diochris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα ρουτεράκι της Nova h288a.Εχει εδώ και 2 βδομαδες μου κάνει παρα πολλους αποσυχρονισμους. Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση? μήπως να αλλαξω ρούτερ? τελευταια φορά που είχε έρθει τεχνικός μου λέει όλα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε τα τόσα θέματα που έχουν ανοιχτεί και σε αυτό αλλά και σε διπλανό φόρουμ. Δες μήπως και κάτι από αυτά που περιγράφονται σου δίνει λύση(απομόνωση τηλ πρίζας, έλεγχος εσωτερικής και κάθετης καλωδίωσης, κάποιο άλλο modem αν υπάρχει διαθέσιμο). Οι περισσότεροι με τη νοβα τα ίδια θέματα έχουμε και τις ίδιες απαντήσεις παίρνουμε. Όλα καλά τα βρίσκουν και εμείς μένουμε χωρίς ίντερνετ ή κατι 80mbps(που actual είναι 60-70) στις 100αρες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diochris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καταλαβα... Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πχ 2 βδομάδες μπορεί να δουλεύει ρολόι τις επόμενες να χαλάει κλπ.υποθετω ότι φταίει ο παροχος..μονιμ λύση αλλαγή παροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 10 hours ago, diochris said: Καταλαβα... Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πχ 2 βδομάδες μπορεί να δουλεύει ρολόι τις επόμενες να χαλάει κλπ.υποθετω ότι φταίει ο παροχος..μονιμ λύση αλλαγή παροχου θα πας σε αλλο παροχο θα παρεις τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο kv.μονο αλπο ρουτερ θα παρεις. must https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwjPyJPQpbTxAhV-_rsIHXIEA_kQFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα