_Theo_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Τελικά κυκλοφόρησε το patch για τους Ryzen;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 10 hours ago, _Theo_ said: Τελικά κυκλοφόρησε το patch για τους Ryzen;; Που τέτοια τύχη. Ίσως αργότερα ή αύριο ελπίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Θα κυκλοφορησει και patch απο την Microsoft αλλα και καινουριοι Drivers απο την Amd για το προβλημα αυτο (να κοιτατε και το σαιτ της Amd για τον καινουριο Driver) Ως τωρα παντως δεν εχει βγει τιποτα https://www.amd.com/en/support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Πάντως και εγώ είμαι ένα βήμα πριν παω πίσω στα 10! Τι να πω, είναι τόσο βαριά που δεν μπορεί να τρέξει Smooth το PC που έχω στην υπογραφή μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 30 minutes ago, ThanosR92 said: Πάντως και εγώ είμαι ένα βήμα πριν παω πίσω στα 10! Τι να πω, είναι τόσο βαριά που δεν μπορεί να τρέξει Smooth το PC που έχω στην υπογραφή μου ; Ίσως να φταίει το VBS? How to Disable VBS and Speed Up Windows 11 | Tom's Hardware (tomshardware.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Ίσως να φταίει το VBS? How to Disable VBS and Speed Up Windows 11 | Tom's Hardware (tomshardware.com) Είναι στο Disabled εμένα απο μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Πάντως και εγώ είμαι ένα βήμα πριν παω πίσω στα 10! Τι να πω, είναι τόσο βαριά που δεν μπορεί να τρέξει Smooth το PC που έχω στην υπογραφή μου ; 4770K; Εγώ με τον ίδιο έχω τα 11 σε VM και τρέχουν μια χαρά, εννοείται στις απλές εργασίες/δοκιμές στο VM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ μια χαρά είμαι σε desktop apps ( office / internet browsers / movie - music players κλπ) και με παιχνίδια επίσης, με το πρώτο σύστημα της υπογραφής μου. Αν και για να είμαι ειλικρινής έψαχνα δικαιολογία για roll back δεν μου την έχει δώσει ακόμα. υ.γ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ άλλο AV από της μικρομαλακής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Τα 11 ειναι μια χαρα γενικως. Στην ουσια ειναι 10 με αλλαγμενα γραφικα και καποια επιπλεον features. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 4:14 ΠΜ, panospc είπε Εγώ συνεχίζω να έχω stuttering 3-4 φορές την ημέρα με τον Ryzen 3900x. Συνήθως όταν δουλεύω στο Photoshop συμβαίνουν συχνότερα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα stuttering εδώ και κάτι μέρες μετά το update σε 22000.282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, _Theo_ είπε Τελικά κυκλοφόρησε το patch για τους Ryzen;; Στο preview channel βγήκε αλλά δεν είναι άψογο. Ενώ έφτιαξε το latency, τα GB/s δεν είναι σταθερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Στο preview channel βγήκε αλλά δεν είναι άψογο. Ενώ έφτιαξε το latency, τα GB/s δεν είναι σταθερά. Αυτό μπορεί να είναι θέμα του AIDA64. Πολλά benchmarking tools βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα (με μικρή διαφορά) σε πολλαπλά runs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Αυτό μπορεί να είναι θέμα του AIDA64. Πολλά benchmarking tools βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα (με μικρή διαφορά) σε πολλαπλά runs. Μπα, το έκαναν update..Το ''fix'' φταίει. Ίσως με τους chipset drivers που θα βγάλει η AMD αύριο να φτιάξει 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amiga1200 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδιά, ψάχνω να βρώ απο που υπάρχει η επιλογή να μή σταματάνε οι δίσκοι μου, αλλά δέν το βρίσκω!! Στα 10 ήταν στην επιλογή Ενέργεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Amiga1200 είπε Ρε παιδιά, ψάχνω να βρώ απο που υπάρχει η επιλογή να μή σταματάνε οι δίσκοι μου, αλλά δέν το βρίσκω!! Στα 10 ήταν στην επιλογή Ενέργεια.... Παλι εκεί είναι . Μια επιλογή για την οθόνη και μια για το pc που πιάνει κ τους δίσκους . ..Sleep ..: Never στα αγγλικά σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα