Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 11

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α τοσο καλα! Βρε εξηγηση η μικρομαλακη!😁

Ειχα αρχισει να πιστευω οτι με σκαναραν και ειδαν οτι δεν ειναι συμβατο το pc!

Σε ευχαριστω!👍

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, HanzEmilBerdain είπε

Α τοσο καλα! Βρε εξηγηση η μικρομαλακη!😁

Ειχα αρχισει να πιστευω οτι με σκαναραν και ειδαν οτι δεν ειναι συμβατο το pc!

Σε ευχαριστω!👍

Δεν νομίζω ότι θα είχε λογική να συνδέσουν το download του .iso με το hardware απ' τη στιγμή που δεν ξέρουν τον λόγο που το θέλεις. Εσύ μπορεί να αγόρασες καινούργιο pc, δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να το κατεβάσεις;

• Like 1

4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δεν νομίζω ότι θα είχε λογική να συνδέσουν το download του .iso με το hardware απ' τη στιγμή που δεν ξέρουν τον λόγο που το θέλεις. Εσύ μπορεί να αγόρασες καινούργιο pc, δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να το κατεβάσεις;

Ειδα καποια tab που ελεγαν πριν κανετε download, και ελεγα μηπως ειναι προυποθεση.

Παντως το εχω ανοιχτο απο το πρωι στις 8 και ακομα με επικυρωνει...

Επεξ/σία από HanzEmilBerdain

1 hour ago, HanzEmilBerdain said:

Ειδα καποια tab που ελεγαν πριν κανετε download, και ελεγα μηπως ειναι προυποθεση.

Παντως το εχω ανοιχτο απο το πρωι στις 8 και ακομα με επικυρωνει...

Ρε φιλε να το ανεβασω καπου να το παρεις ? Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτο και το φορητο μου δεν το λες και υποστηριζομενο (λογω επεξεργαστη).

16 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ρε φιλε να το ανεβασω καπου να το παρεις ? Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτο και το φορητο μου δεν το λες και υποστηριζομενο (λογω επεξεργαστη).

Και το ρωτας; Και βεβαια αν μπορεις!

18 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Και το ρωτας; Και βεβαια αν μπορεις!

windows 11 iso en_us εδω.
windows 11 iso el_gr εδω.

Τα λινκς που μου βγαζει το σαιτ της microsoft. Αν δεν σου δουλεψουν , θα περιμενεις καποια λεπτα να γινει το upload. (εχω την en_us εκδοση).

6 λεπτά πριν, mphxths είπε

windows 11 iso en_us εδω.
windows 11 iso el_gr εδω.

Τα λινκς που μου βγαζει το σαιτ της microsoft. Αν δεν σου δουλεψουν , θα περιμενεις καποια λεπτα να γινει το upload. (εχω την en_us εκδοση).

Σε ευχαριστω πολυ!

Ηδη ξεκινησα το downloading στο Ελληνικο, ομως ειναι ξεχωριστα τα iso για Ελληνικα και Αγγλικα; Δεν βγαζει την επιλογη κατα την εγκατασταση;

11 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Σε ευχαριστω πολυ!

Ηδη ξεκινησα το downloading στο Ελληνικο, ομως ειναι ξεχωριστα τα iso για Ελληνικα και Αγγλικα; Δεν βγαζει την επιλογη κατα την εγκατασταση;

Νομιζω πως ναι , μια διαθεσιμη γλωσσα για την εγκατασταση , αν και μπορεις να κατεβασεις εκ των υστερων language packs. Σε ενα custom iso που ειχα φτιαξει πριν κατι μερες , ειχα ενσωματωσει δευτερη γλωσσα σε αυτο , ετσι οταν ξεκινουσες την εγκατασταση διαλεγες μεταξυ δυο και οχι μιας.

7 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Eπειδη δεν εχω διαβασει ολο το θεμα, πρεπει να προσεξω κατι κατα την εγκατασταση;

Mη υποστηριζομενο συστημα = rufus και τικαρε τα bypasses στο τελευταιο βημα. Υποστηριζομενο συστημα = προχωρας ακαθεκτος.

• Like 1

10 ώρες πριν, HanzEmilBerdain είπε

Καλημερα, προσπαθω να κατεβασω το w11 iso απο την microsoft αλλα κολλαει με τις ωρες στο validation, κανω κατι λαθος;

Μηπως πρεπει να προηγηθει καποια αλλη ενεργεια πριν;

Μηπως παιζει καποιο ρολο το οτι το hardware δεν ειναι συμβατο; (δεν εχω τρεξει το tool της microsoft)

Δοκίμασε και με το tool.

Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε απότομα, πάω να ανοίξω φακέλους, φωτογραφίες, σημειωματάρια και μου πετά ένα μήνυμα : Τα Windows δεν μπορούν να βρουν το .... Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To συστημα που λεω να τα εγκαταστησω ειναι αυτο:

Oι τελευταιοι drivers φτανουν μεχρι w10/2016.

Θα δουλεψει λετε;

SYSTEM.JPG

MOBO.JPG

CPU.JPG

Επεξ/σία από HanzEmilBerdain

4 hours ago, HanzEmilBerdain said:

Θα δουλεψει λετε;

Ευκολα. Μεχρι και την 24Η2 σηκωνει. Ασχετα που ειναι "μη υποστηριζομενο" συστημα. Για drivers ο,τι δεν βρουν τα windows , κυκλοφορουν και εργαλεια που ψαχνουν , βρισκουν , κατεβαζουν , εγκαθιστουν.

18 λεπτά πριν, mphxths είπε

Για drivers ο,τι δεν βρουν τα windows , κυκλοφορουν και εργαλεια που ψαχνουν , βρισκουν , κατεβαζουν , εγκαθιστουν.

Kαι οτι σκεφτομουν να το ρωτησω, ειναι αξιοπιστα; Γιατι καποια στιγμη που εγκατεστησα driver που εψαξε και βρηκε ενα τετοιο προγραμμα μου εβγαλε μπλε οθονη σε W7 (δεν θυμαμαι driver και προγραμμα) και αναγκαστηκα να κανω επαναφορα.

Επισης κατι ακομα, κατεβασα το rufus εκδοσης για W7 και κατα την δημιουργια του bootable, δεν μου εβγαλε τις επιλογες για παρακαμψη των επιλογων για συμβατο harware κ.λ.π. θα τις βρω στην αρχη της εγκαταστασης του λειτουργικου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...