ThanosR92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Thano συγνώμη κ΄όλας εγώ έχω παλιότερο cpu απο σένα και δεν έχω θέμα κανένα. ΔΕΝ τα έβαλα όμως με script και ιστορίες απλά χρησιμοποίησα αρχεία των ISO όπως περιέγραψα. Γιατί δεν δοκιμάζεις την μέθοδό μου μήπως η όποια διαδικασία χρησιμοποίησες δημιουργεί τα προβλήματα σου. υ.γ. Δοκίμασα και το enderal και αυτό είχε αύξηση επιδόσεων σε σχέση με τα 10αρια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι φάρδος με τον συνδυασμό HW που έχω αλλά αν δεν με κόψει η μικρομαλακή στο μέλλον απο έλεγχο HW θα μείνουν μάλλον όπως τα 10 σερί. Έκανες Upgrade η καθαρή εγκατάσταση; Γιατί για καθαρή εγκατάσταση δεν είμαι για τίποτα, διότι είναι πακέτο να κάνα στήνω τα πάντα από την αρχή.
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Έκανες Upgrade η καθαρή εγκατάσταση; Γιατί για καθαρή εγκατάσταση δεν είμαι για τίποτα, διότι είναι πακέτο να κάνα στήνω τα πάντα από την αρχή. Εχεις ssd στο μηχανημα η hdd; Στα 11αρια παιζει τεραστιο ρολο αυτο Edit: Αν ειναι το μηχανημα της υπογραφης σου, εχεις Οποτε αλλο ειναι το θεμα, γιατι το μηχανημα σου αν ειναι αυτο της υπογραφης σου ειναι μια χαρα, δεν δικαιολογει τετοια κολληματα Η αποψη μου ειναι οτι με μια καθαρη εγκατασταση ισως στρωσουν τα πραγματα, ισως δυσκολο βεβαια για σενα, ισως οταν εχεις χρονο να το ξανασκεφτεις
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2021 στις 9:35 ΜΜ, makhs5 είπε Σε HDD 500GB, αν και δεν νομιζω οτι εχει καμια σημασια 35 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εχεις ssd στο μηχανημα η hdd; Στα 11αρια παιζει τεραστιο ρολο αυτο Αποφασίστε τέλος πάντων! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 2
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αποφασίστε τέλος πάντων! Ναι γιατι το σκ τα περασα σε ssd και ειδα σημαντικη διαφορα στα 11αρια, δεν το περιμενα στο ιδιο μηχανημα ετσι Γι αυτο το γραψα αυτο. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από την εμπειρία μου (με i3-2100) και ενός φίλου μου και πρώην μέλους εδώ (με A10-7850k), ως ''βαρύτερα'' λειτουργικά για HDD ταξινομούνται: 10>11>8.1>7. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α.
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Από την εμπειρία μου και ενός φίλου μου και πρώην μέλους εδώ, ως ''βαρύτερα'' λειτουργικά για HDD ταξινομούνται: 10>11>8.1>7. Εγω βαση αυτα που ειδα 11αρια "(βαρυτερα απ ολα) , μετα τα 10αρια, μετα 8.1, και τελος 7 (τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα βαλουμε) Εγω παντως πιστευω οτι μετα απο μερικα update θα στρωσουν τα 11, μετα απο κανα 6μηνο 8μηνο, χρειαζονται δουλιτσα ακομη (στο θεμα bug και ελαφρυνσης εννοω)
RTW4ever Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ναι γιατι το σκ τα περασα σε ssd και ειδα σημαντικη διαφορα στα 11αρια, δεν το περιμενα στο ιδιο μηχανημα ετσι Γι αυτο το γραψα αυτο. 2021 και ακόμα τώρα έβαλες ssd που κυκλοφορούν από το... 2010; Και υποστήριζες κιόλας ότι δεν έχει διαφορά hdd με ssd; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα; Ο καθένας δηλαδή λέει ό,τι να 'ναι; Η γη είναι επίπεδη και ο ήλιος γυρίζει γύρω από αυτή ένα πράγμα; Δεν υπάρχει σωτηρία!
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, RTW4ever είπε 2021 και ακόμα τώρα έβαλες ssd που κυκλοφορούν από το... 2010; Και υποστήριζες κιόλας ότι δεν έχει διαφορά hdd με ssd; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα; Ο καθένας δηλαδή λέει ό,τι να 'ναι; Η γη είναι επίπεδη και ο ήλιος γυρίζει γύρω από αυτή ένα πράγμα; Δεν υπάρχει σωτηρία! Χαλαρωσε, δεν εχω ενα λαπτοπ, στο παλιο εβαλα που το εχω για δοκιμες (intelB970) Πολυ βιαστικοι εισαστε ορισμενοι εδω μεσα να κρινετε 3 pc εχω αγορι μου, δεν εχω ενα
RTW4ever Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Χαλαρωσε, δεν εχω ενα λαπτοπ, στο παλιο εβαλα που το εχω για δοκιμες (intelB970) Πολυ βιαστικοι εισαστε ορισμενοι εδω μεσα να κρινετε Τι σημασία έχει αν έχεις ένα ή περισσότερα, παλιά ή καινούρια; Το να λες ότι hdd δεν έχει διαφορά με ssd έχει την ίδια αξία με το να πεις ότι η γη είναι επίπεδη κλπ. Δεν αντέχεται ούτε να το διαβάσεις, κάπου πρέπει να έχουμε συναίσθηση του τι λέμε δηλαδή. 4
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, RTW4ever είπε Τι σημασία έχει αν έχεις ένα ή περισσότερα, παλιά ή καινούρια; Το να λες ότι hdd δεν έχει διαφορά με ssd έχει την ίδια αξία με το να πεις ότι η γη είναι επίπεδη κλπ. Δεν αντέχεται ούτε να το διαβάσεις, κάπου πρέπει να έχουμε συναίσθηση του τι λέμε δηλαδή. Μαλλον δεν καταλαβαινεις, οκ εξυγηση ΕΝΝΟΩ οτι τα 10ΑΡΙΑ σε σχεση με τα 11ΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ εχουν μεγαλη διαφορα στο θεμα ταχυτητας Μηπως το κατανοησες τι εννοουσα ; Αν οχι παμε και δευτερο μαθημα
georgiouu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Μαλλον δεν καταλαβαινεις, οκ εξυγηση ΕΝΝΟΩ οτι τα 10ΑΡΙΑ σε σχεση με τα 11ΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ εχουν μεγαλη διαφορα στο θεμα ταχυτητας Μηπως το κατανοησες τι εννοουσα ; Αν οχι παμε και δευτερο μαθημα Σε εμάς οχι.ισως το αντίθετο.αρα μάλλον φταίει κάτι σε εσενα
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, georgiouu είπε Σε εμάς οχι.ισως το αντίθετο.αρα μάλλον φταίει κάτι σε εσενα Ουτε εσυ καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, οκ παμε πιο απλα Σε ενα λαπτοπ που εχω για δοκιμες παλιο που ειχα τα 10αρια με απλο σκληρο, πηγαινε μια χαρα Εβαλα τα 11αρια και εχει κολληματακια, με τα 10ρια δεν ειχε κανενα Τι καταλαβαινεις απ αυτο;
RTW4ever Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε Μαλλον δεν καταλαβαινεις, οκ εξυγηση ΕΝΝΟΩ οτι τα 10ΑΡΙΑ σε σχεση με τα 11ΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ εχουν μεγαλη διαφορα στο θεμα ταχυτητας Μηπως το κατανοησες τι εννοουσα ; Αν οχι παμε και δευτερο μαθημα Δεν είπες αυτό, είπες άλλα αντί άλλων, αλλά τώρα είμαι με τάμπλετ και βαριέμαι να κάνω παραθέσεις, και εξάλλου δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο hdd με τον ssd και ότι ΔΕΝ τρέχουμε λειτουργικό από hdd. 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ουτε εσυ καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, οκ παμε πιο απλα Σε ενα λαπτοπ που εχω για δοκιμες παλιο που ειχα τα 10αρια με απλο σκληρο, πηγαινε μια χαρα Εβαλα τα 11αρια και εχει κολληματακια, με τα 10ρια δεν ειχε κανενα Τι καταλαβαινεις απ αυτο; Και προφανώς το παραπάνω δείχνει ότι εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις. Άκου 10άρια σε hdd.
makhs5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, RTW4ever είπε Δεν είπες αυτό, είπες άλλα αντί άλλων, αλλά τώρα είμαι με τάμπλετ και βαριέμαι να κάνω παραθέσεις, και εξάλλου δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο hdd με τον ssd και ότι ΔΕΝ τρέχουμε λειτουργικό από hdd. Βρε συ, διαβασε τα μυνηματα μου, ξερω τι λεω, και φυσικα ξερω οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ενας ssd με εναν hdd , απλα εγω πριν εννοουσα οτι δεν περιμενα να εχουν τοση ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ τα 2 λειτουργικα σε ενα ιδιο hardware στο θεμα ταχυτητας.
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εβαλα τα 11αρια και εχει κολληματακια Drivers περάσατε χειροκίνητα ή ότι έκανε το Windows update; *Πάντως η διαφορά από HDD με SSD είναι τεράστια, όχι κυρίως λόγω ταχύτητας σε Sequential read/ write, όπου ένας σύγχρονος HDD με έναν SSD σε Sata 2 πιάνουν σχεδόν ίδιες ταχύτητες, αλλά σε random read/ write, όπου η κατάσταση δεν σώζετε στους HDD ούτε με Raid (αυτά γενικά, όχι σε λάπτοπ). Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα