GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Losraio είπε Πέρασα Windows 11 με clean install με επίσημο τρόπο σε laptop που πληροί όλες τις απαιτήσεις εκτός από τον επεξεργαστή...Όλα καλά μέχρι στιγμής, και λαμβάνω κανονικά Windows Update, παρόλο που έλεγε η ms ότι αν έχεις υπολογιστή που δεν υποστηρίζεται δεν θα λαμβάνεις... καλα η MS μας δουλευει μου φαινεται .... Και τα 10 αρια δεν θα μπορουσες να κανεις update απο 7 μετα απο καποιους μηνες παρολαυτα ακομα και σημερα μια χαρα μπορεις χωρις κανενα προβλημα . Πηγε σε μια περιοδο παγκοσμιας ελλειψης σε πολλα ηλεκτρονικα μερη και με την κατασταση να δειχνει να χειροτερευει να με αναγκασει να παω σε καινουργια μηχανηματα . Μπορει μου φαινεται επισημα να το λεει αλλα off the record μια χαρα θα παρουμε ολοι και ενημερωσεις και τα παντα . Ειδικα οταν δει οτι πολλα παλια μηχανηματα εχουν 11 αρια τι θα κανει . Θα τους αφησει ξεκρεμαστους ; Σιωπηλα θα τους υποστηριξει και αυτους
alexisnik19911 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Windows 11 λοιπον επισημα απο σημερα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Ίσως η λίστα με τους compatible επεξεργαστές είναι για να πάρουν δικαίωμα χρήσης και πώλησης με 11άρια οι OEMs σε prebuilds και laptops. Τώρα αν πας να κάνεις clean εγκατάσταση με usb θα βλέπει δηλαδή το cpu που είναι εκτός λίστας και τι θα γίνεται; Δεν θα κάνει εγκατάσταση; Δεν θα δίνει ενημερώσεις; Περίεργο μου φαίνεται..
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Γιατι εινια περιεργο? Πριν λιγα χρονια εκανε τα ιδια για intel 7ης γενιας και ryzen 1ης γενιας (και νεοτερους προφανως), αποκλειοντας απο το wu τα συστηματα που τους εχουνε. https://www.ghacks.net/2017/03/17/microsoft-blocks-updates-for-new-cpus-on-windows-7-and-8-1/
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δεν είναι ακριβώς το ίδιο όμως. Άλλο να μην υπάρχει υποστήριξη για OS που βγήκε πολύ πριν τον cpu (λες και ποιος πήγε να βάλει 7αρια με ryzen cpu ή καινούργιους intel και για ποιο λόγο) και άλλο να μην δίνει υποστήριξη στους zen για παράδειγμα και να δίνει στους zen+ που είναι στην ουσία τα ίδια cpu με μικροαλλαγές. Ωστόσο όπως αναφέρθηκε και πιο πριν κάποιος έκανε clean install τα 11άρια σε μη υποστηριζόμενο cpu και παίρνει updates κανονικά. Θα δούμε πως θα πάει.
kirileman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Σε όχι και τόσο ισχυρό μηχάνημα (oc ryzen 3400g) το νιώθω λίγο πιο βαρύ μετά την αναβάθμιση.
ALIEN-3- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 εμενα μου εβγαλε μην. οτι ο υπολογιστης μου μπορει να αναβαθμιστεί σε 11 αλλα ακομα δεν μου εχει βγαλει την ενημέρωση..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε εμενα μου εβγαλε μην. οτι ο υπολογιστης μου μπορει να αναβαθμιστεί σε 11 αλλα ακομα δεν μου εχει βγαλει την ενημέρωση..... είναι staged το release. Θα πάρει μήνες να πάει σε όλους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το installation assistant για να γίνει αναβάθμιση χωρίς format ή με το iso clean install και format. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε άλλο να μην δίνει υποστήριξη στους zen για παράδειγμα και να δίνει στους zen+ που είναι στην ουσία τα ίδια cpu με μικροαλλαγές Εχεις δικιο σε αυτο...
πανηλειακός Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Όσοι είχατε την beta σας έβγαλε ενημερώση για να μεταβειτε στην κανονική; 1
endeavour Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Τρεχοντας το health check να δω αν ειμαι οκ για 11, βλεπω αυτο. Οτι και αν δοκιμασα, βλεπω το ιδιο. Και οτι βρηκα google για το θεμα αυτο, δεν με βοηθησαν. Ειναι ενα κανονικο pc, μονο του, στο σπιτι μου.
Devastor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 @Psycho_Warhead και @yiannis1991 εσείς που σκαμπάζετε δεν κάνετε μια δοκιμή με το registry "hack" για την L3 cache να δούμε τι παίζει?
endeavour Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, endeavour είπε Τρεχοντας το health check να δω αν ειμαι οκ για 11, βλεπω αυτο. Οτι και αν δοκιμασα, βλεπω το ιδιο. Και οτι βρηκα google για το θεμα αυτο, δεν με βοηθησαν. Ειναι ενα κανονικο pc, μονο του, στο σπιτι μου. Τελικα βρηκα το προβλημα, ηταν το O&O Shut-UP που εμποδιζε. Μετα απο μια default ρυθμιση, δουλεψε το health check. Και μετα φυσικα ενεργοποιηση του Shut-Up..... Οτι μπορουμε κανουμε .....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Devastor είπε @Psycho_Warhead και @yiannis1991 εσείς που σκαμπάζετε δεν κάνετε μια δοκιμή με το registry "hack" για την L3 cache να δούμε τι παίζει? αυτό εννοείς https://www.overclock.net/threads/gigabyte-x570-aorus-owners-thread.1728360/page-866#post-28871701; το έκανα και πράγματι στο πρώτο τρέξιμο του aida βγάζει φυσιολογικά read/write/copy αλλά τραγικό latency πάλι ~24ns. Όταν το ξανατρέχω όμως πάλι χαλάνε τα read/write/copy..
Devastor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 minute ago, yiannis1991 said: αυτό εννοείς https://www.overclock.net/threads/gigabyte-x570-aorus-owners-thread.1728360/page-866#post-28871701; το έκανα και πράγματι στο πρώτο τρέξιμο του aida βγάζει φυσιολογικά read/write/copy αλλά τραγικό latency πάλι ~24ns. Όταν το ξανατρέχω όμως πάλι χαλάνε τα read/write/copy.. Έβαλες τις σωστές τιμές?Ναι δεν είναι για το latency είναι για το read/write/copy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα