cthulhucarbide Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στην γραμμή εργασιών όταν έχω ανοιχτό δύο φορές το ίδιο πρόγραμμα, πχ 2 φύλλα excel, μου εμφανίζει τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο και πρέπει να κάνω mouse hover για να μπορέσω να δω και να επιλέξω ένα από τα δύο. Θέλω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο αλλά δίπλα δίπλα, όσα και να είναι. Πως το φτιάχνουμε? Πήγα στις επιλογές της γραμμής εργασιών και δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός αν είμαι τυφλός
Alejandro Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στην γραμμή εργασιών όταν έχω ανοιχτό δύο φορές το ίδιο πρόγραμμα, πχ 2 φύλλα excel, μου εμφανίζει τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο και πρέπει να κάνω mouse hover για να μπορέσω να δω και να επιλέξω ένα από τα δύο. Θέλω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο αλλά δίπλα δίπλα, όσα και να είναι. Πως το φτιάχνουμε? Πήγα στις επιλογές της γραμμής εργασιών και δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός αν είμαι τυφλός 1
Alejandro Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Χμμ εμένα δεν μου τα εμφανίζει αυτά! Μάλλον έχεις παλιά έκδοση Windows. Σε ποια version είσαι;
Alejandro Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε 21Η2 νομίζω Είναι αρκετά παλιά έκδοση. Αυτή τη στιγμή τρέχει η 24Η2. Όντως δεν υπήρχε η επιλογή αυτή παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πότε προστέθηκε. 1
achilleas1978 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου March 11, 2025—KB5053598 (OS Build 26100.3476) https://support.microsoft.com/en-us/topic/march-11-2025-kb5053598-os-build-26100-3476-a248e951-daef-43ad-aa10-0b99f551cec2
dimitrisOS Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλησπέρα σε Surface Pro 11 με arm64 κάποια προγράμματα δεν μπορώ να τα τρέξω καθόλου. Υπάρχει λύση; πχ θέλω να τρέξω το VirtulBox κ Photoshop ή lightroom έχω θέμα μέχρι τώρα πουθενά αλλού
achilleas1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου πως κανω διαγραφη του φακελου απο εδω; https://ibb.co/xKwt5j0M μπωρει να γίνει διαγραφη η οχι; γιατι παταω στο φακελο αλλα δεν γινετε τιποτα
nicewise Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2025 στις 4:58 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Στην γραμμή εργασιών όταν έχω ανοιχτό δύο φορές το ίδιο πρόγραμμα, πχ 2 φύλλα excel, μου εμφανίζει τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο και πρέπει να κάνω mouse hover για να μπορέσω να δω και να επιλέξω ένα από τα δύο. Θέλω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο αλλά δίπλα δίπλα, όσα και να είναι. Πως το φτιάχνουμε? Πήγα στις επιλογές της γραμμής εργασιών και δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός αν είμαι τυφλός Ίσως στην έκδοση που είσαι μπορεί να γίνει επιλογή με δεξί κλικ πάνω στην εφαρμογή στη γραμμή εργασιών πιθανό θα σου δίνει μενού για συγκράτηση ή pinning Στις 12/3/2025 στις 9:20 ΜΜ, dimitrisOS είπε Καλησπέρα σε Surface Pro 11 με arm64 κάποια προγράμματα δεν μπορώ να τα τρέξω καθόλου. Υπάρχει λύση; πχ θέλω να τρέξω το VirtulBox κ Photoshop ή lightroom έχω θέμα μέχρι τώρα πουθενά αλλού winget search "lightroom" --tag arm64 δοκίμασε να το τρέξεις σε Powershell αν σου βγάλει unknown σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει arm64 έκδοση στο lighroom Στις 17/3/2025 στις 11:46 ΜΜ, achilleas1978 είπε πως κανω διαγραφη του φακελου απο εδω; https://ibb.co/xKwt5j0M μπωρει να γίνει διαγραφη η οχι; γιατι παταω στο φακελο αλλα δεν γινετε τιποτα είναι στις βιβλιοθήκες σου ειδικότερα στις εικόνες αυτός ο φάκελος γιατί έχεις επιλέξει παρουσίαση στην εξατομίκευση του φόντου σου - πατώντας αναζήτηση θα δεις τη διαδρομή του φακέλου! Επεξ/σία 19 Μαρτίου από nicewise 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 15 ώρες πριν, nicewise είπε Ίσως στην έκδοση που είσαι μπορεί να γίνει επιλογή με δεξί κλικ πάνω στην εφαρμογή στη γραμμή εργασιών πιθανό θα σου δίνει μενού για συγκράτηση ή pinning Δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή δυστυχώς
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 11/3/2025 στις 8:33 ΜΜ, cthulhucarbide είπε 21Η2 νομίζω Δώσε για εκτέλεση winver και θα σου πει ποια έκδοση έχεις. Αν όμως έχεις την 21Η2 θα έπρεπε να σου βγάλει μήνυμα ότι έχει λήξη η υποστήριξη και να ενημερώσεις το σύστημα. Γιατί δεν το κάνεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 20 ώρες πριν, micos000 είπε Δώσε για εκτέλεση winver και θα σου πει ποια έκδοση έχεις. Αν όμως έχεις την 21Η2 θα έπρεπε να σου βγάλει μήνυμα ότι έχει λήξη η υποστήριξη και να ενημερώσεις το σύστημα. Γιατί δεν το κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι έχει βγει μια ειδοποίηση μόνιμα εδώ και λίγο καιρό! Και όταν την πατάω με βγάζει εδώ: Γενικά είμαι αρκετά δύσπιστος με τις ανανεώσεις των windows και γιαυτό τις έχω απενεργοποιημένες. Φοβάμαι να ανοίξω τον υπολογιστή κάθε μέρα και να δω τι βλακεία θα έχουν κάνει, νέα bugs αντί να διορθώσουν τα παλιά κλπ κλπ Ένα ελάχιστο δείγμα της σοβαρότητας της MS είναι πως στο ss που έβαλα υπάρχει τίτλος "Είστε ενημερωμένοι" και ακριβώς από κάτω λέει ότι λείπουν ενημερώσεις... Ίσως κάποια μέρα να το κάνω βέβαια, δεν ξέρω
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Επειδή θα είναι πολλές οι ενημερώσεις, μπορείς να κατεβάσεις απευθείας το τελευταίο Iso, να το μοντάρεις στο εικονικό drive (a.k.a. διπλό κλικ στο iso) και να τρέξεις το setup μέσα από τα windows για να κάνεις in-place update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα