Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κράνος καλής εταιρίας οικονομικο γύρω στα 100 και γάντια . Επίσης, αν πιστεύεται οτι χριεάζομαι κάτι ακομα να το αναφέρεστε! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ξεκινάς με οικονομικό κράνος κάπου στα 350 συν γάντια άλλα 50 καλοκαιρινά συν μπουφάν καλοκαιρινό στα 150 για μηχανή μεγάλου κυβισμού. Αν είχες κάνα παπί αντε να το δεχτώ ένα κράνος με 150 ευρώ.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ξεκινάς με οικονομικό κράνος κάπου στα 350 συν γάντια άλλα 50 καλοκαιρινά συν μπουφάν καλοκαιρινό στα 150 για μηχανή μεγάλου κυβισμού. Αν είχες κάνα παπί αντε να το δεχτώ ένα κράνος με 150 ευρώ.

Οποτενστο κρανος πρεπει να επενδυσω αρκετα, εχεις καποιο μαγαζι να μου προτεινεις;

Δημοσ.
34 minutes ago, pngts1996 said:

Οποτενστο κρανος πρεπει να επενδυσω αρκετα, εχεις καποιο μαγαζι να μου προτεινεις;

Βασικά στο κράνος επενδύεις όσο κοστολογείς το κεφάλι σου ;)

• Like 4
Δημοσ.
38 minutes ago, VonLoutsos said:

Βασικά στο κράνος επενδύεις όσο κοστολογείς το κεφάλι σου ;)

Ή ψάχνεις να δεις τι παίζει με ασφάλεια και κινείσαι ανάλογα αφού στα κράνη συνήθως πληρώνεις και έξτρα πράγματα. 

1 hour ago, mp123 said:

συν μπουφάν καλοκαιρινό στα 150 για μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Γιατί τέτοια τσιπια οι κάτοχοι μηχανών μεγάλου κυβισμού? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν ειναι τσιπια,θεμα νοοτροπιας ειναι.
Να λεμε παλι καλα που τα φορανε κιολας.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, StamTheMan said:

Δεν ειναι τσιπια,θεμα νοοτροπιας ειναι.
Να λεμε παλι καλα που τα φορανε κιολας.

Απλά μου κάνει εντύπωση να λέμε πάρε κράνος όσο πιο ακριβό γίνεται και στα μπουφάν να προτείνουμε στο κάτω όριο της κατηγορίας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Απλά μου κάνει εντύπωση να λέμε πάρε κράνος όσο πιο ακριβό γίνεται και στα μπουφάν να προτείνουμε στο κάτω όριο της κατηγορίας. 

Και τα 2 λαθος ειναι,αλλα μη σου κανει εντυπωση.Να λεμε και παλι καλα που ψαχνουν εστω και ετσι τα βασικα.
Ακομα απεχουμε πολυ απο τα φυσιολογικα σε θεματα ασφαλειας.

Μιλαμε για τους ιδιους ανθρωπους που φορανε μασκα στο μηχανακι,και δε φορανε κρανος.

Αν θελετε παντως,ριχτε μια ματια στα κρανη Marushin,θα εκπλαγειτε ( οσοι δεν τα γνωριζετε ) .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Προσωπικα Εγω έχω καλοκαιρινό Daniese 250 ευρώ . Οκ πάω dainese γιατί μόνο εκεί βρίσκω νούμερο. Αλλά αν έβρισκα νούμερο θα πήγαινα revit η alpine stars που παίζουν στα 150 170 που είναι καλες εταιρίες. 
τωρα για κράνος μόνο shoei. Τίποτε άλλο.

4 ώρες πριν, pngts1996 είπε

Μαγαζιά πολλά είναι δεν θα κάνουμε διαφημγση τωρα. Εγω σε ένα πάω που έχω πάρει 4 μπουφάν δυο κρανοι και γάντια που μου κάνουν καλες τιμεσ.Δεν λέω ποιο είναι αλλα πάω dainese μόνο. Ελπίζω να κατάλαβες. 
Κρανος ξεκινά με το hjc rph 10 η 11 κάπου στα 350 και μετά πας σε shoei nxr στα 400 η σε shoei gt air 2 στα 550 που έχει sun visor..Βασικα ότι καθησει στο κεφάλι σου. Hjc και shoei από εμένα ότι σου ταιριάξει καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NickTG είπε

Δεν λέμε έτσι,ένα κράνος των 350 550  μέτριο είναι. Καθώς και ένα μπουφάν καλοκαιρινό στα 150 170 ευρώ πάλι μέτριο είναι.. έκτος εάν πασ πίστα τότε το μπουφάν στην τιμή αυτή τότε δίκιο έχεις τσίπικο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κρανη εχουν καποιες μινιμουμ πιστοποιησεις ασφαλειας(sharp,dot,snell),απαξ και τηρουνται αυτες η τιμη απο καποιο σημειο και πανω δεν ανεβαινει γιατι παρεχουν περισσοτερη ασφαλεια αλλα λογω,brand η εξωτικων υλικων.Προσωπικα δε θα βασιζομουν απλα σε ενα Dot,ειναι το bare minimum,απο κει και πανω θεωρω οτι ολα τα κρανη ειναι "καλα".Τυχαιο παραδειγμα αποδεκτου κρανους σε λογικη τιμη,https://motokinisi.gr/gr/kranos-srt-hart-luck-gloss-matt-charcoal-white-red-skull-bell-1313618.html?gclid=Cj0KCQjw2tCGBhCLARIsABJGmZ5eDeVLj7xVngn2LPydHCVbzx34BY0_Ijzw7gzcMw0M3OK_jvm8xPcaAsehEALw_wcB

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, mp123 said:

Δεν λέμε έτσι,ένα κράνος των 350 550  μέτριο είναι. Καθώς και ένα μπουφάν καλοκαιρινό στα 150 170 ευρώ πάλι μέτριο είναι.. έκτος εάν πασ πίστα τότε το μπουφάν στην τιμή αυτή τότε δίκιο έχεις τσίπικο είναι.

Άρα κοστολογειτε τον εαυτό σας μέτρια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Άρα κοστολογειτε τον εαυτό σας μέτρια?

Όχι. Κοστολόγω τον εαυτό μου πωσ έχω ένα 750 μια μεσαία μηχανή ( όχι ss ) Ταχύτητες το πολύ 130 140 και όχι ταρζανιες στον δρόμο πολύ συντηρητικά και ήρεμα .

Δεν ξέρω αν έχω λάθος αλλά ότι μηχανή οδηγαω και το στυλ που οδηγω παίρνω τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δεν θα έχω παπί που θα πηγαίνω με 60 και θα έχω Arai η shoei των 1000 ευρώ η Δεν θα έχω ένα ss 160 άλογα και θα φοράω ένα κράνος πχ των 100 ευρώ και ένα μπουφάν της πλάκας.Όλα πάνε με το τι οδηγεις και το πωσ οδηγείς. 

Τώρα αν είναι το τυχερο του καθενός και με 20 χλμ να πέσει  και κράνος των 1000 να φορασ δεν σωνετε κάνεις. 

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, mp123 said:

Τώρα αν είναι το τυχερο του καθενός

Τότε δεν φοράμε τίποτα και τελείωσε. 

Άλλωστε αν δεν είναι το τυχερό του καθενός δεν παθαίνει κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...