chios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν ανοίγει το Windows security σε ψάξιμο που έκανα βλέπω είναι γνωστό πρόβλημα, έκανα κάποιες ενέργειες που προτείνουν μέσω power shell χωρίς επιτυχία, έχει άλλος το ίδιο θέμα;
tasvar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chios είπε Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν ανοίγει το Windows security σε ψάξιμο που έκανα βλέπω είναι γνωστό πρόβλημα, έκανα κάποιες ενέργειες που προτείνουν μέσω power shell χωρίς επιτυχία, έχει άλλος το ίδιο θέμα; Εδώ ανοίγει κανονικά πάντως. Αυτό εννοείς πιστεύω. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από tasvar 1
nickk0kkav Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Αν μπορεί κάποιος, ο οποίος εγκατέστησε χωρίς mod σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα τα Windows 11, να μου απαντήσει στη καρτέλα ''Ακεραιότητα μνήμης'' αν του εμφανίζει ''Ενεργό'' ή ''απενεργοποιημένο''. Ενδεικτικά: 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Αν πατήσετε στο ''Security processor details'' τι εμφανίζει;
panospc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Αν μπορεί κάποιος, ο οποίος εγκατέστησε χωρίς mod σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα τα Windows 11, να μου απαντήσει στη καρτέλα ''Ακεραιότητα μνήμης'' αν του εμφανίζει ''Ενεργό'' ή ''απενεργοποιημένο''. Ενδεικτικά: Στο δικό μου είναι απενεργοποιημένο. Αναβάθμιση από Windows 10 σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα 1
chios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tasvar είπε Εδώ ανοίγει κανονικά πάντως. Αυτό εννοείς πιστεύω. Αυτό εννοώ, εμένα δε βγάζει τίποτα
nickk0kkav Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν πατήσετε στο ''Security processor details'' τι εμφανίζει; Τώρα έκλεισα το PC για να ενεβασω printscreen . Λέει έκδοση Tpm amd : 3,8 κατι , προδιαγραφές tpm : 2:0 κ τέτοια τεχνικά άχρηστα . Ευχαρίστως να ανεβάσω printscreen αύριο . Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει την δικιά σου επιλογή η οποία όπως φαίνεται υπάρχει κ σε άλλους φίλους με υποστηριζόμενα συστήματα . Έχω win 11 pro . ------------------------ Τώρα κατάλαβα γιατί υπάρχει γκρίνια που δε μπορείς να σύρεις ένα αρχείο από το desktop σε πρόγραμμα που υπάρχει στο taskbar Επίσης σήμερα έκανα format σε ένα φλασάκι 128 gb σε μικρότερο διαμέρισμα για να το κάνω fat32 (έως 32gb για fat32 - ήθελα υποχρεωτικά αυτό το τύπο διαμόρφωσης για να περάσω bios update) ε και εμπλεξα . Έφαγα πολλά error προσπαθώντας να αλλάξω τη χωρητικότητα του partition μέχρι που τελικά έσβησα εντελώς το partition κ έφτιαξα ένα μικρό . Τελικά τα κατάφερα αλλά...το παραδοσιακό εργαλείο για δημιουργία partitions δουλεύει όπως στο 10 μια χαρά. Ένα παρόμοιο εργαλείο διαχείρισης δίσκων που υπάρχει έχει αρκετές επιλογές αλλά δε φαίνεται να δουλεύουν στη πράξη ...
georgiouu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Το ίδιο ακριβώς μου εμφανίζει και εμένα στα ελληνικά.υποθετω έχει σχέση με το αρχικό πρόβλημα που είχα και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω secure boot
nickk0kkav Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, georgiouu είπε Το ίδιο ακριβώς μου εμφανίζει και εμένα στα ελληνικά.υποθετω έχει σχέση με το αρχικό πρόβλημα που είχα και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω secure boot Εγω δεν το έχω ενεργοποιήσει . Ούτε που προσπάθησα . Και είδα σήμερα τα bios σίγουρα είναι disabled . Αλλά δε με έκοψε πουθενά από ότι κατάλαβα τα win 11 απαιτούν από τα pc απλά να έχουν τη δυνατότητα για secure boot κ όχι να το ενεργοποιήσεις (αν κ δε βγάζει νόημα λολ) Τελικά τα κατάφερες , το ενεργοποιήσες ??
georgiouu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε Εγω δεν το έχω ενεργοποιήσει . Ούτε που προσπάθησα . Και είδα σήμερα τα bios σίγουρα είναι disabled . Αλλά δε με έκοψε πουθενά από ότι κατάλαβα τα win 11 απαιτούν από τα pc απλά να έχουν τη δυνατότητα για secure boot κ όχι να το ενεργοποιήσεις (αν κ δε βγάζει νόημα λολ) Τελικά τα κατάφερες , το ενεργοποιήσες ?? Είχα ένα περίεργο προβλημα το δικό μου ήταν enabled αλλά ήταν σαν να μην ήταν χα χα χα το εργαλείο της MS check tool μου έλεγε πως έπρεπε να το ενεργοποιήσω. Τελικά το κατάφερα μέσω κάποιων εντολών στην γραμμή εντολων
ultraex2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 εμενα λεει αυτα μεσα παιζω με dev channel 1
nickk0kkav Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, ultraex2003 είπε εμενα λεει αυτα μεσα παιζω με dev channel Αυτό ακριβώς μου βγάζει κ εμένα αν πατήσω security processor details στην οθόνη που ανέβασα λίγα post πιο πριν
georgiouu Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν μπορεί κάποιος, ο οποίος εγκατέστησε χωρίς mod σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα τα Windows 11, να μου απαντήσει στη καρτέλα ''Ακεραιότητα μνήμης'' αν του εμφανίζει ''Ενεργό'' ή ''απενεργοποιημένο''. Ενδεικτικά: https://support.microsoft.com/el-gr/windows/προστασία-συσκευής-στην-ασφάλεια-των-windows-afa11526-de57-b1c5-599f-3a4c6a61c5e2#hardwarescore 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 @@ έφτιαξαν την L3 cache..Κάνει διακυμάνσεις μεγάλες στα GB/s κάθε φορά που τρέχεις το benchmark..Τουλάχιστον το latency είναι ας πούμε σταθερό.
Zergoulini Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Ειναι δυνατον η Microsoft να εχει αφαιρεσει πληρως τα Thumpnails απο τα εικονιδια; Δηλαδη εχω που ειναι η δουλεια μου τετοια, δε βολευει καθολου να πρεπει να μπαινω σε καθε φακελο εναν εναν για να δω τι εικονες εχει μεσα. Παιζει να το αλλαξουν σε μελλοντικο update; Απο 11αρα γυρισα πισω στα 10αρα για αυτον και μονο τον λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα