Aris_ Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 μμ γιατί δεν το αλλάζει από το disk manager σε gpt ? η από κάποιο util
Cubicolor Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ 3 hours ago, Aris_ said: γιατί δεν το αλλάζει από το disk manager σε gpt ? η από κάποιο util δεν το γνωριζω αυτο
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Αρχίζω να πιστεύω ότι το πατριοτ είναι για τα μπάζα.
Cubicolor Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 μμ 1 hour ago, micos000 said: Αρχίζω να πιστεύω ότι το πατριοτ είναι για τα μπάζα. τι εννοεις με αυτο?
Cubicolor Δημοσ. Δευτέρα στις 04:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:06 μμ to stigaki γιατι να φταιει? αφου δουλευι κανονικα αυτο εχω αγορασει https://www.skroutz.gr/s/28752364/Patriot-Supersonic-Rage-Pro-512GB-USB-3-2-Stick-Mayro.html
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ Ξέρω πιο αγόρασες. Το έγραφε στο screenshot του ventoy. Δοκίμασε αν έχεις και κάποιο άλλο, ας είναι και μικρότερο. Θα πρέπει να λέει gpt και στα δύο.
Cubicolor Δημοσ. Δευτέρα στις 06:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:55 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, micos000 said: Ξέρω πιο αγόρασες. Το έγραφε στο screenshot του ventoy. Δοκίμασε αν έχεις και κάποιο άλλο, ας είναι και μικρότερο. Θα πρέπει να λέει gpt και στα δύο. το θεμα ειναι γιατι και στα 2 δεν λεει gpt? το δοκιμασα πριν λιγο με το rufus και το αναγνωριζει κανονικα.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:57 μμ από Cubicolor
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ (επεξεργασμένο) Θέλω να επιβεβαιώσεις ότι όταν συνδέεις το στικάκι και ανοίγεις το ventoy, σιγουρεύεις ότι στο αριστερό μέρος (package) γράφει gpt, πατάς install ή update στο ventoy το οποίο όμως δεν αλλάξει την επιλογή στο δεξί μέρος (device) σε gpt, σωστά; Αν ισχύει όντως αυτό και σε συνδυασμό με το ότι τα ίδια σου έκανε και το rufus και το εργαλείο της microsoft, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το στικάκι. Δοκίμασε με κάποιο άλλο. Κάτσε βρε, γιατί τώρα το πρόσεξα... Πήγες και έδωσες 84€ για ένα στικάκι;;; Really;;; Εκτός αν η εικόνα είναι τυχαία γιατί το βλέπω στο skroytz στα 69€. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:50 μμ από micos000
afternetst Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 26/2/2025 στις 11:44 ΠΜ, mphxths είπε Ποια αυθαιρεσια και ποια αλαζονια μου ? Το βιντεο σου δεν απεδειξε τιποτα και το ξερεις. Αυτο που δεν ξερεις ειναι πως να τα μαζεψεις χωρις να δουμε την κωλοτουμπα σου. Και αυτο που λινκαρες τι ειναι ? Web browser που τρεχει που ? Παραθετω ... "Multi-platform, running on Linux, BSD, MacOS, Windows (via Cygwin) and even Atari." Δεν βλεπω native πακετο σε DOS ή Windows ... το "via cygwin" το ειδες ? Ξερεις τι σημαινει ? Αν οχι , πηγαινε μαθε. Εγω παντως στο github του δεν βρηκα πακετο για dos ή windows. Kυριως για windows δηλ , γιατι dos ειναι ουτοπικο να ασχοληθει καποιος αυτη την εποχη. Εσεις γραφετε μαλακίες και με αναγκαζετε να απανταω. Λες να ξυπναω το πρωι και να λεω ... σε ποιοοοον να την μπω σημερα ?!?! Σε ποιοοοον ? Γραφετε κατι δημοσια , θα απαντησω αν θεωρησω οτι ειναι λαθος ή ανακριβες ή οτιδηποτε. Δεν βριζω κανεναν. Το εχω ξαναπει μιλαω για πρωτοκολλα και πολιτικες κι οχι για το νεο trendy desktop της evil corp. Αυτο ειναι δικη σου δουλεια με τις 10.000 αναρτησεις. Μην λεμε οτι θελουμε, δεν εχω βλεψεις να σου παρω την δουλεια! Ακομη και το dos που βαφτισες ουτοπικο εχει tcp/ip. Απο την αλλη γιατι οι πυραυλοι να μην τρεχουν windows11, αν και με τις μιζες που πεφτουν ποτε δεν ξερεις. ΟΡΙΣΜΟΣ: Κωλοτουμπα λεμε καποιον που ακολουθει την οποια trendy πολιτικη ή που εχει ιδιο συμφερον. Σου λεω οτι τρεχω XP 25ετιας και ειμαι κωλοτουμπας? Δηλαδη τι προβλημα εχεις που σηκωνω GUI απο σκετο DOS με το rdpdos με το G2.exe αφου πρωτα φορτωσω τον packet driver για την καρτα δικτυου μου? Δεν βλεπω να προσπαθεις πραγματικα. Bλακειες τυπου native browsing εγω ποτε δεν ειπα. Μαλλον με αλλον συναδελφο σου με μπερδευεις. Ουτε ειπα ποτε τιποτα απο αυτα τα ακυρα που λες εσυ για 486 με 3.11 και που παντα ειναι τραβηγμενα στα ακρα. Αλλου να ψαξεις για φασιστες... Τελευταια φορα που ετρεξα 486 σε σκετο ms-dos ηταν για να δω αν παιζει mp3 και ισα ισα που μπορουσε να το κανει αν και ειχε καποιο lag στον ηχο ακομη και με χαμηλη δειγματολειψια. Μην εισαι κόλλας με το cygwin. Oταν λενε οτι τρεχει παντου δεν λενε οτι ειναι μονο για windows.
Cubicolor Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, afternetst said: Το εχω ξαναπει μιλαω για πρωτοκολλα και πολιτικες κι οχι για το νεο trendy desktop της evil corp. Αυτο ειναι δικη σου δουλεια με τις 10.000 αναρτησεις. Μην λεμε οτι θελουμε, δεν εχω βλεψεις να σου παρω την δουλεια! Ακομη και το dos που βαφτισες ουτοπικο εχει tcp/ip. Απο την αλλη γιατι οι πυραυλοι να μην τρεχουν windows11, αν και με τις μιζες που πεφτουν ποτε δεν ξερεις. ΟΡΙΣΜΟΣ: Κωλοτουμπα λεμε καποιον που ακολουθει την οποια trendy πολιτικη ή που εχει ιδιο συμφερον. Σου λεω οτι τρεχω XP 25ετιας και ειμαι κωλοτουμπας? Δηλαδη τι προβλημα εχεις που σηκωνω GUI απο σκετο DOS με το rdpdos με το G2.exe αφου πρωτα φορτωσω τον packet driver για την καρτα δικτυου μου? Δεν βλεπω να προσπαθεις πραγματικα. Bλακειες τυπου native browsing εγω ποτε δεν ειπα. Μαλλον με αλλον συναδελφο σου με μπερδευεις. Ουτε ειπα ποτε τιποτα απο αυτα τα ακυρα που λες εσυ για 486 με 3.11 και που παντα ειναι τραβηγμενα στα ακρα. Αλλου να ψαξεις για φασιστες... Τελευταια φορα που ετρεξα 486 σε σκετο ms-dos ηταν για να δω αν παιζει mp3 και ισα ισα που μπορουσε να το κανει αν και ειχε καποιο lag στον ηχο ακομη και με χαμηλη δειγματολειψια. Μην εισαι κόλλας με το cygwin. Oταν λενε οτι τρεχει παντου δεν λενε οτι ειναι μονο για windows. τι ειδους προβλημα να υπαρχει με το stigkaki? αυτο δεν εχω καταλαβει 12 minutes ago, Cubicolor said: τι ειδους προβλημα να υπαρχει με το stigkaki? αυτο δεν εχω καταλαβει Δικιο εχεις εβαλα ενα αλλο στιγκακι και δεξια μου εμφανιζει το gpt 19 minutes ago, Cubicolor said: τι ειδους προβλημα να υπαρχει με το stigkaki? αυτο δεν εχω καταλαβει Δικιο εχεις εβαλα ενα αλλο στιγκακι και δεξια μου εμφανιζει το gpt τι ειδους προβλημα να υπαρχει με το πρωτο stigkaki? μπορεις να μου πεις/?? Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Cubicolor
micos000 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δεν ξέρω. Κράτα το για αποθήκευση και κάνε δουλειά με το intenso. Ρίξε το iso που είχες κατεβάσει αυτούσιο και χωρίς καμία αποσυμπίεση και μπουτάρησε από αυτό.
Alejandro Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 7 ώρες πριν, afternetst είπε Το εχω ξαναπει μιλαω για πρωτοκολλα και πολιτικες κι οχι για το νεο trendy desktop της evil corp. Αυτο ειναι δικη σου δουλεια με τις 10.000 αναρτησεις. Μην λεμε οτι θελουμε, δεν εχω βλεψεις να σου παρω την δουλεια! Ακομη και το dos που βαφτισες ουτοπικο εχει tcp/ip. Απο την αλλη γιατι οι πυραυλοι να μην τρεχουν windows11, αν και με τις μιζες που πεφτουν ποτε δεν ξερεις. ΟΡΙΣΜΟΣ: Κωλοτουμπα λεμε καποιον που ακολουθει την οποια trendy πολιτικη ή που εχει ιδιο συμφερον. Σου λεω οτι τρεχω XP 25ετιας και ειμαι κωλοτουμπας? Δηλαδη τι προβλημα εχεις που σηκωνω GUI απο σκετο DOS με το rdpdos με το G2.exe αφου πρωτα φορτωσω τον packet driver για την καρτα δικτυου μου? Δεν βλεπω να προσπαθεις πραγματικα. Bλακειες τυπου native browsing εγω ποτε δεν ειπα. Μαλλον με αλλον συναδελφο σου με μπερδευεις. Ουτε ειπα ποτε τιποτα απο αυτα τα ακυρα που λες εσυ για 486 με 3.11 και που παντα ειναι τραβηγμενα στα ακρα. Αλλου να ψαξεις για φασιστες... Τελευταια φορα που ετρεξα 486 σε σκετο ms-dos ηταν για να δω αν παιζει mp3 και ισα ισα που μπορουσε να το κανει αν και ειχε καποιο lag στον ηχο ακομη και με χαμηλη δειγματολειψια. Μην εισαι κόλλας με το cygwin. Oταν λενε οτι τρεχει παντου δεν λενε οτι ειναι μονο για windows. Δεν μπορώ να βρω κανένα νόημα σε τέτοια ποστ ειδικά σε αυτό το thread. 1
Cubicolor Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, micos000 said: Δεν ξέρω. Κράτα το για αποθήκευση και κάνε δουλειά με το intenso. Ρίξε το iso που είχες κατεβάσει αυτούσιο και χωρίς καμία αποσυμπίεση και μπουτάρησε από αυτό. οταν παω μεσα στα windows 11 για να κανω εγκατασταση με το flasaki οταν παω στους δισκους με τα partitions για να κανω install τα windows 11 σε εναν απο τους δισκους μου μου λεει το εξεις Windows can not be installed to this disk (The selected disk is of GPT partition style τι σημαινει αυτο? Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Cubicolor
micos000 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε οταν παω μεσα στα windows 11 για να κανω εγκατασταση με το flasaki οταν παω στους δισκους με τα partitions για να κανω install τα windows 11 σε εναν απο τους δισκους μου μου λεει το εξεις Windows can not be installed to this disk (The selected disk is of GPT partition style τι σημαινει αυτο? Ποιο στικάκι; Ποια windows 11; Με έχεις μπερδέψει τελείως. Εννοείς ότι μπούταρες από το στικάκι, επέλεξες την καταχώρηση για εγκατάσταση των 11 και μετά σου έβγαλε το σφάλμα; Αυτό δεν είναι "μέσα στα windows 11". Όταν λες κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχεις φορτώσει το λειτουργικό κανονικά και από εκεί πας να κάνεις εγκατάσταση. Έλεγξε στο bios μήπως το csm δεν είναι σε uefi mode αλλά σε legacy/mbr. Επίσης ίσως να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις και το secure boot (εξαρτάται). Επειδή όμως μπαίνουμε πλέον σε ποιο βαθιά νερά πες μας ποια είναι η μητρική που πήρες (μάρκα και ακριβές μοντέλο).
Cubicolor Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, micos000 said: Ποιο στικάκι; Ποια windows 11; Με έχεις μπερδέψει τελείως. Εννοείς ότι μπούταρες από το στικάκι, επέλεξες την καταχώρηση για εγκατάσταση των 11 και μετά σου έβγαλε το σφάλμα; Αυτό δεν είναι "μέσα στα windows 11". Όταν λες κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχεις φορτώσει το λειτουργικό κανονικά και από εκεί πας να κάνεις εγκατάσταση. Έλεγξε στο bios μήπως το csm δεν είναι σε uefi mode αλλά σε legacy/mbr. Επίσης ίσως να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις και το secure boot (εξαρτάται). Επειδή όμως μπαίνουμε πλέον σε ποιο βαθιά νερά πες μας ποια είναι η μητρική που πήρες (μάρκα και ακριβές μοντέλο). εννοω για τα windows 11 pro. To μπουταρα απο το δισκακι επελεξα την καταχωρηση για εγκατάσταση των 11 σε εναν απο τους δισκους μου.. πχ στον υπολογιστη μου εχω εναν ssd και 2 εσωτερικους σκληρους δισκους και οταν επιλεγω πχ τον ssd για εγκατασταση μου λεει Windows can not be installed to this disk (The selected disk is of GPT partition style Την δοκιμη την εκανα στον παλιο μου υπολογιστη Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Cubicolor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα