panospc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα πριν κάτι μέρες δούλευε η ζωγραφική, σήμερα όχι, και δεν έχει γίνει κάποιο update στο λειτουργικό. Λογικά θα έγινε κάποιο update στην εφαρμογή μέσω του Windows Store. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από panospc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, panospc είπε Εμένα πριν κάτι μέρες δούλευε η ζωγραφική, σήμερα όχι, και δεν έχει γίνει κάποιο update στο λειτουργικό. Λογικά θα έγινε κάποιο update στην εφαρμογή μέσω του Windows Store. 2 Οκτώβρη έγινε update στο paint, νέο update δεν υπάρχει και εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, panospc είπε Εμένα πριν κάτι μέρες δούλευε η ζωγραφική, σήμερα όχι, και δεν έχει γίνει κάποιο update στο λειτουργικό. Λογικά θα έγινε κάποιο update στην εφαρμογή μέσω του Windows Store. Το επιβεβαιώνω ότι αρχικά η ζωγραφική δούλευε αλλά στη συνέχεια όχι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από geopro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, HateMe είπε 2 Οκτώβρη έγινε update στο paint, νέο update δεν υπάρχει και εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά σε μένα. 7 λεπτά πριν, geopro είπε Το επιβεβαιώνω ότι αρχικά η ζωγραφική δούλευε αλλά στη συνέχεια όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Εγώ μάλλον σήμερα θα προχωρήσω στην νέα τεχνολογική μετάβαση (έχω 1usb με windows 10 & με windows 11) οπότε αν πάει κάτι λάθος θα πάω ξανά στα 10αρια 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Υπάρχει η ζωγραφική; Στα 10 δεν υπάρχει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Δεν το αμφισβητώ ότι σε εσένα η ζωγραφική δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, user_ είπε Στα 10 δεν υπάρχει καν Νομίζεις οτι δεν υπάρχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Νομίζεις οτι δεν υπάρχει.... πως την βρισκω την ζωγραφικη λες και κανω φυσικη πυρινικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στο start ξεκίνα να πληκτρογείς ζωγραφίκή η paint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos10070 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Εμένα πάντως μετά από καθαρή εγκατάσταση, έτσι την ανοίγει την ζωγραφική. Δεν έχει άλλο update στο Store. Και ύστερα κλείνει η "ζωγραφική". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Panos10070 είπε Εμένα πάντως μετά από καθαρή εγκατάσταση, έτσι την ανοίγει την ζωγραφική. Δεν έχει άλλο update στο Store. Και ύστερα κλείνει η "ζωγραφική". κ εμένα έτσι, μετά από εγκατάσταση απευθείας μέσω του .iso επάνω από 10αρια, σε μη υποστηριζόμενο λαπτοπ (corei5 1ης γενιας, 8ram) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οσοι αντιμετωπιζετε προβληματα δεν λετε το σημαντικοτερο. υποστηριζεται o Η/Υ με οσα εχει βαλει ως απαιτησεις η Microsoft ? αν οχι τοτε θα εχετε προβληματα απο δω και περα. αν ναι τοτε δεν θα εχετε κανενα προβλημα και κατι αλλο φταιει. καθαρη εγκατασταση ή Update απο win10 και σε υποστηριζομενα η/υ ολα πηγαινουν σφαιρα. ταχυτητα σε ολα εγω προσωπικα βλεπω. φυσικα υποστηριζετε σε ολες τις ελαχιστες απαιτησεις και με το παραπανω. αρα οσοι εχετε θεματα πρωτα πειτε αν υποστηριζετε ή οχι ο H/Y και μετα το πρβλημα που εχετε. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από xxatziva 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, xxatziva είπε αν ναι τοτε δεν θα εχετε κανενα προβλημα και κατι αλλο φταιει. 😆😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Συγνώμη αλλα ποιος χρησιμοποιει την ζωγραφική? Κατεβάζεις το photoshop portable.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα