Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 11

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Απο περιεργεια κοιταξα αν οντως υπαρχει τετοιο προγραμμα που οντως δεν χρειαζομαστε, και δεν το βρηκα πουθενα μετα απο πολυ πολυ αναλυτικο ψαξιμο. 

Μηπως απο καποια εγκατασταση  σου το κατεβασε σαν προσθετο.

Εγω εκανα χθες καθαρη εγκατασταση των Windows 11 και σημερα τελοιωσα το οριστικο στησιμο.

Καποιο προγραμμα στανταρ στο κατεβασε οταν το εκανες Install, υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα αν δεν το ξερεις που εχουν τετοια προγραμματα κρυμμενα κι αν δεν το προσεξει καποιος τα εγκαθιστα

(Ουτε pinned υπαρχει το ξεκαθαριζω)

συμφωνω  ουτε εγω το βρηκα  στα pinned  αλλα εαν  πας στο search  για το light room μονο τοτε σε παει σε λινκ για κατεβασμα

Επεξ/σία από ultraex2003
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

συμφωνω  ουτε εγω το βρηκα  στα pinned  αλλα εαν γραψεις  για το light room μονο τοτε σε παει σε λινκ για κατεβασμα

Σιγουρα απο καποιο αλλο προγραμμα που εγκατεστησε του το εκανε pinned του φιλου μας

24 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Απο περιεργεια κοιταξα αν οντως υπαρχει τετοιο προγραμμα που οντως δεν χρειαζομαστε, και δεν το βρηκα πουθενα μετα απο πολυ πολυ αναλυτικο ψαξιμο. 

Μηπως απο καποια εγκατασταση  σου το κατεβασε σαν προσθετο.

Εγω εκανα χθες καθαρη εγκατασταση των Windows 11 και σημερα τελοιωσα το οριστικο στησιμο.

Καποιο προγραμμα στανταρ στο κατεβασε οταν το εκανες Install, υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα αν δεν το ξερεις που εχουν τετοια προγραμματα κρυμμενα κι αν δεν το προσεξει καποιος τα εγκαθιστα

(Ουτε pinned υπαρχει το ξεκαθαριζω)

1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Σιγουρα απο καποιο αλλο προγραμμα που εγκατεστησε του το εκανε pinned του φιλου μας

Δεν κατέβασα κανένα πρόγραμμα και η εγκατάσταση είναι απολύτως μαμίσια. Ούτε τον Firefox δεν έβαλα ακόμα. Το μόνο που έβαλα είναι το MS Office 2021 και αυτό μαμίσιο κατεβασμένο από τον Server της MS. Αν το έβαλε το Office, αυτό δεν αλλάζει όσα είπα για την MS.

Ο σκοπός της εγκατάστασης αυτής είναι δοκιμαστικός, για να δω πως συμπεριφέρονται τα 11. Δεν τα χρησιμοποιώ σε τίποτα. Έχω πολλά αρνητικά να πω, αλλά δεν είναι του παρόντος. Το pinned εικονίδιο το θυμάμαι να υπάρχει από την πρώτη στιγμή.

Θα με κάνετε τώρα να ξανακάνω format και clean install να σας το αποδείξω, αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο.

3 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δεν κατέβασα κανένα πρόγραμμα και η εγκατάσταση είναι απολύτως μαμίσια. Ούτε τον Firefox δεν έβαλα ακόμα. Το μόνο που έβαλα είναι το MS Office 2021 και αυτό μαμίσιο κατεβασμένο από τον Server της MS. Αν το έβαλε το Office, αυτό δεν αλλάζει όσα είπα για την MS.

Ο σκοπός της εγκατάστασης αυτής είναι δοκιμαστικός, για να δω πως συμπεριφέρονται τα 11. Δεν τα χρησιμοποιώ σε τίποτα. Έχω πολλά αρνητικά να πω, αλλά δεν είναι του παρόντος. Το pinned εικονίδιο το θυμάμαι να υπάρχει από την πρώτη στιγμή.

Θα με κάνετε τώρα να ξανακάνω format και clean install να σας το αποδείξω, αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο.

Αυτα που ειπα δεν τα ειπα για αντιπαραθεση, δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση, απλα εγραψα οτι τσεκαρα τιποτα παραπανω

Επισεις το Office 2021 το εχω κατεβασει και εγκαταστησει και εγω μεσα απο την microsoft, και δεν ειδα καμια τετοια επιλογη να υπαρχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Sakisss!!! είπε

Μια χαρά τα Windows 11 σε socket 775 

Χωρίς τίτλο.png

Πώς τα πάει ο Q9650 με τα 11αρια σε σχέση με τα 10αρια; Βλέπεις μείωση απόδοσης σε καθημερινή χρήση; Έκανες clean istall; Ποια μέθοδο εγκατάστασης ακολούθησες;

Επεξ/σία από Silkcut

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RTW4ever είπε

ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 11 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΙΣ

Απορώ τι δοκιμάζουν οι "όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα και μπλα μπλα μπλα"

Λοιπόν η άθλια MS πλέον προωθεί στυγνά, έναντι αμοιβής προφανώς, προγράμματα από την Adobe.

Στο νέο "start menu", σε ολοκάθαρη μαμίσια εγκατάσταση, έχει pinned το Adobe Lightroom. Βλέπω στον πίνακα ελέγχου στα εγκατεστημένα προγράμματα, δεν έχει το πρόγραμμα εγκατεστημένο. Πίσω στο start menu, τι να κάνει άραγε το κουμπί, το πατάω.

Και βλέπω έκπληκτος, χωρίς καμία προειδοποίηση ή ερώτηση, να πάει στο παρασκήνιο να κατεβάζει μέσω του Store, τον εγκαταστάτη του Lightroom, κάπου 800 ΜΒ!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! Είδα και έπαθα να βρω που στο δι#@%Α$# είναι ο τρόπος να σταματήσω το κατέβασμα. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, γιατί δεν ρωτάτε αν θέλω εγώ ο χρήστης να το εγκαταστήσω αυτό το πρόγραμμα; Είναι δικός μου ο υπολογιστής ή όχι; Από που και ως που ρε χωρίς καμία ερώτηση κατεβάζετε στο παρασκήνιο και εγκαθιστάτε ένα πρόγραμα χωρίς να με ρωτήσετε;

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα, όταν έκανα clean install την πρώτη φορά που βγήκαν σαν alpha/beta τι σκ@τά ήταν, δεν υπήρχε αυτό που λες πουθενά.
Τώρα δεν ξέρω, αλλά κοίταξα από περιέργεια και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Weird. 

Επεξ/σία από HateMe

Χθες που έκανα upgrade από τα 10 στα 11 ναι μου είχε στην έναρξη το adobe lightroom όπως και 5 6 ακόμα πχ το wikipedia και μόλις πάτησα πάνω ξεκίνησε να τα κατεβάζει από το store... ευτυχώς με δεξί κλικ και απεγκατάσταση έφυγαν όλα.

Μόλις τώρα, llib είπε

Χθες που έκανα upgrade από τα 10 στα 11 ναι μου είχε στην έναρξη το adobe lightroom όπως και 5 6 ακόμα πχ το wikipedia και μόλις πάτησα πάνω ξεκίνησε να τα κατεβάζει από το store... ευτυχώς με δεξί κλικ και απεγκατάσταση έφυγαν όλα.

Μηπως τοτε γινεται στο upgrade? Γιατι στο clean install δεν εγινε σε μενα

Πολυ περιεργο παντως να γινεται μονο ετσι

7 λεπτά πριν, llib είπε

5 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Μηπως τοτε γινεται στο upgrade? Γιατι στο clean install δεν εγινε σε μενα

Πολυ περιεργο παντως να γινεται μονο ετσι

Και σε μένα έχει το Wikipedia και μερικά άλλα, αλλά ανέφερα το Lightroom, επειδή μόνο αυτό πάτησα να δω τι κάνει.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν όσα έγραψα, επαναλαμβάνω, με clean install, έκδοση pro.

Μέχρι να ετοιμάσω το σύστημα με πρόλαβε άλλος με 775!...

*Έπρεπε να κάνω downgrade το bios για να δεχθεί Pentium 4 και βαριόμουν, οπότε βάλε-βγάλε εδώ είμαι πάλι. Ορίστε: 

384876155_(2).png.485241af2e4bdb63212c807c8fcbfd5b.png

Ο χρεπολάτρης ξαναχτυπά!

• Like 3

τελικα οσοι ειχαμε βαλει την beta απο insider

εχουμε την δυνατοτητα να παμε στην κανονικη?

μπορουμε να παραμεινουμε και στην beta και θα εχουμε κανονικα τα updates?

3 ώρες πριν, kirileman είπε

Με το script μπήκαν και στον αρχαίο 4770. Κλασσικά θα φρικάρει η γυναίκα μου όταν μπει στο λογαριασμό της και δει ότι κάτι έχει αλλάξει, αλλά και μόνο για την αντίδρασή της αξίζει! 😛

Ξεχασες... αν της αρέσει ?

Περα απο την πλακα  ,αρχαιο 4770 , υπαρχει μηχανημα στην δουλεια και τρεχει πολυ ανετα  δυνατες εφαρμογες

Μην μας βαζει στο κολπο των αναβαθμισεων η καθε Microsoft

3 λεπτά πριν, Fotia είπε

Ξεχασες... αν της αρέσει ?

Περα απο την πλακα  ,αρχαιο 4770 , υπαρχει μηχανημα στην δουλεια και τρεχει πολυ ανετα  δυνατες εφαρμογες

Μην μας βαζει στο κολπο των αναβαθμισεων η καθε Microsoft

καλά δεν το λες και κόλπο των αναβαθμίσεων να αλλάξεις cpu 8ετίας. Και τι εννοείς δυνατές εφαρμογές;

37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μέχρι να ετοιμάσω το σύστημα με πρόλαβε άλλος με 775!...

*Έπρεπε να κάνω downgrade το bios για να δεχθεί Pentium 4 και βαριόμουν, οπότε βάλε-βγάλε εδώ είμαι πάλι. Ορίστε: 

384876155_(2).png.485241af2e4bdb63212c807c8fcbfd5b.png

Ο χρεπολάτρης ξαναχτυπά!

Καθαρη εγκατασταση εκανες ή upgrade ?

Δουλεψε με 1 GB RAM και ξεκινα κανονικά ο υπολογιστης ; 

Εβαλες και κανενα update να δεις αν κολλα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...