Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 11

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jim_p είπε

Define "διπυρινο". Παλιοτερο απο intel 8ης γενιας ή ryzen 2ης? 

Οχι τιποτε αλλο, θα βγαλεις ψευτες ολους αυτους που λεγανε οτι μια χαρα ΘΑ γινεται εγκατασταση και σε παλιοτερα συστηματα.

Ναι αρκετα παλιο. Με επεξεργαστη Intel B970.

Δεν γινεται με τιποτα καθαρη εγκατασταση, μα με τιποτα. Δοκιμασα τα παντα, και ειμαι γνωστης γιατι εχω κανει εκατονταδες format εδω και μια 20ετια

Σκεφτομαι, μηπως θελει απαραιτητα secure boot? Γιατι ο συγκεκριμενος δεν εχει. 

Αλλα η Microsoft ειπε "Οτι θα μπορει με το ISO να μπαινει "Παντου". 

Δεν ισχυει αυτο παντως στο συγκεκριμενο λαπτοπ που ανεφερα.

Μετα που διαλεγω εκδοση και παταω επομενο βγαζει το μυνημα "Ο υπολογιστης σας δεν πληρει τις ελαχιστες απαιτησεις για τα Windows 11"

Και μου γραφει να πατησω εξοδο.

Παιδια, οποιος εχει παλιοτερο μηχανημα και καταφερε να κανει καθαρη εγκατασταση, ας γραψει τι εχει, μηπως βγαλουμε καποια ακρη με την microμ-----ω

Επεξ/σία από makhs5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Εντάξει ρε σεις αυτά είναι αρχαία. Τα 7αρια που βγήκαν το 2009 έπαιζαν σε pc του 2000;

Τα Windows 10 Μια χαρα τα δουλευει παντως. "Αφου ειπε η microsoft θα μπορουν να μπαινουν παντου με δικη μας ευθυνη"

Οποτε δεν ισχυει οτι μπαινουν παντου.

Οποιος παντως καταφερει και τα βαλει σε παλιο μηχανημα ας γραψει τι μηχανημα εχει και το κυριοτερο, αν εχει secure boot ενεργοποιημενο

12 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Ναι αρκετα παλιο. Με επεξεργαστη Intel B970.

Να το πω με απλα λογια. Αν δεν βλεπετε τον επεξεργαστη σας εδω, μην μπαινετε καν στον κοπο.
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-amd-processors
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors
Αυτο, εκτος απο τον επεξεργαστη, παιζει να μην εχει και uefi/secure boot.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Τα Windows 10 Μια χαρα τα δουλευει παντως. "Αφου ειπε η microsoft θα μπορουν να μπαινουν παντου με δικη μας ευθυνη"

Οποτε δεν ισχυει οτι μπαινουν παντου.

μήπως κάτι άλλο φταίει; Θέλει 4GB ram και gpu με DX12 και secure boot. Τα λέει στα requirements αυτά.

6 λεπτά πριν, jim_p είπε

Να το πω με απλα λογια. Αν δεν βλεπετε τον επεξεργαστη σας εδω, μην μπαινετε καν στον κοπο.
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-amd-processors
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors
Αυτο, εκτος απο τον επεξεργαστη, παιζει να μην εχει και uefi/secure boot.

ψήνω να τα δοκιμάσω στο παλιό pc με i3 4160 να δούμε τι θα γίνει. Επιστρέφω με το αποτέλεσμα, έτσι για την ιστορία.

edit: το assistant δεν δουλεύει με τον 4160, αναμενόμενο. Άρα θέλει clean install.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

μήπως κάτι άλλο φταίει; Θέλει 4GB και gpu με DX12 και secure boot. Τα λέει στα requirements αυτά.

Μα λεμε η microsoft ειπε οτι θα μπορουν να μπαινουν και χωρις αυτα με καθαρο ISO.

Κατι που δεν ισχυει στην πραξη.

4GB Ram εχω κανονικα

DX 12 φυσικα και οχι

1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Μα λεμε η microsoft ειπε οτι θα μπορουν να μπαινουν και χωρις αυτα με καθαρο ISO.

Που και πότε το είπε ακριβώς;

4 λεπτά πριν, makhs5 είπε

4GB Ram εχω κανονικα

DX 12 φυσικα και οχι

δεν νομίζω να είπε ότι θα μπαίνουν στα εκτός spec. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θα μπορείς να τα βάλεις με καθαρή εγκατάσταση σε cpu εκτός της λίστας αλλά δεν θα μπορείς να έχεις updates μετά. Βέβαια αυτό το τελευταίο για τα updates μένει να το δούμε.

2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Που και πότε το είπε ακριβώς;

Διαβασε εδω: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν συνιστάται η εγκατάσταση μέσων Windows 11 σε υπολογιστή που δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας. Εάν προχωρήσετε στην εγκατάσταση των Windows 11 σε υπολογιστή που δεν πληροί τις απαιτήσεις, αυτός ο υπολογιστής δεν θα υποστηρίζεται πλέον και δεν θα δικαιούται να λαμβάνει ενημερώσεις. Οι ζημιές στον υπολογιστή λόγω έλλειψης συμβατότητας δεν καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή.

Και ειναι απο εδω: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

δεν νομίζω να είπε ότι θα μπαίνουν στα εκτός spec. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θα μπορείς να τα βάλεις με καθαρή εγκατάσταση σε cpu εκτός της λίστας αλλά δεν θα μπορείς να έχεις updates μετά. Βέβαια αυτό το τελευταίο για τα updates μένει να το δούμε.

Ναι το λεει οτι μπορουν να μπαινουν παντου "με καθαρη εγκατασταση" , κατι που τελικα δεν ισχυει τουλαχιστον οχι σε ολα στην πραξη

Το θεμα ειναι οτι δεν αφηνει "καν" να κανει εγκατασταση.

• Like 1

4 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Διαβασε εδω: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν συνιστάται η εγκατάσταση μέσων Windows 11 σε υπολογιστή που δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας. Εάν προχωρήσετε στην εγκατάσταση των Windows 11 σε υπολογιστή που δεν πληροί τις απαιτήσεις, αυτός ο υπολογιστής δεν θα υποστηρίζεται πλέον και δεν θα δικαιούται να λαμβάνει ενημερώσεις. Οι ζημιές στον υπολογιστή λόγω έλλειψης συμβατότητας δεν καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή.

Και ειναι απο εδω: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11

Ε τότε ναι έπρεπε να μπαίνουν. Ίσως το secure boot βαράει.

Ε τότε ναι έπρεπε να μπαίνουν. Ίσως το secure boot βαράει.

Αυτο μονο υποψιαζομαι κι εγω.

Οποιος το εκανε χωρις "secure boot" ας το γραψει παντως.

1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

εχω προβλημα με το office 2019 ελληνικο . Εκανε κανονικα εγκατασταση αλλα οταν παω να ανοιξω το word ανοιγει και στα 3 δευτερολεπτα κλεινει . Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα ; 

Σε εμένα όλα καλά…

Έγινε η εγκατάσταση και αμέσως η online ενεργοποίηση με το κλειδί που είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο με 1,7 ευρώ…

267177488_.png.80b058cc63ff7faf1057bd5bedde1e9a.png

• Like 1

Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεστε τόσο πολύ να εγκαταστήσετε τα 11αρια. Σίγουρα θα έχουν θέματα στην αρχή , λογικό είναι . Μείνετε με τα 10αρια κανα μήνα να βγουν patches και updates και μετά τα βάζετε .Τι φοβάστε ότι θα φύγει η Ms από την θέση της και θα μετακομίσει στο υπερπέραν? 

• Like 2
  • Thanks 1

22 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Σε εμένα όλα καλά…

Έγινε η εγκατάσταση και αμέσως η online ενεργοποίηση με το κλειδί που είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο με 1,7 ευρώ…

267177488_.png.80b058cc63ff7faf1057bd5bedde1e9a.png

το ξηλωσα και τωρα το στηνω παλι για να δουμε ..... παντως windows update κανει κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα ! 

image.png.5012f0f52e49d3f8d6d1db5993a59b09.png

βρηκε κανεις τροπο κατω να μην φαινονται μονο εικονιδια στην μπαρα αλλα ΤΑΒ οπως μπορουσες στα 10 αρια ; 

24 λεπτά πριν, evkar είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεστε τόσο πολύ να εγκαταστήσετε τα 11αρια. Σίγουρα θα έχουν θέματα στην αρχή , λογικό είναι . Μείνετε με τα 10αρια κανα μήνα να βγουν patches και updates και μετά τα βάζετε .Τι φοβάστε ότι θα φύγει η Ms από την θέση της και θα μετακομίσει στο υπερπέραν? 

Μια χαρά πήγαν όλα  με την πρώτη… μια χαρά είναι τα win11 και τρέχουν ομαλότατα…

Δεν χρειάζεται κάποιος να περιμένει…

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...