mphxths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, panos0100 said: Λαπτοπ ειναι ιντελ core i5 8350U εβαλα και 32gb ραμ και εναν ssd nvme 500gb samsung αλλα δεν τα σηκωνει, ξανα εβαλα παλι τα 10 Το "δεν τα σηκωνει" ειναι πολυ αοριστο. Τι ακριβως κανει δηλ ? Εχω παρομοιο μηχανημα και του ειχα περασει 11αρια μια φαση και δεν ειχε προβλημα (Thinkpad T480). Τωρα του εχω βαλει λινουξ βεβαια , αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια Τα 11αρια εχουν παιξει και σε πολυ πιο αδυναμα μηχανηματα , κατι δεν κανεις καλα μου φαινεται. 2
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Κι εγώ γι αυτό απορώ. Πως είναι δυνατόν να μην τα σηκώνει τέτοιο σύστημα; Εγώ τα έχω τα 11αρια σε AMD A8 6600k με 16gb και sata ssd και πάνε πολύ καλά. 2
perelevas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, panos0100 είπε Τελικά, όντως είχε bitlocker τώρα πως ενεργοποιήθηκε σε νέα εγκατάσταση μόνο του δεν ξέρω, τέλος πάντων το έβγαλα, το θέμα είναι οτι για επεξεργαστή 8ης γενιάς intel core i5 τα 11 ειναι αρκετά βαριά, ξανά γύρισα στα 10 πάλι, κριμα γιατι πίστευα και με την ραμ που την ανέβαζα στα 32gb θα πήγαινε καλά Μπορει καποιος να μου πει αν εχω ενεργο bit locker και αν ναι πως το απενεργοποιω;Ευχαριστω. Αυτα μου βγαζει.
mphxths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, perelevas said: Μπορει καποιος να μου πει αν εχω ενεργο bit locker και αν ναι πως το απενεργοποιω;Ευχαριστω. Αυτα μου βγαζει. Βαλτα στο google translate. Εχω φιλο που δεν πηγε ποτε φροντιστηριο αγγλικων και εμαθε βασικα αγγλικα με την ενασχοληση του με τους υπολογιστες. Δηλαδη καπου ...
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, mphxths είπε Το "δεν τα σηκωνει" ειναι πολυ αοριστο. Τι ακριβως κανει δηλ ? Εχω παρομοιο μηχανημα και του ειχα περασει 11αρια μια φαση και δεν ειχε προβλημα (Thinkpad T480). Τωρα του εχω βαλει λινουξ βεβαια , αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια Τα 11αρια εχουν παιξει και σε πολυ πιο αδυναμα μηχανηματα , κατι δεν κανεις καλα μου φαινεται. Μάλλον, το λαπτοπ έχει κάποιο θέμα, σερνεται με τα 11 δεν ξερω με το που εβαλα τα 10 ολα μια χαρα κανω φορματ βαζω τα 11 ακομα και την νεα εκδοση δοκιμασα την 24Η2 παλι τα ιδια παει λιγο ποιο αργα με τα 10 παει σφαιρα, δεν ξερω γιατι δεν καθονται καλα τα 11 επειδη ειναι 4 πυρηνες μονο ο επεξεργαστης δεν ξερω
Alejandro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, panos0100 είπε Μάλλον, το λαπτοπ έχει κάποιο θέμα, σερνεται με τα 11 δεν ξερω με το που εβαλα τα 10 ολα μια χαρα κανω φορματ βαζω τα 11 ακομα και την νεα εκδοση δοκιμασα την 24Η2 παλι τα ιδια παει λιγο ποιο αργα με τα 10 παει σφαιρα, δεν ξερω γιατι δεν καθονται καλα τα 11 επειδη ειναι 4 πυρηνες μονο ο επεξεργαστης δεν ξερω Δεν είναι θέμα του επεξεργαστή. Έχω τον ίδιο σε laptop με 16GB ram και πάει σφαίρα. 2
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν είναι θέμα του επεξεργαστή. Έχω τον ίδιο σε laptop με 16GB ram και πάει σφαίρα. Δεν ξέρω το πήγα στην alphanet το λαπτοπ ήτανε refurbished και επειδη το ανοιξα να βαλω την ραμ και εναν mvme χαθηκε λένε η εγγύηση και τους χρωστάω και 20€ άλλα πραγματικά Θέλω να το πετάξω από το παράθυρο και φυσικα δεν θα ξανα παρω ποτε HP τα ιδια ειχα και με τους εκτυπωτες ουτε drivers ουτε τιποτα δεν δουλευουν σωστα εχει καμια 5 φορες που εκανα φορματ οταν βαζω την μπαταρια για φορτιση παει ο επεξεργαστης στο τερμα, την εβγαλα τελειως και εστρωσε αλλα καπου πρεπει να εχει θεμα το λαπτοπ δεν ξερω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από panos0100
mphxths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, panos0100 said: Μάλλον, το λαπτοπ έχει κάποιο θέμα, σερνεται με τα 11 δεν ξερω με το που εβαλα τα 10 ολα μια χαρα κανω φορματ βαζω τα 11 ακομα και την νεα εκδοση δοκιμασα την 24Η2 παλι τα ιδια παει λιγο ποιο αργα με τα 10 παει σφαιρα, δεν ξερω γιατι δεν καθονται καλα τα 11 επειδη ειναι 4 πυρηνες μονο ο επεξεργαστης δεν ξερω Ποιο φορητο ειναι ? Ο επεξεργαστης ειναι 4 πυρηνες / 8 threads , και στην λιστα των υποστηριζομενων για τα 11αρια. Μηπως υπερθερμαινεται και throttle-ταρει ? Κατι παει λαθος ξαναλεω , χειροτερα φορητα τρεχουν 11αρια. 6 minutes ago, panos0100 said: οταν βαζω την μπαταρια για φορτιση παει ο επεξεργαστης στο τερμα, την εβγαλα τελειως και εστρωσε αλλα καπου πρεπει να εχει θεμα το λαπτοπ δεν ξερω E δες τι απασχολει τον επεξεργαστη εκεινη την στιγμη. Λογικο ειναι να σερνεται αν ο επεξεργαστης ειναι φουλαρισμενος. 1
JDROGAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Ολα αυτα ειναι ρυθμισεις των windows και των εφαρμογων τους. Σαφως και δεν φταιει το laptop ουτε η HP. Δες τι τρεχει απο εφαρμογες και φουλαρει ο επεξεργαστης,δες επισης απο τις επιλογες παροχης ενεργειας σε τι σχεδιο ειναι ειτε σε λειτουργιας μπαταριας (υψηλες επιδοσεις,εξισορροπηση κλπ) ειτε στο ρευμα (μπορεις να ρυθμισεις εσυ ακριβως πως θελεις να συμπεριφερεται) Απο τριτη γενια intel και πανω με 16gb ram τρεχουν αβιαστα τα 11αρια.εχω δυο λαπτοπ με 3ης γενιας επεξεργαστες. Επισης εαν εχεις εγκαταστασει οποιαδηποτε βλακεια της hp απο software απεγκατεστησε το αμεσα.Ειλικρινα ειναι ολα περιττα. 2
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια πραγματικα δεν ξερω εχω κανει τοσες φορες φορματ με νεα εγκατασταση χωρις να βαλω κατι μεσα αυτο θα επρεπε να φορτωνει τα windows πριν καν εμφανιστει το κυκλακι δηλαδη κανει καποιους κυκλους μετα στο καλως ορισατε αντε παλι να περιμενω κι αλλο και ολα αυτα με φρεσκια εγκατασταση σιγουρα καπου εχει θεμα αλλα εχω βαρεθει να κανω φορματ θα μεινω με τα 10 και θα δουμε τουλαχιστον να μπορω να το δουλεψω δεν το χρειαζομαι για καθε μερα
JDROGAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, panos0100 είπε Παιδια πραγματικα δεν ξερω εχω κανει τοσες φορες φορματ με νεα εγκατασταση χωρις να βαλω κατι μεσα αυτο θα επρεπε να φορτωνει τα windows πριν καν εμφανιστει το κυκλακι δηλαδη κανει καποιους κυκλους μετα στο καλως ορισατε αντε παλι να περιμενω κι αλλο και ολα αυτα με φρεσκια εγκατασταση σιγουρα καπου εχει θεμα αλλα εχω βαρεθει να κανω φορματ θα μεινω με τα 10 και θα δουμε τουλαχιστον να μπορω να το δουλεψω δεν το χρειαζομαι για καθε μερα Drivers εχεις περασει για chipset κλπ? 1
mphxths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Ή θα χει βαλει κανα πειραγμενο iso τιγκα στους ιους και απορει μετα τι παει λαθος 1 1
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ή θα χει βαλει κανα πειραγμενο iso τιγκα στους ιους και απορει μετα τι παει λαθος Ποιο νόμιμα 11 δε γινόταν να βάλω, από την ίδια τη Microsoft κατεβασμένα, έχω σταματήσει από την εποχή των 7 για σπασμένα που έβαζα 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Drivers εχεις περασει για chipset κλπ? Έχουν περαστεί και οι drivers και όλα, από την αρχή δεν πάει τόσο γρήγορα και άμα το φορτώσεις κιολας με τα προγραματα εκει ειναι που παει σαν να εχει μηχανικο δισκο
p4n0s86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, panos0100 είπε Ποιο νόμιμα 11 δε γινόταν να βάλω, από την ίδια τη Microsoft κατεβασμένα, έχω σταματήσει από την εποχή των 7 για σπασμένα που έβαζα Έχουν περαστεί και οι drivers και όλα, από την αρχή δεν πάει τόσο γρήγορα και άμα το φορτώσεις κιολας με τα προγραματα εκει ειναι που παει σαν να εχει μηχανικο δισκο Ή θέμα hardware είναι, ειδικά απ' τη στιγμή που λες ότι "πειράχτηκε" για αναβάθμιση, ή αστοχία drivers. Σίγουρα πάντως δεν φταίνε τα 11, τα έχω σε αρχαίο i5 760 με 8gb ram και γελάει όταν το ακούει αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα