micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάλληλος την amd είναι για να αγοράσει ο κόσμος 2ο ryzen και να ανέβουν οι πωλήσεις. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από micos000
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vps είπε Μετά από ψάξιμο βλέπει μητρική σωστά (αλίμονο AORUS είναι ) αλλά και το RGB των μνημών ( G SKILL RGB 2X8 ) Είχα πολλές φορές αποσυντονισμό κυρίως στις μνήμες ...θέλει να βρεις τη σωστή έκδοση και να σου κάτσει ... Λίγο το έψαξα στην αρχή, μετά έβαλα μία άλλη έκδοση, είδα ότι δεν δουλεύει τόσο καλά και σταμάτησα να ασχολούμαι. Έχω βάλει ένα χρώμα και τέλος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, nikpoth είπε Στην insider έκδοση(22H1) δεν υφίσταται καθόλου το πρόβλημα, είναι ακριβώς ίδιο performance με Win10 αν δεν κάνω λάθος..Ή τουλάχιστον ήταν έτσι μέχρι μια έκδοση..Πολύ φοβάμαι ότι στην 22000.xx δεν θα φτιαχτεί 100% το θέμα και θα πρέπει να περιμένουμε την 22H1 του χρόνου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά ισχύει..
andreas1gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ήρθε και σε εμένα το πρώτο κρασάρισμα… Στο Snipping Tool……. Και κατάντησα να χρησιμοποιήσω την ζωγραφική που έχουν οι περισσότεροι πρόβλημα… Κατάντια…!!! 1
Devastor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 On 02/11/2021 at 09:03, andreas1gr said: Ήρθε και σε εμένα το πρώτο κρασάρισμα… Στο Snipping Tool……. Και κατάντησα να χρησιμοποιήσω την ζωγραφική που έχουν οι περισσότεροι πρόβλημα… Κατάντια…!!! Αυτό το bug είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Ο λόγος που το κάνει είναι επειδή περάσαμε τις 31/10. Αν βάλεις ημερομηνία πριν απο 31/10 και μετά ξαναβάλεις την κανονική ημερομηνία παίζει κανονικά
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Devastor είπε Αυτό το bug είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Ο λόγος που το κάνει είναι επειδή περάσαμε τις 31/10. Αν βάλεις ημερομηνία πριν απο 31/10 και μετά ξαναβάλεις την κανονική ημερομηνία παίζει κανονικά Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι! Αλλά και πάλι δύσκολο... Γιατί και προχτές 2/11 μια χαρά δούλευε... Οι λύσεις που βρήκα ήταν ξήλωμα και ξανά κατέβασμα την εφαρμογή από το store. Αλλά αυτό θέλει και λογαριασμό ms και όχι τοπικό λογαριασμό χρήστη... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr
Devastor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Just now, andreas1gr said: Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι! Αν και οι λύσεις που βρήκα ήταν ξήλωμα και ξανά κατέβασμα την εφαρμογή από το store. Αλλά αυτό θέλει και λογαριασμό ms και όχι τοπικό λογαριασμό χρήστη... Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Κάνε οτι λένε Εδώ και θα είσαι κομπλέ 1
_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Έχει τύχει σε κάποιον αυτό εδώ;; Φταίω εγώ τώρα να στείλω τα 11 από εκεί που ήρθαν;; bug.docx
Silkcut Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Eπιστροφή στα Windows 10 μετά από 2 βδομάδες δοκιμαστικής χρήσης των W11. Προβλήματα με αργόσυρτο file manager, δυσλειτουργία αναστολής λειτουργίας, προβληματικές εφαρμογές snipping tool, paint. Προσωπική άποψη: ημιτελές και εν εξελίξει project διακυμαινόμενης αισθητικής εκλέπτυνσης δοθέντων των τεράστιων κίτρινων φακέλων που είναι καλύτερα αξιοποιήσιμοι σε οθόνες αφής, προδίδοντας και την καταβολική προέλευση του project. Tα λέμε σε κανένα χρόνο και εφόσον διορθωθούν τα προβλήματα. 4
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για τη χρήση που κάνω, (σερφάρισμα, μουσική, ταινίες),με καθαρή εγκατάσταση σε nvme, σε υποστηριζόμενο σύστημα. Είναι γρήγορα, είδαν όλες τις συσκευές, ούτε κολλήματα, ούτε κάτι δυσάρεστο. 1
ultraex2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) νεο update για τους insiders σε dev channel Build 22494 https://blogs.windows.com/windows-i...ncing-windows-11-insider-preview-build-22494/ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από ultraex2003 1
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 9:03 ΠΜ, andreas1gr είπε Ήρθε και σε εμένα το πρώτο κρασάρισμα… Στο Snipping Tool……. Και κατάντησα να χρησιμοποιήσω την ζωγραφική που έχουν οι περισσότεροι πρόβλημα… Κατάντια…!!! 10 ώρες πριν, Devastor είπε Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Κάνε οτι λένε Εδώ και θα είσαι κομπλέ Δούλεψε μια χαρά!!!! Ευχαριστώ φίλε!
talentscout Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σας, έχω αγοράσει ένα λαπτοπ σχετικά καινούργιο δεύτερο χέρι, κλειδί των Windows δεν είχε παρόλα αυτά φαίνεται οτι είναι κανονικά ενεργοποιημενα. (Windows 10) στις ενημερώσεις μου έχει έρθει κι έμενα η αναβάθμιση.. Αν την κάνω θα μου ζητηθεί να βάλω κλειδί; Και η δεύτερη ερώτηση είναι η εξής, αν κάνω την αναβάθμιση απο το Windows update απ οτι κατάλαβα δεν σβήνει τπτ, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ που έχω εγκαταστήσει όμως θα χρειαστεί να τα ξανα εγκαταστήσω για να τρέξουν; ή δεν χάνω γενικά τπτ;
Devastor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 12 hours ago, andreas1gr said: Δούλεψε μια χαρά!!!! Ευχαριστώ φίλε! Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω 14 minutes ago, talentscout said: Καλημέρα σας, έχω αγοράσει ένα λαπτοπ σχετικά καινούργιο δεύτερο χέρι, κλειδί των Windows δεν είχε παρόλα αυτά φαίνεται οτι είναι κανονικά ενεργοποιημενα. (Windows 10) στις ενημερώσεις μου έχει έρθει κι έμενα η αναβάθμιση.. Αν την κάνω θα μου ζητηθεί να βάλω κλειδί; Και η δεύτερη ερώτηση είναι η εξής, αν κάνω την αναβάθμιση απο το Windows update απ οτι κατάλαβα δεν σβήνει τπτ, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ που έχω εγκαταστήσει όμως θα χρειαστεί να τα ξανα εγκαταστήσω για να τρέξουν; ή δεν χάνω γενικά τπτ; Καλημέρα. Τα κλειδιά απο Windows10 λειτουργούνε σε Windows 11 κανονικά. Μιάς και θα κάνεις αναβάθμίση δεν θα χάσεις τίποτα (δεν χρειάζεται να ξανα περάσεις τα apps/games) και θα σου ενεργοποιηθούνε αυτόματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα