sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Επισης, για το "O υπολογιστης μου" μπορεις να σεταρεις τον default φακελο που βρισκεται στην taskbar να ανοιγει κατευθειαν το "This PC". https://support.microsoft.com/en-us/windows/set-file-explorer-to-open-to-this-pc-instead-of-quick-access-b2c7d271-027b-b35f-917e-897f66e68e5c#WindowsVersion=Windows_11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, lefstef είπε οποιαδήποτε εφαρμογή έχεις ανοιχτή μπορείς να της κάνεις δεξί κλικ και καρφίτσωμα στη γραμμή εργασιών. Σιγά την μεγάλη διαφορά στα κλικ που θα κάνεις, πόσες εφαρμογές θα βάζεις την ημέρα στη γραμμή εργασιών; "Ο υπολογιστης μου" το εικονιδιο δεν καρφιτσωνεται με τιποτα, οσους τροπους και να δοκιμασα, αυτο εννοω Εχεις βρει καποιο τροπο εσυ να το κανεις με το συγκεκριμενο που λεω, για δοκιμασε και πες μου, γιατι δεν γινεται με τιποτα αυτο 16 λεπτά πριν, sistah είπε Επισης, για το "O υπολογιστης μου" μπορεις να σεταρεις τον default φακελο που βρισκεται στην taskbar να ανοιγει κατευθειαν το "This PC". https://support.microsoft.com/en-us/windows/set-file-explorer-to-open-to-this-pc-instead-of-quick-access-b2c7d271-027b-b35f-917e-897f66e68e5c#WindowsVersion=Windows_11 Εγω λεω να μπορει να "καρφιτσωθει στην γραμμη εργασιων" οπως γινοταν και στα 10αρια Με τα 10αρια το εσπρωχνες απο την επιφανεια εργασιας πχ , στην γραμμη εργασιων, κι ηταν ετοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rfactor85 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 ειπα και εγώ να δοκιμασω κατι φρέσκο και διαφορετικο και έτσι εκανα εγκατάσταση τα 11αρια σε unsupported hardware. η διαδικασια πανευκολη χωρίς σφάλματα και μαλιστα αυτοματα ενεργοποιημενα μέσω ψηφιακης αδειας. σαν λειτουργικό τωρα εχει εμφανη αλλαγες,δινει μια αισθηση απλοτητας και αμεσης αποκρισης,τα υπομενου έχουν υποβαθμιστει και δινεται μια έμφαση στις ποιο κοινα χρησιμοποιουμενες λειτουργίες. υπαρχουν βεβαια καποια bugs κυρίως με τα καινουρια animation, σε ορισμενα σημεία παρατηρω stuttering tearing η να κριβονται το ενα πισω απο το αλλο. εχει προεγκατεστημενα εικονδια του messenger,office 365, adobe και καποια περιεργα που δεν τα εχω δει ποτε ούτε ξέρω τι κανουν αλλα ευτυχώς ειναι πολυ εύκολο να τα καταργησει καποιος. το προβλημα με το consistency ειναι εμφανες και σε αυτη την έκδοση. Οι αλλαγες στην εμφανηση ειναι ότι βλεπει η πεθερα, πατωντας 2-3 κλικ πιο περα σας καλωσοριζουν τα μενού και τα εικονiδια απο τα windows 7 και Vista. οι εναλλαγες των εφαρμογων απο dark theme σε white ειναι διαρκες και ειναι πολυ ασχημο και κουραστηκο στο ματι. κατα τα αλλα σταθεροτατα διαχείριση των πόρων ,παρομοια η και καλυτερη σε σχέση με τα 10αρια.το ποιο πιθανο λογο ότι βαρεθηκα τα 10αρια θα τα κρατησω στο pc για καθημερινά … 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μολις εκανα κ εγω καθαρη εγκατασταση σε i5-9100 επεξεργαστη. Ολα ωραια και καλα, ολα τελεια, αλλα υπαρχει λυση για την καθυστερηση στον file explorer? Κ μεγαλυτερη καθυστερηση οταν ειμαι στους φακελους του OneDrive. Το κακο ειναι οτι εκει μεσα δουλευω συνεχεια κ ενω ολο το μηχανημα ειναι τρομερα γρηγορο, στον file explorer καθυστερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Rfactor85 είπε κατα τα αλλα σταθεροτατα διαχείριση των πόρων ,παρομοια η και καλυτερη σε σχέση με τα 10αρια. Καλά μην ορκίζεσαι... Όσο δεν έχουν αυτά, από εμένα προσωπικά θα τρώνε άκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Αν μπορεί κάποιος, ο οποίος εγκατέστησε χωρίς mod σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα τα Windows 11, να μου απαντήσει στη καρτέλα ''Ακεραιότητα μνήμης'' αν του εμφανίζει ''Ενεργό'' ή ''απενεργοποιημένο''. Ενδεικτικά: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά μην ορκίζεσαι... Όσο δεν έχουν αυτά, από εμένα προσωπικά θα τρώνε άκυρο. Για μένα το άκυρο θα είναι μόνιμο όσο δεν υπάρχει επιλογή στο taskbar να ΜΗΝ συνδιάζονται τα παράθυρα ίδιου προγράμματος και να φαίνονται οι τίτλοι, εάν αυτά δεν αλλάξουν δεν θα τα βάλω ποτέ, είναι βασικά για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν μπορεί κάποιος, ο οποίος εγκατέστησε χωρίς mod σε πλήρως υποστηριζόμενο σύστημα τα Windows 11, να μου απαντήσει στη καρτέλα ''Ακεραιότητα μνήμης'' αν του εμφανίζει ''Ενεργό'' ή ''απενεργοποιημένο''. Ενδεικτικά: Τα είχα τα 11 εγκατεστημένα πριν κάτι μέρες. Αυτό που δείχνεις, από ότι θυμάμαι, είναι απενεργοποιημένο από default. 4 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Για μένα το άκυρο θα είναι μόνιμο όσο δεν υπάρχει επιλογή στο taskbar να ΜΗΝ συνδιάζονται τα παράθυρα ίδιου προγράμματος και να φαίνονται οι τίτλοι, εάν αυτά δεν αλλάξουν δεν θα τα βάλω ποτέ, είναι βασικά για μένα. Αυτό εδώ εννοείς;; Καλά που μου το θύμισες, άλλη βλακεία από εκεί. Καλά, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μενού των 10 και απλά να προσθέσουν το γραφικό περιβάλλον των 11;; Τι πίνουν εκεί στην MS;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, makhs5 said: "Ο υπολογιστης μου" το εικονιδιο δεν καρφιτσωνεται με τιποτα, οσους τροπους και να δοκιμασα, αυτο εννοω Εχεις βρει καποιο τροπο εσυ να το κανεις με το συγκεκριμενο που λεω, για δοκιμασε και πες μου, γιατι δεν γινεται με τιποτα αυτο Εγω λεω να μπορει να "καρφιτσωθει στην γραμμη εργασιων" οπως γινοταν και στα 10αρια Με τα 10αρια το εσπρωχνες απο την επιφανεια εργασιας πχ , στην γραμμη εργασιων, κι ηταν ετοιμο Δεν καρφιτσωνεται αλλα ο τροπος που ανεφερα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. Το προτεινα ως εναλλακτικη λυση. 5 minutes ago, _Theo_ said: Καλά μην ορκίζεσαι... Όσο δεν έχουν αυτά, από εμένα προσωπικά θα τρώνε άκυρο. Αν αναφερεσαι στο context menu των third party programs, θα υποστηριζονται στο "πρωτο" right click οταν κανουν update τα εκαστοτε προγραμματα. Για παραδειγμα η beta του winrar το κανει ηδη. Το Task Manager μπορεις να το ανοιξεις κανοντας right click πανω στο start button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, sistah είπε Δεν καρφιτσωνεται αλλα ο τροπος που ανεφερα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. Το προτεινα ως εναλλακτικη λυση. Αν αναφερεσαι στο context menu των third party programs, θα υποστηριζονται στο "πρωτο" right click οταν κανουν update τα εκαστοτε προγραμματα. Για παραδειγμα η beta του winrar το κανει ηδη. Το Task Manager μπορεις να το ανοιξεις κανοντας right click πανω στο start button. Το ξέρω, αυτό δεν μου αρέσει, προτιμώ των 10 που μπορείς να κάνεις κλικ οπουδήποτε στην taskbar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά μην ορκίζεσαι... Όσο δεν έχουν αυτά, από εμένα προσωπικά θα τρώνε άκυρο. Το πρώτο γίνεται. Το δεύτερο δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, sistah είπε Το Task Manager μπορεις να το ανοιξεις κανοντας right click πανω στο start button. εγω το εχω καρφιτσωσει στην γραμμη εργασιων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasvar είπε Το πρώτο γίνεται. Το δεύτερο δεν γνωρίζω. Για να σου το βγάλει αυτό πρέπει να κάνεις κλικ εκεί που λέει "περισσότερες επιλογές"... Αυτό δεν μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Για να σου το βγάλει αυτό πρέπει να κάνεις κλικ εκεί που λέει "περισσότερες επιλογές"... Αυτό δεν μου αρέσει. Κατευθείαν το βγάζει, με μια αλλαγή στη registry αν θέλεις. https://www.tomshardware.com/how-to/windows-11-classic-context-menus Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από tasvar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, tasvar είπε Κατευθείαν το βγάζει, με μια αλλαγή στη registry αν θέλεις. Το ξέρω αλλά δεν επεμβαίνω στην registry. Αν ποτέ κυκλοφορήσει update και το βάλουν έχει καλώς, ίσως τα εγκαταστήσω τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα