Fotia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, johnydre είπε Με αυτον τον τρόπω μπορώ να βάλω τα windows 11 και σε pc που δεν το υποστηρίζει η cpu? η ειναι μόνο για οσα δεν εχουν TPM? γιατι εμενα το pc ειναι Ryzen 1800x και εχω TPM αλλα δεν τα υποστηρίζει η cpu. Η μεθοδος αυτη παρακαμπτει το TPM και δεν αναφέρει ελαχιστες απαιτησεις. Αν επιλεξεις να το βαλεις σε DVD σαν να ξαναγραφει το προγραμμα εγκαταστασης συμπιεσμενο . Στο παραδειγμα σιγουρα σε τοσο παλιο συστημα επισημα να το υποστηριζε η CPU .,γι αυτο το ανεφερα . Απλα εκατσε με αναβαθμιση μεσω Win10 pro ,όχι καθαρη αναβαθμιση . Σερνοταν μετα τα updates το συγκεκριμενο μηχανημα ,αλλα λειτουργει ο υπολογιστης σαν βασικη αρχη. Εσυ αν το δοκιμασεις σαν νεωτερο μηχανημα ,υποθετω θα λειτουργει καλυτερα .Κανε backup ολα πριν εννοειται .. 4 λεπτά πριν, lx911 είπε Αμα δεν εχετε καλο hardware καθιστε στα 10αρια μια χαρα ειναι και αυτα. Αν κανεις καλα την δουλεια σου ως τωρα , δεν κανεις αναβαθμισεις ...Σε νεο υπολογιστη απο την αρχη , εκει πας σε ολα νεα. Ειναι και το πρακτικο κομματι...μεχρι να στρωσουν τα 11 ,να βγαλουν εκδοση LTSC για καποιους που έχουν συνηθίσει , μεχρι την ληξη της υποστηριξης των win 10 κλπ εχουμε καιρο.
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Γενικά ας κρατάμε χαμηλά τις προσδοκίες γιατί και με το DX12 το ίδιο έγινε. Όλοι νομίζανε ότι επειδή επιτρέπει χαμηλού επιπέδου programming "κοντά" στο υλικό, θα έχουμε ξαφνικά και games με ανάλογα perf boosts, ενώ πολλές φορές η υλοποίηση σε DX12 είναι χειρότερη απ΄ ότι σε DX11 για το ίδιο game. Τα APIs αυτά πρέπει να υλοποιηθούν και σωστά απ' την κάθε μηχανή για να έχουμε αποτέλεσμα. Εννοείται αυτό. Πάντα το νέο DX είναι πιο «βαρύ». Περισσότερο ρωτάω για τα Loading Times. Το PS5 έχει καλύτερα Loading Times από το PC, ακόμα και αν ένα PC έχει γρήγορο NVMe. 27 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Υπαρχει τροπος να ενεργοποισω το secure boot αμα μου δειχνει οτι ειναι σε mode legacy και unsupported? μπερδευτηκα λιγο με το ψαξιμο που εκανα. Θα πρέπει να είναι σε UEFI. Υπάρχει τρόπος να το γυρίσεις χωρίς Format, αλλά θες να μπλέξεις; Αν δεν έχεις πολλά προγράμματα να σετάρεις, κάνε ένα Clean Install ρυθμίζοντας το BIOS σε UEFI, Secure Boot Enabled και TPM2.0 Enabled. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Το PS5 έχει καλύτερα Loading Times από το PC, ακόμα και αν ένα PC έχει γρήγορο NVMe. δεν ισχύει αυτό. Που το είδες; Στο Digital Foundry σε ότι παιχνίδι τεστάρουν το PC είναι το ίδιο ή και πιο γρήγορο από το PS5. 5 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Εννοείται αυτό. Πάντα το νέο DX είναι πιο «βαρύ». Τι εννοείς ότι το νέο DX είναι πιο βαρύ;
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε δεν ισχύει αυτό. Που το είδες; Στο Digital Foundry σε ότι παιχνίδι τεστάρουν το PC είναι το ίδιο ή και πιο γρήγορο από το PS5. Τι εννοείς ότι το νέο DX είναι πιο βαρύ; Εδώ βλέπω ότι φορτώνουν πιο γρήγορα στο PS5 κάποιες φορές. Βέβαια δεν ξέρουμε τι φορτώνει (Settings, κλπ). Αυτή είναι η άποψη, ενδεχομένως το hype που επικρατεί σχετικά με το PS5. PS 5 VS X Box Series X VS PC Load time Comparison - YouTube Εννοώ ότι συνήθως ένα νέο DX πέφτει βαρύ στις πρώτες κάρτες γραφικών που το υλοποιούν. Δεν κάνει ως δια μαγείας καλύτερα τα πράγματα από θέμα απόδοσης. Και ναι θα πει κάποιος, έχει περισσότερες δυνατότητες, έχει, αλλά το Performance πέφτει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Εννοώ ότι συνήθως ένα νέο DX πέφτει βαρύ στις πρώτες κάρτες γραφικών που το υλοποιούν. Δεν κάνει ως δια μαγείας καλύτερα τα πράγματα από θέμα απόδοσης. Και ναι θα πει κάποιος, έχει περισσότερες δυνατότητες, έχει, αλλά το Performance πέφτει. To graphics api δεν απαιτεί πόρους ώστε να είναι βαρύ ή ελαφρύ. Απλά αν η υλοποίηση που έχει κάνει το studio είναι κακή τότε θα έχει και κακό perf. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε To graphics api δεν απαιτεί πόρους ώστε να είναι βαρύ ή ελαφρύ. Απλά αν η υλοποίηση είναι κακή τότε θα έχει και κακό perf. Όταν για παράδειγμα είχε βγει το DX10, η 8800GTX δεν θα έπαιζε τα παιχνίδια σε DX10 τόσο καλά. Σε DX9 όμως σκότωνε. Σε DX12 κάποιες φορές βλέπουμε ότι έχουμε χαμηλότερο Performance απ' ότι σε DX11 στον ίδιο τίτλο. Δεν λέω ότι φταίει το API, γι' αυτό και έβαλα εισαγωγικά. Λέω πως στο τέλος, κοιτάζοντας το αποτέλεσμα, δεν σημαίνει πως οι νέοι τίτλοι που θα βγουν με το νέο API θα έχουν το καταπληκτικό Performance που θα λύσει το πρόβλημα μας και δεν θα χρειαστούμε ξανά τόσο δυνατές κάρτες γραφικών ή ότι το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο τρομερό με δυνατές κάρτες γραφικών (η ίδια όψη του ίδιου νομίσματος).
Vigilante1319 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Θα πρέπει να είναι σε UEFI. Υπάρχει τρόπος να το γυρίσεις χωρίς Format, αλλά θες να μπλέξεις; Εξαρτατε τι μπλεξιμο εχει? Μονο αυτο μου λειπει για να μου τα δεχτει. Φορματ δν με παιρνει. Καλα δν τρελαθηκα κιολας να τα βαλω αλλα και γιατι οχι.
vps Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Αγαπητοί φίλοι γεια σας !!! Ένα ερώτημα ...σε κάτι περίεργο για την εγκατάσταση των 11 Ενώ έχω όλες τις προδιαγραφές και έχει τεσταριστεί το σύστημα με το προγραμματάκι της microsoft "" εφαρμογή ελέγχου εύρυθμης λειτουργίας του υπολογιστή" Στις ενημερώσεις μου βγάζει αυτό το μήνυμα --->> Καμία γνώμη ???
tasvar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, endeavour είπε Εχεις δικιο φιλε, σε εμενα ΑΝΟΙΓΕΙ μεν το ικονιδιο του δικτυο αλλα δες τι ανοιγει ..... και δες επισης οτι κανει highlight ΔΥΟ εικονιδια ..... Τις ρυθμίσεις δικτύου και ήχου, τις εμφανίζει κανονικά με δεξί κλίκ.
alexandros_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, εγκατέστησα το pc healt check app και μου δείχνει ότι το laptop μου είναι συμβατό με windows 11. Πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω? Στο windows update δεν μου έχει βγάλει κάτι. Ευχαριστώ!
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε Εξαρτατε τι μπλεξιμο εχει? Μονο αυτο μου λειπει για να μου τα δεχτει. Φορματ δν με παιρνει. Καλα δν τρελαθηκα κιολας να τα βαλω αλλα και γιατι οχι. Αυτή η μέθοδος όπου κάνεις "Hack" τα Windows δεν μου αρέσει. How to Install Windows 11 on Legacy BIOS without Secure Boot or TPM 2.0 - All Things How Αυτό πιο κυριλέ. How to Convert Legacy BIOS to UEFI in Windows 10 - Make Tech Easier 7 λεπτά πριν, alexandros_dr είπε Καλησπέρα, εγκατέστησα το pc healt check app και μου δείχνει ότι το laptop μου είναι συμβατό με windows 11. Πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω? Στο windows update δεν μου έχει βγάλει κάτι. Ευχαριστώ! Εδώ. Κατεβάζεις το Tool και κάνεις τη διαδικασία όπως στα 10. Download Windows 11 (microsoft.com) Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Heatspreader 1
nickk0kkav Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Τα έβαλα και εγώ με upgrade assistant . Όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά , αν και αυτό το καιρό μόνο netflix βλέπω οπότε μη περίμενετε stressαρισμα σύντομα Η ζωγραφική ανοίγει κανονικά , που είδα παραπονα πιο πάνω . Όλα φαίνονται λίγο πιο smooth / γρηγορα. Το διάβαζα αλλά δε το περίμενα μιας και δεν έκανα clean install . Το νέο start menu..δε το λες και start menu αλλά βλέπω έχει πολλές επιλογές για το τι θα εμφανίσει από τα settings πιστεύω θα με βολεψει μια χαρά. Τα νέα settings είναι πολύ όμορφα , τώρα για λειτουργικότητα θα δούμε στη πορεία Τέλος από win 10 pro , με πήγε win 11 pro . Αυτονόητο θα μου πείτε , απλά το αναφέρω
Da_rudakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, ήμουν insider σε beta καιρό τώρα, επέλεξα να βγω απο insider και θέλω να κάνω format. Ειναι η τελευταία σταθερή έκδοση αυτή ;;; Προχωράω;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 και εμένα όλα καλά πήγαν τα πάντα παίζουν, όμορφα είναι τα 11
fearless Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Da_rudakos Ναι αυτη ειναι. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από fearless 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα