achilleas1978 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου alan2 π.χ οταν ανοιγω εγραφο κειμενου για να γραψω κατι το κανω αποθηκευση και το κλεινω εγω, μετα απο 3 λεπτα ο υπολογιστης μπαινει σε αναστολη λειτουργειας, οταν ανοιξω τον υπολογιστη εμφανιζεται το εγραφο κειμενου στην οθονη απο μονο του. προβλημα εχω και με τον καδο ανακυκλωσης, κανω διπλο κλικ στο εικονιδιο για να διαγραψω κατι κλεινω το κάδο, και μετα απο την αναστολη λειτουργιας ανοιγει και αυτος απο μονος του. αρα εχω 2 προβληματα καδος ανακυκλωσης εχει να κανει με την (εξερευνηση των windows) το εγραφο κειμενου εχει να κανει με το (notepad.exe) υπαρχει λυση διορθωνεται η οχι; με τις εφαρμογες π.χ firefox, chrome κτλ δεν εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ (επεξεργασμένο) Kαλημερα, Εχω εδω και 2-3 μερες το εξης προβλημα που μαλλον δημιουργηθηκε απο update των windows 11.Δεν αναγνωριζουν εσοδους και εξοδους ηχου με αποτελεσμα να μην εχω ηχο.Με ψαξιμο μου εβγαλε error 0x80070005 και "για να λειτουργει σωστα ο ηχος πρεπει να εκτελειται τοσο η υπηρεσια ηχου windows audio οσο και η υπηρεσια windows audio end point builder.τουλαχιστον μια απο αυτες τις υπηρεσιες δεν εκτελειται". https://www.ionos.com/digitalguide/server/configuration/0x80070005-error/ Μηπως εχει τυχει σε κανεναν,δεν θελω να βαλω χερι μονος μου στο pc μην τυχον και δημιουργησω μεγαλυτερο προβλημα ή σβηστουν αρχεια κτλ... Επεξ/σία Κυριακή στις 12:40 μμ από Evil13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicewise Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ (επεξεργασμένο) Έκανες επαναφορά από τις ρυθμίσεις του ήχου; πηγαίνεις σύστημα > ήχος > μείκτης έντασης ήχου και κάνεις επαναφορά για δοκίμασε @Evil13 μετά αν δεν κάνει κάτι το παραπάνω πήγαινε σύστημα > επίλυση προβλημάτων > άλλα προγράμματα επίλυσης προβλημάτων > και εκτέλεση στον ήχο .. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:58 μμ από nicewise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ 22 ώρες πριν, nicewise είπε Έκανες επαναφορά από τις ρυθμίσεις του ήχου; πηγαίνεις σύστημα > ήχος > μείκτης έντασης ήχου και κάνεις επαναφορά για δοκίμασε @Evil13 μετά αν δεν κάνει κάτι το παραπάνω πήγαινε σύστημα > επίλυση προβλημάτων > άλλα προγράμματα επίλυσης προβλημάτων > και εκτέλεση στον ήχο .. Εκανα τα παντα,δεν γινεται τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:54 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:54 μμ Κάνε rollback στην προηγούμενη έκδοση αν πήρες το 24h2, ή δοκίμασε να κάνεις απεγκασταση το συγκεκριμένο update που σου δημιούργησε το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. Τρίτη στις 03:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:34 μμ 23 ώρες πριν, xartemporas είπε Κάνε rollback στην προηγούμενη έκδοση αν πήρες το 24h2, ή δοκίμασε να κάνεις απεγκασταση το συγκεκριμένο update που σου δημιούργησε το πρόβλημα. Πως γινεται αυτο?Μπορεις σε παρακαλω να στειλεις την διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 04:07 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:07 μμ Έχεις το 24H2? Πάτα win key + r και γραψε winver για να σου δείξει την έκδοση που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ 17 λεπτά πριν, xartemporas είπε Έχεις το 24H2? Πάτα win key + r και γραψε winver για να σου δείξει την έκδοση που έχεις. Εχω 23Η2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicewise Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ @Evil13 στη cmd τερματικό σαν διαχειριστής τρέξε τις δύο εντολές και μετά κάνεις επανεκκίνηση ίσως επανέλθει ο ήχος net stop audiosrv net start audiosrv να μην είναι στη σίγαση ο ήχος mute εάν εξακολουθεί κάνε reset τους οδηγούς ήχου devmgmt.msc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) @Evil13Πηγαινε στον παλιο πινακα ελεγχου(μπορεις να γραψεις στην εκτελεση ή στην αναζητηση control.exe), μετα προγράμματα, απεγκατασταση ενος προγραμματος, πατα αριστερα εκει που λεει προβολη εγκατεστημενων ενημερωσεων για να σου εμφανισει τις ενημερωσεις και τσεκαρε απο τις ημερομηνιες να κανεις με δεξι κλικ uninstall την τελευταια ενημερωση. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:53 μμ από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 μμ Παιδια πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!Δεν ξερω τι διαολο ηταν τελικα,εκανα ολα αυτα που γραψατε,ακομα και την απεγκατασταση της ενημερωσης των Windows!Το προβλημα λυθηκε με την μεθοδο Νο3 που δειχνει το παρακατω βιντεο! Και παλι ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα