giorgaras_OGAME Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, έχω ανοίξει και άλλο ένα θέμα για την δουλειά μου που είναι σε εταιρία security . Επειδή έφτασε ο κόμπος στο χτένι θέλω να φύγω. Είμαι 8 μήνες στην συγκεκριμένη και θέλω με κάποιο τρόπο να με απολύσει. Οποτε τι κάνω? Να πηγαίνω στις φυλάξεις με σορτς και σαγιονάρες? Να αργω ή να μην πηγαίνω καθόλου ? Ή να αρχίσω να βαραω αναρρωτικές κάθε βδομάδα? Οποιος μπορεί να βοηθήσει SOS !!!
nickol-us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Nα δημιουργήσεις κατάλληλες προϋποθέσεις και να ζητήσεις "εικονική" απόλυση. Αν προσπαθήσεις φύγεις με εκβιασμό δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο καθένας και πόσο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε πόρτες.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Nα δημιουργήσεις κατάλληλες προϋποθέσεις και να ζητήσεις "εικονική" απόλυση. Αν προσπαθήσεις φύγεις με εκβιασμό δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο καθένας και πόσο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε πόρτες. Έτσι και αλλιώς δεν δικαιούμαι αποζημίωση με 8 μήνες οποτε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να με απολύσει Σε προηγούμενη περίπτωση για να με απολύσουν ήμουν τόσο «χύμα» που κόντεψαν να χάσουν και την φύλαξη που με είχαν και αναγκαστικά με απέλυσαν
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε Έτσι και αλλιώς δεν δικαιούμαι αποζημίωση με 8 μήνες οποτε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να με απολύσει Σε προηγούμενη περίπτωση για να με απολύσουν ήμουν τόσο «χύμα» που κόντεψαν να χάσουν και την φύλαξη που με είχαν και αναγκαστικά με απέλυσαν Και γιατί θες να γίνεις καραγκιόζης ;Αφου αποζημίωση δεν παιζει παραιτήσου. 1 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και γιατί θες να γίνεις καραγκιόζης ;Αφου αποζημίωση δεν παιζει παραιτήσου. Θέλω να μπω ταμείο ανεργίας φίλε μου γιατί έχω και προηγούμενες δουλειές
georgekz750 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Να του πεις στα ισα να σε απολυσει. Δεν βλεπω να υπαρχει λογος να του κανεις ζημια στο μαγαζι του με καραγκιοζλικια. Να εισαι κυριος μεχρι την τελευταια στιγμη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από georgekz750 4 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, georgekz750 είπε Να του πεις στα ισα να σε απολυσει. Δεν βλεπω να υπαρχει λογος να του κανεις ζημια στο μαγαζι του με καραγκιοζλικια. Να εισαι κυριος μεχρι την τελευταια στιγμη. Εννοείται πως και εγώ θέλω να λήξη η συνεργασία μας ήρεμα απλά συνήθως στον συγκεκριμένο τομέα σου κάνουν την ζωή δύσκολη Σε δουλειά και γκόμενα επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε πόρτες για αυτό Θέλω να το προσπαθήσω ειρηνικά
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το έκανε πρόσφατο υπάλληλος σε δικό μου άτομο. Όχι γιατί δεν άντεχε, ή δεν πληρωνόταν στην ώρα κτλ, απλά γιατί ήθελε να παραιτηθεί και να μπει ταμείο. Θα πω ότι έχει "μαυρίσει" προϋπηρεσία, και ότι είμαστε μικρό μέρος. Πηγαίνεις, ξεκαθαρίζεις με ευγενικό τρόπο ότι επιθυμείς να λήξει η συνεργασία χωρίς φασαρίες και κακό, και ψάχνετε μια κοινά αποδεκτή λύση. That's all. 2
eMike Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Εννοείται πως και εγώ θέλω να λήξη η συνεργασία μας ήρεμα απλά συνήθως στον συγκεκριμένο τομέα σου κάνουν την ζωή δύσκολη Σε δουλειά και γκόμενα επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε πόρτες για αυτό Θέλω να το προσπαθήσω ειρηνικά Σου κάνουν τη ζωή δύσκολη ποιοι?... Αν θες να φύγεις, φύγε. Ποιος σε κρατάει? Αλλά όχι, εσύ είσαι μάγκας θες και οαεδ. Και θες να τα λύνεις και ειρηνικά για να μη κλείνεις και πόρτες...."εννοείται". 1
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Αρα μηπως το προβλημα εισαι παντου εσυ και επιδιωκεις να σε απολυουν για να συνεχιζεις να παιρνεις το επιδομα? 3
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Σε προηγούμενη περίπτωση για να με απολύσουν ήμουν τόσο «χύμα» που κόντεψαν να χάσουν και την φύλαξη που με είχαν και αναγκαστικά με απέλυσαν Επαγγελματίας απολυμένος? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις