micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, semipapasotir είπε καλησπερα παιδια, θα θελω να σασ ρωτησω -σε υπολογιστη με WIN 11 ΗΟΜΕ 64ΒΙΤ μπορω να κανω αναβαθμησει σε WIN 11 Pro χωρης νεα εγκατασταση,,,, ευχαριστω πολυ Ναι, μπορείς. Θα αλλάξεις κλειδί και τέλος. Γιατί όμως θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; Εκτός αν θέλεις να συνδεθείς σε εταιρικό δίκτυο ή να σηκώσεις, ξέρω γω, κανέναν σερβερ ή αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς group policies editor δε βλέπω για ποιο λόγο να θέλει ένας home USER να περάσει στην pro έκδοση. 2
Alejandro Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 3 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, μπορείς. Θα αλλάξεις κλειδί και τέλος. Γιατί όμως θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; Εκτός αν θέλεις να συνδεθείς σε εταιρικό δίκτυο ή να σηκώσεις, ξέρω γω, κανέναν σερβερ ή αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς group policies editor δε βλέπω για ποιο λόγο να θέλει ένας home USER να περάσει στην pro έκδοση. Μπορεί να θέλει Bitlocker.
alan2 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) νεο update εκδοση 22631.4037 Επεξ/σία 16 Αυγούστου από alan2
semipapasotir Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδια, χρονια πολλα και Παναγια μαζι μας, σας ευχαριστω για της απαντησεις,απλα ειχα ακουσει ότι τα PRO είναι πιο πληρεσ,τιποτε άλλο . και παλη ευχαριστο 1 λεπτό πριν, semipapasotir είπε Επεξ/σία 15 Αυγούστου από semipapasotir
micos000 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, semipapasotir είπε απλα ειχα ακουσει ότι τα PRO είναι πιο πληρεσ Σωστά, είναι ποιο πλήρη, σε πράγματα όμως που αν δεν τα ξέρεις δεν τα χρειάζεσαι. Επίσης τσιμπάνε και λίγο παραπάνω πόρους.
Gogotsa Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, semipapasotir είπε καλησπέρα παιδια, χρονια πολλα και Παναγια μαζι μας, σας ευχαριστω για της απαντησεις,απλα ειχα ακουσει ότι τα PRO είναι πιο πληρεσ,τιποτε άλλο . και παλη ευχαριστο Οπως καταλαβαινεις...... θα ειναι και πιο βαρια !
xartemporas Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/microsoft-removes-fat32-partition-size-limit-in-windows-11/
alan2 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) τι είναι κρυπτογράφηση των αρχείων χωρίς σύνδεση? δεν φαίνεται να κάνει κάτι . Εχω Windows 11 Home. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από alan2
anonymus73 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους Σε σύστημα με Wιndows 10 με digital licence , μπορώ μετά από format να περάσω κατευθείαν windows 11 ή πρώτα τα 10 και μετά upgrade?
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 54 λεπτά πριν, anonymus73 είπε μπορώ μετά από format να περάσω κατευθείαν windows 11 Μπορείς
teo010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Έχω στο λαπτοπ win 11s και θέλω να βγάλω το S γιατί όλο περιορισμούς είναι σε εφαρμογές. Τι πρεπει να κανω?
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, teo010 είπε Έχω στο λαπτοπ win 11s και θέλω να βγάλω το S γιατί όλο περιορισμούς είναι σε εφαρμογές. Τι πρεπει να κανω? exit s mode -> https://support.microsoft.com/el-gr/windows/κατάργηση-της-λειτουργίας-s-mode-στα-windows-4f56d9be-99ec-6983-119f-031bfb28a307#WindowsVersion=Windows_11 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα