ultraex2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, comfuzio είπε οτι έχω εδώ συν gears of war 1-4-5, Star Citizen, RDR2, AC Odyssey & Valhalla ανοίγουν και τρέχουν κανονικότατα στο PC της υπογραφής με windows 11 από την πρώτη μέρα που έβαλα το leaked iso. Μην ξεχάσω και το lineage2 11 χρόνων high five και το μοντέρνο L2 και αυτά τρέχουν άψογα! Να συμπληρώσω, δεν μου έχει τύχει να μην ανοίξει κανενός είδος εφαρμογή/παιχνίδι ως τώρα, όλα μου τρέχουν κανονικά όπως και στα 10άρια. Περίμενα crashes κτλ αλλά μου έκανε θετική εντύπωση το πόσο απροβλημάτηστα μου τρέξαν όλα από την πρώτη στιγμή! Σίγουρα το L3 Cache bug υπάρχει αλλά με την 1660ti που έχω δεν είχα και ποτέ το full της CPU σε games για να το δω σε πράξη να μου κόβει επίδοση Συμφωνώ στα παιχνίδια που δεν του παίζουν που αναφέρεται ο φίλος πιο πανω μου παίζουν κανονικά στα 11 άρια Επίσης να συμπληρωσω ότι το θέμα με την L3 Cache /amd έχει διορθωθεί στην dev Channel που ειμαι από τα πρώτα update κιολας περιμένουμε να διορθωθεί και στην κανονική έκδοση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το 90% του κόσμου που απλά μπαίνει YT/FB/insta και παίζει games με μέτρια cpu/gpu δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορά από τα 10άρια πουθενά. Το L3 bug αν δεν αναφερόταν κανείς δεν θα είχε πάει χαμπάρι. Τώρα κάποια settings που άλλαξαν θέση ή άλλαξαν γενικά δεν είναι πρόβλημα του OS αλλά θέμα προτίμησης. Αντίστοιχα κάποιον μπορεί να μη του άρεσε κάτι στα 10άρια σε σχέση με τα 7άρια. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενα περιεργο που παρατηρησα (και δεν υπηρχε στα 10αρια) ειναι οτι μεσα σε 48 ωρες αντιμετωπισα 2 φορες προβλημα διαγραφης καποιου αρχειου. Δεν λειτουργουσε η διαγραφη οσες φορες και αν προσπαθησα. Και ενα reboot το εστρωσε. Τωρα μπορει να ειναι κατι αλλο, αλλα ακομα και in use να ηταν το αρχειο απο καποιο προγραμμα, συνηθως στο λενε τα Windows. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από endeavour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos10070 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Κατέβασα και εγώ χθες με καθαρή εγκατάσταση τα 11 σε λάπτοπ με Ryzen 5 3500U της Huawei ποιο συγκεκριμένα και όλα τρέχουν πολύ smooth. Σήμερα τελείωσα το σετάρισμα και το μόνο bug που βρίσκω και έχουν πει και άλλοι εδώ είναι ότι κρασάρει η ζωγραφική, δεν ανοίγει. Φυσικά από περιέργεια το δοκίμασα δεν την χρησιμοποιώ. Επίσης και ο άλλος φίλος ποιο πάνω που είπε μετά από καθαρή εγκατάσταση του εμφάνισε στο start διάφορες εφαρμογές (adobe, wikipedia κλπ) συμφωνώ μου τα είχε και σε εμένα για να τις κατεβάσω περίπου 5 με 7 εφαρμογές. Αλλά με δεξί κλικ έφευγαν. Μια διαφήμιση την θέλουν...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Να επιβεβαιώσω ότι και με update έβαλε Lightroom, Whatsapp, Messenger και μερικά άλλα (δεν πάτησα για να δω αν ήταν τα ίδια τα προγράμματα ή συντομεύσεις για εγκατάσταση). Δεν καταλαβαίνω όμως την έκπληξη, και τα 10 έκαναν ακριβώς το ίδιο με το Candy Crush και κάτι άλλα που εμφανίζονταν σε μερικά updates. Σε κάτι πιο χρηστικό, έχει βρει κάποιος αν γίνεται να επαναφέρουμε τα εικονίδια στη μπάρα στην πλήρη μορφή τους με τίτλο; Έστω να μην ομαδοποιούνται πολλαπλά παράθυρα από το ίδιο πρόγραμμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Ακριβώς. Το ίδιο πράγμα είχαν και τα 10αρια με ακόμη περισσότερες άχρηστες εφαρμογές αλλά ο κόσμος ξεχνάει πολύ εύκολα και παρασύρεται από την ψυχολογία του όχλου και αρχίζει το κράξιμο. Το σοβαρό θέμα είναι η L3 στους Ryzen η οποία θα διορθωθεί μέσα στο μήνα. Από εκεί και έπειτα δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημαντικό θέμα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Χωρίς καμία διάθεση υποστήριξης της MS φυσικά, απλά με ενοχλεί το αδικαιολόγητο κράξιμο από διάφορους που τις περισσότερες φορές είναι απλά αναπαραγωγή όσων διαβάζουν στα sites και όχι προσωπική εμπειρία από την καθημερινή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Την beta του Battlefield 2042 την φοβηθηκα λιγο στα win 11 αλλα 3 μερες παει πολυ καλα. Κατα τα αλλα εχω πετυχει διαφορα visual bugs στο start menu και γενικα στην taskbar. Οχι οτι με ενοχλουν αλλα σε release δεν περιμενα τοσο κραυγαλεα bugs. Τσκ τσκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Όχι ότι ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά παρατήρησα ότι αυξήθηκε το memory latency στο PC της υπογραφής, από 50 ns πήγε στα 53. Έχετε και άλλοι τέτοιο θέμα;; Ή φταίνε τα W11 ή το γεγονός ότι έβαλα και άλλη RAM (4*8 GB) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Aλλη διαφορα ειδες στην πραξη ; πχ σαν να μπουκωσε το συστημα απο την μνημη ,κατι πιο αργα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fotia είπε Aλλη διαφορα ειδες στην πραξη ; πχ σαν να μπουκωσε το συστημα απο την μνημη ,κατι πιο αργα ; Σε γενικές γραμμές όχι, πάνω κάτω τα ίδια. Στο πιο απαιτητικό game που έπαιξα πρόσφατα, το BF 2042, γινόταν χαμός από κολλήματα για τα οποία πιθανόν να ευθύνονταν και τα 11άρια. Τα 10 τρέχουν σαφώς καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Σε γενικές γραμμές όχι, πάνω κάτω τα ίδια. Στο πιο απαιτητικό game που έπαιξα πρόσφατα, το BF 2042, γινόταν χαμός από κολλήματα για τα οποία πιθανόν να ευθύνονταν και τα 11άρια. Τα 10 τρέχουν σαφώς καλύτερα. εμενα γινεται το αντιστοιχο στα 11αρια παιζει πολυ καλητερα απο τα 10αρια το bf2042 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) EDIT OK εγινε update Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, georgiouu είπε για στικακι wi fi netgear δεν μπορει να βρει αυτοματα προγραμμα ενημερωσης.το κατεβαζω το προγραμμα χειροκινητα και το εγκαθιστω αλλα δεν βρισκει το στικακι😕 μαλλον χρειαζομαι κατι πιο καινουριο και συμβατο; ή να περιμενω μπας και στρωσει με update Κατεβασε το Driver Booster Free μηπως σου βρει καποιο Driver που ειναι συμβατο, δεν χανεις κατι να δοκιμασεις Σαν προγραμμα το χρησιμοποιω εγω πολυ καιρο κι ειναι πολυ καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Τα έβαλα και γώ τώρα σε παλιό Intel 4th gen. Μια χαρά φαίνονται κανένα εξόφθαλμο πρόβλημα. Παρατήρησα λάθος τονισμό σε κανά δυό σημεία στις ρυθμίσεις (δεν θυμάμαι πού) όπως και αυτό εδώ το κόψιμο που κάνει στη λέξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Panos10070 είπε Κατέβασα και εγώ χθες με καθαρή εγκατάσταση τα 11 σε λάπτοπ με Ryzen 5 3500U της Huawei ποιο συγκεκριμένα και όλα τρέχουν πολύ smooth. Σήμερα τελείωσα το σετάρισμα και το μόνο bug που βρίσκω και έχουν πει και άλλοι εδώ είναι ότι κρασάρει η ζωγραφική, δεν ανοίγει. Φυσικά από περιέργεια το δοκίμασα δεν την χρησιμοποιώ. Επίσης και ο άλλος φίλος ποιο πάνω που είπε μετά από καθαρή εγκατάσταση του εμφάνισε στο start διάφορες εφαρμογές (adobe, wikipedia κλπ) συμφωνώ μου τα είχε και σε εμένα για να τις κατεβάσω περίπου 5 με 7 εφαρμογές. Αλλά με δεξί κλικ έφευγαν. Μια διαφήμιση την θέλουν...😂 Εμένα κρασαρει και έχω i5 10th gen η πλάκα είναι επειδή τα έχω πάνω από δύο μήνες δεν κρασαρει με τις beta τώρα που έβαλα την κανονική το έπαθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα