Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το KB5046740 σε  εμενα στον σταθερο υπολογιστη το περασε κανονικα χωρις προβλημα.

αλλά στο λαπτοπ ειχα προβλημα μου εβγαζε σφαλμα, εκανα επενεκκινηση και μετα το περασε χωρις προβλημα

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εχω ενα περιεργο θεμα με τα 11 24h2 και τον ηχο απο Display Port

Σε ενα μινι υπολογιστη που εχει μονο Display Port το εχω συνδεσει με καλωδιο απο Display Port σε HDMI και ειχα κανονικα ηχο πλεον δεν εχω στην τηλεοραση.

Το καλωδιο δουλευει γιατι το βαζω σε αλλο pc με Lubuntu και εκει εχω κανονικα ηχο.

Στο μινι pc που εχει Lubuntu εβαλα και σε αυτο τα 11 24h2 και παλι δεν ειχα ηχο.

Το βαζω και στον κανονικο μου υπολογιστη και εκει παλι δεν βγαζει ηχο στην οθονη που εβγαζε λες και καταργησανε στα Windows τον ηχο απο Display Port

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 8:22 ΠΜ, godslayerxp είπε

Γνωρίζει κάποιος γιατί έχει εξαφανιστεί το έτος από την taskbar;
Έφαγα τον κόσμο στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω κάπου να λέει για show/hide year

1.jpg.f8646a7b4212b6f2d3ef9165400f37eb.jpg

απαντάω στον εαυτό μου...

Δεν είναι bug, είχα ξεχάσει το windows update στο release preview mode και πέρασε ενημέρωση που κάνει και αυτό.
Το κατάλαβα γιατί χτες πέρασε ενημέρωση και στο pc της δουλειάς το οποίο το είχα ξεχάσει και εκείνο στο release preview

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 12:02 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Εγω εχω ενα περιεργο θεμα με τα 11 24h2 και τον ηχο απο Display Port

Σε ενα μινι υπολογιστη που εχει μονο Display Port το εχω συνδεσει με καλωδιο απο Display Port σε HDMI και ειχα κανονικα ηχο πλεον δεν εχω στην τηλεοραση.

Το καλωδιο δουλευει γιατι το βαζω σε αλλο pc με Lubuntu και εκει εχω κανονικα ηχο.

Στο μινι pc που εχει Lubuntu εβαλα και σε αυτο τα 11 24h2 και παλι δεν ειχα ηχο.

Το βαζω και στον κανονικο μου υπολογιστη και εκει παλι δεν βγαζει ηχο στην οθονη που εβγαζε λες και καταργησανε στα Windows τον ηχο απο Display Port

Για το παραπανω προβλημα πηρα καλωδιο απο Display Port σε Display Port και ολα τα μηχανηματα που εχω εδω βγαζουν κανονικα ηχο.

Οποτε ισως κατι προβλημα υπαρχει με τα Windows και δεν μπορει να δουλεψει το καλωδιο ανταπτορας απο Display Port σε HDMI γιατι σε Lubuntu δουλευει κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως έκανες το στικάκι; Αν το έκανες με το rufus και δεν επέλεξες gpt ενώ το σύστημα έχει ενεργοποιημένο το secure boot ξανακάντο σε gpt ή απενεργοποίησε το secure boot στο bios.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Πως έκανες το στικάκι; Αν το έκανες με το rufus και δεν επέλεξες gpt ενώ το σύστημα έχει ενεργοποιημένο το secure boot ξανακάντο σε gpt ή απενεργοποίησε το secure boot στο bios.

με το mediacreationtool της microsoft. 2 χρόνια δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα ούτε είχα πειράξει κάτι απο το bios. τώρα μου το έκανε για πρώτη φορά. και άντε πες ο ένας δίσκος έχει θέμα, οι άλλοι 3 γιατί δεν εμφανίζονται ;; 

Δημοσ.

To  tool ετοιμάζει τα στικάκια με gpt οπότε έλεγξε αν στο bios είναι ενεργό το secure boot.

Μου έχει τύχει όμως και παρόμοιο θέμα και έφταιγε το στικάκι. Έκανα άλλο και προχώρησε κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2024 στις 8:22 ΠΜ, godslayerxp είπε

Γνωρίζει κάποιος γιατί έχει εξαφανιστεί το έτος από την taskbar;
Έφαγα τον κόσμο στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω κάπου να λέει για show/hide year

1.jpg.f8646a7b4212b6f2d3ef9165400f37eb.jpg

Μόλις το έπαθα και εγώ...:(

image.png.7b8f2f9d53dbafff17af6ad32eea421e.png

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μόλις το έπαθα και εγώ...:(

image.png.7b8f2f9d53dbafff17af6ad32eea421e.png

Ο φίλος απάντησε μετά από 8 μέρες το εξής...

Στις 26/11/2024 στις 10:57 ΠΜ, godslayerxp είπε

απαντάω στον εαυτό μου...

Δεν είναι bug, είχα ξεχάσει το windows update στο release preview mode και πέρασε ενημέρωση που κάνει και αυτό.
Το κατάλαβα γιατί χτες πέρασε ενημέρωση και στο pc της δουλειάς το οποίο το είχα ξεχάσει και εκείνο στο release preview

Δες μήπως και εσύ το έχεις στο στο release preview.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Ο φίλος απάντησε μετά από 8 μέρες το εξής...

Δες μήπως και εσύ το έχεις στο στο release preview.

Μόνο αυτό έχω ενεργοποιημένο. Ξαφνικά το έκανε χωρίς να έχει γίνει πριν κάποιο update.

image.png.3d7a7252ef4f761130c316228d48c3c9.png

Δημοσ.

Στο Reddit βρήκα το παρακάτω...

Αναφορά σε κείμενο

Microsoft recently started rolling out a change to how the date and time are displayed. By default, it now shows it in an abrevated format. This can be easily changed back to the old setting with the full date and time if that is what you prefer. To go back to the long form of the date and time, open the Settings app -> Time & Langauge -> Date & Time, expand the Show time and date in the System tray, then finally turn on the toggle for Show time and day in the system tray.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...