Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πριν κάτι μέρες δούλευε η ζωγραφική, σήμερα όχι, και δεν έχει γίνει κάποιο update στο λειτουργικό. Λογικά θα έγινε κάποιο update στην εφαρμογή μέσω του Windows Store.

Επεξ/σία από panospc
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panospc είπε

Εμένα πριν κάτι μέρες δούλευε η ζωγραφική, σήμερα όχι, και δεν έχει γίνει κάποιο update στο λειτουργικό. Λογικά θα έγινε κάποιο update στην εφαρμογή μέσω του Windows Store.

2 Οκτώβρη έγινε update στο paint, νέο update δεν υπάρχει και εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά σε μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, panospc είπε

Το επιβεβαιώνω ότι αρχικά η ζωγραφική δούλευε αλλά στη συνέχεια όχι.

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, HateMe είπε

2 Οκτώβρη έγινε update στο paint, νέο update δεν υπάρχει και εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά σε μένα.

7 λεπτά πριν, geopro είπε

Το επιβεβαιώνω ότι αρχικά η ζωγραφική δούλευε αλλά στη συνέχεια όχι.

γγγγ.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ μάλλον σήμερα θα προχωρήσω στην νέα τεχνολογική μετάβαση (έχω 1usb με windows 10 & με windows 11) οπότε αν πάει κάτι λάθος θα πάω ξανά στα 10αρια

1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

γγγγ.jpg

Υπάρχει η ζωγραφική; Στα 10 δεν υπάρχει καν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Νομίζεις οτι δεν υπάρχει....

πως την βρισκω την ζωγραφικη λες και κανω φυσικη πυρινικη;

Δημοσ.

Εμένα πάντως μετά από καθαρή εγκατάσταση, έτσι την ανοίγει την ζωγραφική. Δεν έχει άλλο update στο Store. Και ύστερα κλείνει η "ζωγραφική".

1.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Panos10070 είπε

Εμένα πάντως μετά από καθαρή εγκατάσταση, έτσι την ανοίγει την ζωγραφική. Δεν έχει άλλο update στο Store. Και ύστερα κλείνει η "ζωγραφική".

1.png

κ εμένα έτσι, μετά από εγκατάσταση απευθείας μέσω του .iso επάνω από 10αρια, σε μη υποστηριζόμενο λαπτοπ (corei5 1ης γενιας, 8ram)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσοι αντιμετωπιζετε προβληματα δεν λετε το σημαντικοτερο.

υποστηριζεται o Η/Υ με οσα εχει βαλει ως απαιτησεις η Microsoft ?

αν οχι τοτε θα εχετε προβληματα απο δω και περα.

αν ναι τοτε δεν θα εχετε κανενα προβλημα και κατι αλλο φταιει.

καθαρη εγκατασταση ή Update απο win10 και σε υποστηριζομενα η/υ ολα πηγαινουν σφαιρα.

ταχυτητα σε ολα εγω προσωπικα βλεπω. φυσικα υποστηριζετε σε ολες τις ελαχιστες απαιτησεις και με το παραπανω.

αρα οσοι εχετε θεματα πρωτα πειτε αν υποστηριζετε ή οχι ο H/Y και μετα το πρβλημα που εχετε.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...