Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Ποιο script είναι αυτό;

Για να κάνεις in-place upgrade στα windows, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποσυμπιέσεις το iso και να τρέξεις το setup μέσα από τα windows ή να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο που δίνει η ms για να κατεβάσεις το iso αλλά να επιλέξεις να γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού.

Εγώ πάντως έχω κάνει αναβάθμιση με διατήρηση αρχείων και προγραμμάτων , σε 2 μη συμβατά pc , με τη μέθοδο που περιγράφεται  https://www.pcsteps.gr/65953-windows-11-2023-update-δεν-εμφανίζεται/ με απόλυτη επιτυχία . Δες εκεί που λέει  Βήμα 1 – Bypass11 .

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μιλάμε για μη υποστηριζόμενο σύστημα, ναι, αυτός είναι ο τρόπος (registry hack). Ο fasttam όμως είπε ότι είχε ξαναβάλει τα 11 οπότε θεώρησα ότι το σύστημα του υποστηρίζεται κανονικά.

Δημοσ.

To script λέγεται Bypasser-Windows-11-23H2

Δυστυχώς ο 1950χ δεν υποστηρίζεται. Χθες μου ήρθε μια αναβάθμιση, νόμιζα ότι δεν κάνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
3 minutes ago, micos000 said:

Ολόκληρο βίντεο 9 λεπτών για δύο κλειδιά στη registry. 😕

Θα πρέπει να γίνει add friendly το βίντεο, αλλιώς γιατί να το ανεβάσει... 

Δημοσ.

ερωτηση ποια η διαφορα του iso που κατεβαζεις  απευθειας απο ms με το iso που δημιουργει το creation tool?Βλεπω οτι εχυον 1gb διαφορα 5.1 με 6.1 ποιο ειναι καλυτερο? Για λογους διαστροφης εκτος απο φλασακι τα εχω καψει και σε  DL DVD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, lak10 είπε

ερωτηση ποια η διαφορα του iso που κατεβαζεις  απευθειας απο ms με το iso που δημιουργει το creation tool?Βλεπω οτι εχυον 1gb διαφορα 5.1 με 6.1 ποιο ειναι καλυτερο? Για λογους διαστροφης εκτος απο φλασακι τα εχω καψει και σε  DL DVD

Η διαφορά είναι στον τρόπο συμπίεσης των αρχείων install και boot μέσα στον φάκελο sources. Στο μεγάλο είναι wim και στο μικρό είναι esd (το 2ο προσφέρει πέραν των άλλων και καλύτερη συμπίεση).

Κατά τ' άλλα, δεν γνωρίζω να έχουν άλλες διαφορές.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Η διαφορά είναι στον τρόπο συμπίεσης των αρχείων install και boot μέσα στον φάκελο sources. Στο μεγάλο είναι wim και στο μικρό είναι esd (το 2ο προσφέρει πέραν των άλλων και καλύτερη συμπίεση).

Κατά τ' άλλα, δεν γνωρίζω να έχουν άλλες διαφορές.

παρατηρησα οτι το μεγαλο iso εχει ημερομηνια διημιουργιας 1/10/2023 ενω αυτο απο το creation tool 10/11/2023 δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο τα εχω καψει και τα δυο για καλο και για κακο
Δημοσ.

Δεν έχει ουσία πλέον να γράφουμε τα iso των windows σε dvd καθώς βρίσκονται πολύ εύκολα και δωρεάν και αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.

Εγώ έχω ετοιμάσει ένα 64άρι στικάκι με το ventoy και ρίχνω μέσα τα bootable iso που χρειάζομαι και όταν έχω νεώτερη έκδοση απλά την αντικαθιστώ. Έχω μέσα windows 7/8.1/10/11, ένα lubuntu, acronis true image, ubcd, hirens boot dvd restored edition, erd commander 7 & 10 και το emuelec και είμαι σχεδόν καλυμμένος.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ένα surface pro 4 κι ενώ προ καιρού έβγαζε ότι είναι συμβατό με τα 11, τώρα δεν το δίνει και το εργαλείο τα βρίσκει οκ εκτός cpu. Αλκαζει τα specs η εταιρεία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, freegr είπε

Έχω ένα surface pro 4 κι ενώ προ καιρού έβγαζε ότι είναι συμβατό με τα 11, τώρα δεν το δίνει και το εργαλείο τα βρίσκει οκ εκτός cpu. Αλκαζει τα specs η εταιρεία 

spacer.png

Αν θέλεις να βάλεις 11 χρησιμοποίησε τις εντολές στη registry για να παρακάμψεις τους ελέγχους.

spacer.png

Το όνομα από το κλειδί είναι παρακάτω (για copy-paste):

Αναφορά σε κείμενο

AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν έχει ουσία πλέον να γράφουμε τα iso των windows σε dvd καθώς βρίσκονται πολύ εύκολα και δωρεάν και αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.

Εγώ έχω ετοιμάσει ένα 64άρι στικάκι με το ventoy και ρίχνω μέσα τα bootable iso που χρειάζομαι και όταν έχω νεώτερη έκδοση απλά την αντικαθιστώ. Έχω μέσα windows 7/8.1/10/11, ένα lubuntu, acronis true image, ubcd, hirens boot dvd restored edition, erd commander 7 & 10 και το emuelec και είμαι σχεδόν καλυμμένος.

Μαζο τπ εκανα για εκτακτη αναγκ που δεν υπαρχει προσβαση στο διδιαδικτυο η με κρεμασει το φλασακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...