Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, c-max είπε Τι να σου πω. Συμβατο μου βγαζει. μήπως έχεις τον AF; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε μήπως έχεις τον AF; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, c-max είπε Ναι είναι zen+, ουσιαστικά 2600 με λίγο πιο χαμηλό clock, γι' αυτό τον βγάζει συμβατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Να κάνω μια ερώτηση ; Τα νιώθει κ άλλος κάπως βαριά τα Windows 11 σε σχέση με τα 10 ; Π.χ νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Έκανα Upgrade μέσο του πλαγίου τρόπου και όχι καθαρή εγκατασταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, ThanosR92 said: Να κάνω μια ερώτηση ; Τα νιώθει κ άλλος κάπως βαριά τα Windows 11 σε σχέση με τα 10 ; Π.χ νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Έκανα Upgrade μέσο του πλαγίου τρόπου και όχι καθαρή εγκατασταση! Ξαναπέρασες drivers πχ για το chipset και την κάρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Ξαναπέρασες drivers πχ για το chipset και την κάρτα γραφικών? Όχι, ότι είχε μέσα απο πριν! Μου λέει το App της Intel: No supported driver or software updates are available for your system. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από ThanosR92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης drivers κατεβάζοντας τους από το site της μητρικής και εγκατάσταση με compatibility mode (λειτουργία συμβατότητας) για Windows 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Εγώ εδώ δεν βλέπω πουθενά να λέει Drivers για Windows 11 https://www.asrock.com/mb/intel/Z87 Extreme3/#Download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ακόμα καλύτερα, κατεβάζετε τους drivers των 10 και τους εγκαθιστάτε χωρίς τα τεχνάσματα που προανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Ακόμα καλύτερα, κατεβάζετε τους drivers των 10 και τους εγκαθιστάτε χωρίς τα τεχνάσματα που προανέφερα. Δηλαδή με λίγα λογια πρέπει να ξανα περάσω τους Drivers των 10 ; Για ποιον λόγο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Για ποιον λόγο ; 36 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Αν και δεν νομίζω να φταίνε οι drivers γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Να κάνω μια ερώτηση ; Τα νιώθει κ άλλος κάπως βαριά τα Windows 11 σε σχέση με τα 10 ; Π.χ νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Έκανα Upgrade μέσο του πλαγίου τρόπου και όχι καθαρή εγκατασταση! Ισχύει αυτό που λες, την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 54 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Να κάνω μια ερώτηση ; Τα νιώθει κ άλλος κάπως βαριά τα Windows 11 σε σχέση με τα 10 ; Π.χ νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Έκανα Upgrade μέσο του πλαγίου τρόπου και όχι καθαρή εγκατασταση! Δεν ειναι θεμα το πως εκανες το Upgrade, ειναι οντως πιο βαρια, και φαινεται οντως ειδικα οταν πας να ανοιξεις φακελους Αν και εγω αυτο με το ανοιγμα νομιζω οτι επιδεχεται βελτιωσεις, το λειτουργικο φαινεται οτι δυσκολευεται και σε καποια απλα πραγματα οπως ειναι ενα ανοιγμα φακελου Τι να κανουμε; Ειμαστε Beta Tester παρτε το αποφαση Μετα απο καποιον καιρο θα διορθωθουν κατι τετοια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Να κάνω μια ερώτηση ; Τα νιώθει κ άλλος κάπως βαριά τα Windows 11 σε σχέση με τα 10 ; Π.χ νιώθω κάπως όταν παω να ανοίξω κάποιον φάκελο και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι είναι Smooth! Έκανα Upgrade μέσο του πλαγίου τρόπου και όχι καθαρή εγκατασταση! Εγώ με καθαρή εγκατάσταση (Ryzen 5 4600H – 16gb ram), έχω να πω ότι είναι ένα κλικ πιο γρήγορο το μηχάνημα από τα 10αρια…! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εγώ με καθαρή εγκατάσταση (Ryzen 5 4600H – 16gb ram), έχω να πω ότι είναι ένα κλικ πιο γρήγορο το μηχάνημα από τα 10αρια…! Κοιτα, σε καποια πραγματα ναι, το διαπιστωσα κι εγω, ειναι πιο γρηγορο απο τα 10αρια, αλλα στο απλο ανοιγμα φακελων οχι Εκει δειχνει ενα περιεργο κοπιασμα, που φαινεται οτι δεν ειναι θεμα μηχανηματος αλλα καποιο bug στα 11αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα