Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 11

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέρασαν 4 μέρες και ο φάκελος δεν αναστήθηκε. Απότι φαίνεται έφταιγε όντως το torrent αν και είναι τελείως μυστήριο το γιατί, αλλά και το ότι έγινε μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο αρχείο ενώ υπήρχαν εκατοντάδες άλλα, αλλά anyway

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουν σπασει τα νευρα μου τοσους μηνες με το windows photos. Ειναι λογικο οταν αλλαζω φωτογραφια να μην μπορω να την κανω zoom με το scroll up/down; Κανει zoom μονο την αρχικη φωτογραφια που ανοιγω, και οχι τις υπολοιπες που υπαρχουν στον ιδιο φακελο. Πρεπει να τις ανοιγω μια-μια.

Εκανα και reset την εφαρμογη, τιποτα.

Δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα παλαιοτερα.

1 hour ago, maarinos said:

Ανοίγεις την εφαρμογή photos , πάνω δεξιά το γρανάζι και στο σημείο mouse wheel επιλέγεις zoom in zoom out

photos_app_mouse_wheel_behavior-png.7354

Ετσι ειναι. Αλλα κανει zoom μονο στην φωτογραφια που ανοιγω και οχι στις επομενες που βλεπω δεξια/αριστερα.

Βεβαια τωρα που τεσταρα τις συγκεντρωτικες φωτογραφιες που εχει στο gallery, τις ζουμαρει ολες κανονικα.. Αλλα αν επιλεξω φωτογραφιες σε φακελους ή στην επιφανεια εργασιας, ζουμαρει μονο την πρωτη.

Και μια πληροφορια που μολις διαπιστωσα. Το ζουμ που εχω στην πρωτη φωτογραφια, μεταφερεται αυτοματα και σε ολες τις επομενες.

Εχω την τελευταια εκδοση, και οπως ειπα και πριν εχω κανει και reset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...