micos000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Έλεγξε στο bios αυτά που σου είπα και πες μας ποια μητρική έχεις.
Cubicolor Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) σε αυτα σε πιο παω? εχω κανει κατι λαθος? αυτην εχω https://www.e-shop.gr/asus-z87-deluxe-retail-p-PER.523115 Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Cubicolor
micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, Cubicolor είπε σε αυτα σε πιο παω? Όχι στο boot menu αλλά bios settings (DEL ή F2 φαντάζομαι).
Cubicolor Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 hours ago, micos000 said: Όχι στο boot menu αλλά bios settings (DEL ή F2 φαντάζομαι). αλλο ειπα οταν κανω boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα που σου στειλα πιο πανω
Cubicolor Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, Cubicolor said: αλλο ειπα οταν κανω boot το στιγακι μου εμφανιζει αυτα που σου στειλα πιο πανω για να φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω.. και μετα παω στο UEFI inteso line η παω στο πιο πάνω εκει που λεει ιντενσο speed line
Gogotsa Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ρε παιδια καποιος να του πει οτι λεγεται στικακι...... το αλλο παραπεμπει σε βρακακια.
micos000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε για να φορτωσει το στιγκακι τα windows 11 μπαινω απο εδω.. και μετα παω στο UEFI inteso line η παω στο πιο πάνω εκει που λεει ιντενσο speed line Από uefi intenso μπαίνεις. 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Ρε παιδια καποιος να του πει οτι λεγεται στικακι...... το αλλο παραπεμπει σε βρακακια. Μας λείπει το "ρ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα