micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Έλεγξε στο bios αυτά που σου είπα και πες μας ποια μητρική έχεις.
Cubicolor Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) σε αυτα σε πιο παω? εχω κανει κατι λαθος? αυτην εχω https://www.e-shop.gr/asus-z87-deluxe-retail-p-PER.523115 Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Cubicolor
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Cubicolor είπε σε αυτα σε πιο παω? Όχι στο boot menu αλλά bios settings (DEL ή F2 φαντάζομαι).
Cubicolor Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 4 hours ago, micos000 said: Όχι στο boot menu αλλά bios settings (DEL ή F2 φαντάζομαι). αλλο ειπα οταν κανω boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα που σου στειλα πιο πανω
Cubicolor Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, Cubicolor said: αλλο ειπα οταν κανω boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα που σου στειλα πιο πανω για να φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω.. και μετα παω στο UEFI inteso line η παω στο πιο πάνω εκει που λεει ιντενσο speed line
Gogotsa Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Ρε παιδια καποιος να του πει οτι λεγεται στικακι...... το αλλο παραπεμπει σε βρακακια. 2
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε για να φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω.. και μετα παω στο UEFI inteso line η παω στο πιο πάνω εκει που λεει ιντενσο speed line Από uefi intenso μπαίνεις. 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Ρε παιδια καποιος να του πει οτι λεγεται στικακι...... το αλλο παραπεμπει σε βρακακια. Μας λείπει το "ρ"
Cubicolor Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, micos000 said: Από uefi intenso μπαίνεις. Μας λείπει το "ρ" οταν μπαινω απο uefi intenso με αφηνει να κανω install τα windows σε εναν απο τους 2 σκληρους δισκους που εχω.. αλλα οταν παω να κανω install τα windows στον ssd μου δεν με αφηνει γιατι μου λεει οτι ειναι partition απο ,mbr οποτε κανω κατι λαθος πες μου? Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Cubicolor
Gogotsa Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Θα βγαλεις τους αλλους δισκους πριν κανεις την εγκατασταση.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Επειδή δεν βγάζουμε άκρη έτσι θα έλεγα να ξανακάνεις το usb αλλά αυτήν τη φορά με το εργαλείο δημιουργίας μέσων εγκατάστασης την microsoft και να επιλέξεις την δημιουργία usb. Πριν που το έκανες σου έβγαζε σφάλμα που μάλλον οφειλόταν στο patriot. Δοκίμασε το ξανά με το intenso μήπως στο δημιουργήσει τώρα. 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Θα βγαλεις τους αλλους δισκους πριν κανεις την εγκατασταση. Και αυτό. Καλά είναι να αποσυνδέεις τους άλλους δίσκους όταν στήνεις windows για να μην σου μπλέξει το boot sector και το βάλει σε άλλον δίσκο. Βγάλε μόνο το sata καλώδιο από τον δίσκο, δε χρειάζεται να βγάλει και το ρεύμα. Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι πήγαινε το σε κάποιον να το δει από κοντά.
gokuthelegend Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, micos000 είπε Και αυτό. Καλά είναι να αποσυνδέεις τους άλλους δίσκους όταν στήνεις windows για να μην σου μπλέξει το boot sector και το βάλει σε άλλον δίσκο. Βγάλε μόνο το sata καλώδιο από τον δίσκο, δε χρειάζεται να βγάλει και το ρεύμα. Επίσης μια καλή ιδέα είναι ο δίσκος του λειτουργικού συστήματος να μπαίνει πάντα στην 1η θύρα SATA. Οι θύρες SATA είναι αριθμημένες. Αν η αρίθμηση δεν φαίνεται πάνω στην μητρική τότε θα πρέπει να κατεβάσεις το manual και να το δεις από εκεί. Δίνω και ένα τυχαίο παράδειγμα για την μητρική z87-k. 1
vforvaggelis Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Παιδες βοηθεια! Δεν μου δειχνει στο desktop μικρογραφια στα pdf, οτι προγραμμα και να εχω βαλει. Εχω σωστη ρυθμιση Το τικαρα το ξετικαρα, ξαναπερασα pdf reader δεν αλλαζει. Μπορει να βοηθησει καποιος;
gokuthelegend Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 49 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Το τικαρα το ξετικαρα, ξαναπερασα pdf reader δεν αλλαζει. Ποιο pdf reader έβαλες; Με το adobe reader το έχω δοκιμάσει σε Windows 10 και δείχνει μικρογραφίες.
vforvaggelis Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Ποιο pdf reader έβαλες; Με το adobe reader το έχω δοκιμάσει σε Windows 10 και δείχνει μικρογραφίες. Εχω τον gear pdf. Μου το εδειχνε μεχρι πριν 2-3 μερες κανονικα. Δοκιμασα και foxit reader και παλι δεν δειχνει.
benign Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 17 hours ago, vforvaggelis said: Εχω τον gear pdf. Μου το εδειχνε μεχρι πριν 2-3 μερες κανονικα. Δοκιμασα και foxit reader και παλι δεν δειχνει. Sumatra. https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader Και οταν σου ζητησει αν θελεις να γινει default να επιλεξεις θετικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα