micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μπα, δεν κάνουν κάτι αυτόματα. Απ' ότι βλέπω στις ρυθμίσεις, ο χρήστης βάζει τις ώρες και τίποτε άλλο.
immortalx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Πιθανοτατα να εχεις δικιο, απλα ψαχνοντας στα γρηγορα για NightLight issues ειδα πολλες φορες να αναφαιρεται οτι εξαρτωνται απ'τα location services.
MrGalaxy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Τίποτα ..τα έβαλα τα πάντα όλα στα Ελληνικά και το πρόβλημα παραμένει Παω για επανεγκατάσταση με κράτημα όλων των αρχείων και προγραμμάτων σε 10 λεπτά.αν εχει καμμιά ιδέα καποιος μέχρι τις 14:30 καλώς
MrGalaxy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου ΕΦΤΙΑΞΕ!!! Με αυτό το reinstall των windows 11 με τον τρόπο που δείχνει στο βιντεο! Πλέον λειτουργεί κανονικά και άμεσα το NightLight! και δεν έχασα κανένα αρχείο /προγραμμα 2
Deu164 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Eχει ξεμείνει στη version 21Η2 Τι να δοκιμάσω για να πάρει το latest version update??
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Να κατεβάσεις το media creation tool, να το τρέξεις και να επιλέξεις να κάνεις αναβάθμιση/ενημέρωση της υπάρχουσας εγκατάστασης. 1
Deu164 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 17/1/2024 στις 11:42 ΜΜ, micos000 είπε Να κατεβάσεις το media creation tool, να το τρέξεις και να επιλέξεις να κάνεις αναβάθμιση/ενημέρωση της υπάρχουσας εγκατάστασης. Thanks! 1
ReBeLoS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) μου εβγαλε απο εχθες μια αναβαθμιση και εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν την περναει με τιποτα. Την κατεβαζει την κανει install και στην επανεκινηση που προσπαθει να τελειωσει την ενημερωση γραφει οτι κατι δεν πηγε σωστα και κανει revert τις αλλαγες. Εχω δοκιμασει μεχρι επανεγκατασταση κρατωντας τις εφαρμογες και τα αρχεια κτλ κτλ αλλα τιποτα. Εχει συμβει σε αλλον ? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από ReBeLoS
JPaxilleas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κατέβασε ReBeLoS από εδώ (Microsoft Update Catalog) το σχετικό update (το πρώτο που βλέπεις) και δοκίμασε να το εγκαταστήσεις μόνος σου (offline update). Εάν δεν παίξει το ψάχνουμε περαιτέρω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από JPaxilleas
JPaxilleas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ReBeLoS είπε το εχω κανει και κανει ακριβως το ιδιο. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Μόλις τώρα, JPaxilleas είπε Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Error Code xxxxxx κάτι.
ReBeLoS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Error Code xxxxxx κάτι. Oχι οτι φαινεται στην εικονα που ανεβασα μονο
JPaxilleas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ReBeLoS είπε Oχι οτι φαινεται στην εικονα που ανεβασα μονο Δοκίμασε επίσης να τρέξεις το update ως διαχειριστής. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στο "Event Viewer" των Windows μήπως έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την αιτία του πρόβλήματος. Μπορείς να βρεις σχετικές οδηγίες εδώ (Σχετικό Θέμα: "Το PC κλείνει από μόνο του").
ReBeLoS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Δοκίμασε επίσης να τρέξεις το update ως διαχειριστής. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στο "Event Viewer" των Windows μήπως έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την αιτία του πρόβλήματος. Μπορείς να βρεις σχετικές οδηγίες εδώ (Σχετικό Θέμα: "Το PC κλείνει από μόνο του"). και ως διαχειριστης τα ιδια κανει. στον event viewer εχω το παρακατω αλλα οσο και να εψαξα δεν βρηκα λυση να λειτουργει. Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x800F0922: 2024-01 Cumulative Update Preview for Windows 11 Version 23H2 for x64-based Systems (KB5034204).
JPaxilleas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, ReBeLoS είπε και ως διαχειριστης τα ιδια κανει. στον event viewer εχω το παρακατω αλλα οσο και να εψαξα δεν βρηκα λυση να λειτουργει. Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x800F0922: 2024-01 Cumulative Update Preview for Windows 11 Version 23H2 for x64-based Systems (KB5034204). Το error code είναι το χρήσιμο. Για να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα