Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, micos000 said:

Όχι στο boot menu αλλά bios settings (DEL ή F2 φαντάζομαι).

αλλο  ειπα

οταν κανω  boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα   που  σου στειλα πιο πανω

image.png.c3a922055e663af65cb20a089b8e08dd.png

Δημοσ.
1 hour ago, Cubicolor said:

αλλο  ειπα

οταν κανω  boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα   που  σου στειλα πιο πανω

image.png.c3a922055e663af65cb20a089b8e08dd.png

για  να  φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω..  και μετα παω στο UEFI  inteso line 

η παω στο  πιο πάνω  εκει  που λεει ιντενσο speed  line 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

για  να  φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω..  και μετα παω στο UEFI  inteso line 

η παω στο  πιο πάνω  εκει  που λεει ιντενσο speed  line 

Από uefi intenso μπαίνεις.

1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Ρε παιδια καποιος να του πει οτι λεγεται στικακι...... το αλλο παραπεμπει σε βρακακια.

Μας λείπει το "ρ"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, micos000 said:

Από uefi intenso μπαίνεις.

Μας λείπει το "ρ"

οταν  μπαινω απο   uefi intenso   με αφηνει να κανω install τα windows σε εναν απο τους 2 σκληρους δισκους που εχω..

αλλα οταν παω να κανω  install τα windows  στον ssd    μου δεν με αφηνει γιατι μου λεει οτι ειναι partition απο ,mbr

οποτε  κανω κατι λαθος πες μου?

photo_2025-03-04_11-38-57.jpg

photo_2025-03-04_11-38-57.jpg

Επεξ/σία από Cubicolor
Δημοσ.

Επειδή δεν βγάζουμε άκρη έτσι θα έλεγα να ξανακάνεις το usb αλλά αυτήν τη φορά με το εργαλείο δημιουργίας μέσων εγκατάστασης την microsoft και να επιλέξεις την δημιουργία usb. Πριν που το έκανες σου έβγαζε σφάλμα που μάλλον οφειλόταν στο patriot. Δοκίμασε το ξανά με το intenso μήπως στο δημιουργήσει τώρα.

1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Θα βγαλεις τους αλλους δισκους πριν κανεις την εγκατασταση.

Και αυτό. Καλά είναι να αποσυνδέεις τους άλλους δίσκους όταν στήνεις windows για να μην σου μπλέξει το boot sector και το βάλει σε άλλον δίσκο. Βγάλε μόνο το sata καλώδιο από τον δίσκο, δε χρειάζεται να βγάλει και το ρεύμα.

Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι πήγαινε το σε κάποιον να το δει από κοντά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Και αυτό. Καλά είναι να αποσυνδέεις τους άλλους δίσκους όταν στήνεις windows για να μην σου μπλέξει το boot sector και το βάλει σε άλλον δίσκο. Βγάλε μόνο το sata καλώδιο από τον δίσκο, δε χρειάζεται να βγάλει και το ρεύμα.

Επίσης μια καλή ιδέα είναι ο δίσκος του λειτουργικού συστήματος να μπαίνει πάντα στην 1η θύρα SATA. Οι θύρες SATA είναι αριθμημένες. Αν η αρίθμηση δεν φαίνεται πάνω στην μητρική τότε θα πρέπει να κατεβάσεις το manual και να το δεις από εκεί. Δίνω και ένα τυχαίο παράδειγμα για την μητρική z87-k.Screenshotfrom2025-03-0512-06-28.png.f2892994759ecafa7227d165ee016392.png

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες βοηθεια!

Δεν μου δειχνει στο desktop μικρογραφια στα pdf, οτι προγραμμα και να εχω βαλει.

image.png.440804e7ccfefd070c9ddd1ba2862170.png

Εχω σωστη ρυθμιση

image.png.6082b33dd3e4644a62838d2b4c98491e.png

Το τικαρα το ξετικαρα, ξαναπερασα pdf reader δεν αλλαζει.
Μπορει να βοηθησει καποιος;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Το τικαρα το ξετικαρα, ξαναπερασα pdf reader δεν αλλαζει.

Ποιο pdf reader έβαλες; Με το adobe reader το έχω δοκιμάσει σε Windows 10 και δείχνει μικρογραφίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Ποιο pdf reader έβαλες; Με το adobe reader το έχω δοκιμάσει σε Windows 10 και δείχνει μικρογραφίες.

Εχω τον gear pdf. Μου το εδειχνε μεχρι πριν 2-3 μερες κανονικα. Δοκιμασα και foxit reader και παλι δεν δειχνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...