Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Ποιο νόμιμα 11  δε γινόταν να βάλω, από την ίδια τη Microsoft κατεβασμένα, έχω σταματήσει από την εποχή των 7 για σπασμένα που έβαζα 

Έχουν περαστεί και οι drivers και όλα, από την αρχή δεν πάει τόσο γρήγορα και άμα το φορτώσεις κιολας με τα προγραματα εκει ειναι που παει σαν να εχει μηχανικο δισκο 

Εμ, δες κι εσύ τι φορτώνει στη διαχείριση εργασιών->επιδόσεις. Είναι ο επεξεργαστής ή ο δίσκος; Επέλεξε αυτό που τερματίζει και πάτα να δεις στην εποπτεία πόρων τι είναι αυτό που το ζορίζει.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εμ, δες κι εσύ τι φορτώνει στη διαχείριση εργασιών->επιδόσεις. Είναι ο επεξεργαστής ή ο δίσκος; Επέλεξε αυτό που τερματίζει και πάτα να δεις στην εποπτεία πόρων τι είναι αυτό που το ζορίζει.

Εδω ειναι το περιεργο τιποτα δεν πιανει σαν να κοιμαται ο επεξεργαστης δεν επιανε ουτε συχνοτητα, ενω παει μεχρι 3.7 αυτος καθοταν στο 1.8 και δεν ανεβαζε ειπαμε μηπως φταιει το bios αλλα τιποτα. ΓΙα να μην χαλαμε την ενοτητα εχουμε φυγει απο το θεμα, ανοιγω ενα καινουριο οτι ειπαμε για τα 11 ας το αφήσουμε εδω 

Επεξ/σία από panos0100
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να κάνω φορματ, ενώ το WindowsPCHealthCheck οτι ο υπολογιστής μου είναι συμβατός με windows 11 όταν πάω να κάνω καθαρή εγκατάστασή δε με αφήνει μου λέει ότι ο υπολογιστής μου δεν είναι συμβατός, τι μπορώ να κάνω;

20250105_125120.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-05 235147.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...