Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Thresh said:

απλά θέλουν να φύγει πιο γρήγορα ο κόσμος από τα 10 μετά θα τα κλειδώσουν όλα , λίστες απο απολυτά κάλο αλλά παλιό hw δεν δουλεύει σωστά στα w11 επειδή δεν είναι απολυτά συμβατό με τη version uefi που χρειάζονται 

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Aris_ said:

απλά θέλουν να φύγει πιο γρήγορα ο κόσμος από τα 10 μετά θα τα κλειδώσουν όλα , λίστες απο απολυτά κάλο αλλά παλιό hw δεν δουλεύει σωστά στα w11 επειδή δεν είναι απολυτά συμβατό με τη version uefi που χρειάζονται 

Μόνο για το TPM όμως, για το ότι θέλει CPU χρονιας 2017 και μεταγενέστερους δεν αλλάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με το τελευταίο update και δεν ξέρω αν είναι bug ή αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω.

Στον file explorer όταν πατούσες το κεντρικό κουμπί στο ποντίκι (ή την ροδέλα) άνοιγε καινούργιο tab και σε πήγαινε σε αυτό κατευθείαν. Τώρα ανοίγει καινούργιο tab, αλλά δεν σε μεταφέρει αυτόματα σε αυτό.

Μπορούμε κάπως να το διορθώσουμε;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mphxths είπε

Bitlocker ισως ?

Μόλις έκανα εγκατάσταση των 11 και ο άγνωστος λογαριασμός τι σημαίνει εκεί στην ασφάλεια που μου βγάζει δεν ξέρω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Μόλις έκανα εγκατάσταση των 11 και ο άγνωστος λογαριασμός τι σημαίνει εκεί στην ασφάλεια που μου βγάζει δεν ξέρω 

Άνοιξε ένα cmd ή PowerShell (με δικαιώματα διαχειριστή) και γράψε την παρακάτω εντολή για να δεις αν υπάρχει ενεργό BitLocker:

manage-bde -status

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Άνοιξε ένα cmd ή PowerShell (με δικαιώματα διαχειριστή) και γράψε την παρακάτω εντολή για να δεις αν υπάρχει ενεργό BitLocker:

manage-bde -status

Τελικά, όντως είχε bitlocker τώρα πως ενεργοποιήθηκε σε νέα εγκατάσταση μόνο του δεν ξέρω, τέλος πάντων το έβγαλα, το θέμα είναι οτι για επεξεργαστή 8ης γενιάς intel core i5 τα 11 ειναι αρκετά βαριά, ξανά γύρισα στα 10 πάλι, κριμα γιατι πίστευα και με την ραμ που την ανέβαζα στα 32gb θα πήγαινε  καλά  

Δημοσ.
2 hours ago, panos0100 said:

ο άγνωστος λογαριασμός τι σημαίνει εκεί στην ασφάλεια που μου βγάζει δεν ξέρω 

Δεν σε απασχολει αυτος ο λογαριασμος. Ειναι του συστηματος.

1 hour ago, panos0100 said:

για επεξεργαστή 8ης γενιάς intel core i5 τα 11 ειναι αρκετά βαριά

Εχω μηχανηματα με 8ης γενιας και τα 11αρια πανε μια χαρα. Ποια ειναι τα specs του μηχανηματος ?

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν σε απασχολει αυτος ο λογαριασμος. Ειναι του συστηματος.

Εχω μηχανηματα με 8ης γενιας και τα 11αρια πανε μια χαρα. Ποια ειναι τα specs του μηχανηματος ?

Λαπτοπ ειναι ιντελ core i5 8350U εβαλα και 32gb ραμ και εναν ssd nvme 500gb samsung αλλα δεν τα σηκωνει, ξανα εβαλα παλι τα 10

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...