micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gf030 είπε Οχι, δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αν τα εγκαταστησει καποιος ας κανει τη δοκιμη, σε φιλο που τα εβαλε γινεται το ιδιο. Μιλαμε για καθαρη εγκατασταση και οχι update στα παλιοτερα. Όντως συμβαίνει. Το είδα κι εγώ σε καθαρή 23Η2. Δημιουργώ ένα νέο έγγραφο, zip, word και αν κάνω απευθείας την μετονομασία μένει εκεί που είναι. Αν όμως το μετονομάσω μετά φεύγει και πάει αριστερά στην πρώτη ελεύθερη θέση. Αν το ξαναφέρω σε άλλη θέση και το μετονομάσω, πάλι φεύγει και πάει αριστερά. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν πάω από δεξί κλικ->Δημιουργία->Νέο... Ότι άλλο μεταφέρω στην επιφάνεια ή οι συντομεύσεις δεν δημιουργούν το ίδιο φαινόμενο. EDIT: Βρέθηκε η λύση εδώ (5η σελίδα, προς το τέλος, το post του kuriPE). Θέλει απενεργοποίηση το παρακάτω... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από micos000 2
immortalx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 ^ Πολυ τρελο παντως. Σε μη-καθαρη 23H2 (δλδ προερχομενη απο update και οχι απο clean install) με το παραπανω option ενεργοποιημενο, δεν εχω τετοια συμπεριφορα.
gf030 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστω micos000, το εφτιαξα. Ειναι μια απο τις λαλακιες που κανει ο καθε μανατζερ για να δικαιολογησει τον παχυλο μισθο του.
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Στις 22/11/2023 στις 12:45 ΜΜ, immortalx είπε ^ Πολυ τρελο παντως. Σε μη-καθαρη 23H2 (δλδ προερχομενη απο update και οχι απο clean install) με το παραπανω option ενεργοποιημενο, δεν εχω τετοια συμπεριφορα. Το είδα κι εγώ σε λάπτοπ που αναβαθμίστηκε από προηγούμενη έκδοση των 11 και δεν το κάνει. Απ' ότι καταλαβαίνω συμβαίνει μόνο σε φρέσκια εγκατάσταση 23Η2. 19 λεπτά πριν, gf030 είπε Ευχαριστω micos000, το εφτιαξα. Ειναι μια απο τις λαλακιες που κανει ο καθε μανατζερ για να δικαιολογησει τον παχυλο μισθο του. Μπα, μάλλον κανένα bug θα είναι που πέρασε χωρίς να το αντιληφθεί κανένα. Μάλλον θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση τώρα που βγήκε στην επιφάνεια. 1
gf030 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Συμβαινει κατι περιεργο... οι διακοπτες στο personalize/start ειναι στη θεση τους, αλλα ενα μετονομαζομενο αρχειο παει ξανα αριστερα ! για να διορθωθει πρεπει να ανοιγοκλεισω τους διακοπτες, αλλα μετα καποιες μερες ξαναγινεται το ιδιο, με τους διακοπτες παντα στη σωστη θεση, LOL!
popeye68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Που θα βρώ το φάκελο windows/old; (αυτόν που κρατάει τα αρχεία μου από προηγούμενο format). Έχω τα Windows 11Pro 23H2 22631.2715 (τελευταία έκδοση). Ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από popeye68
p4n0s86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, popeye68 είπε Καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Που θα βρώ το φάκελο windows/old; (αυτόν που κρατάει τα αρχεία μου από προηγούμενο format). Έχω τα Windows 11Pro 23H2 22631.2715 (τελευταία έκδοση). Ευχαριστώ Στο C:\ αν δεν είναι, δεν έχει κρατήσει .old
popeye68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Στο C:\ αν δεν είναι, δεν έχει κρατήσει .old Διαδρομή; C:\ και μετά τι; Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κρατήσει old; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από popeye68
p4n0s86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, popeye68 είπε Διαδρομή; C:\ και μετά τι; Τίποτα, όπως είναι ο φάκελος Windows θα υπάρχει ακριβώς δίπλα και Windows.old Πόσες μέρες έχεις που έκανες την αναβάθμιση; Διαγράφεται αυτόματα μετά από 10 μέρες.
popeye68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Διαγράφεται αυτόματα μετά από 10 μέρες. Στα 10/αρια τον έβρισκα και μετά από 6 μήνες. 12 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε όπως είναι ο φάκελος Windows θα υπάρχει ακριβώς δίπλα και Windows.old Θυμάμαι ότι έμπαινα στο C:\ και μετά άνοιγα και κάποιον άλλο φάκελο, δεν θυμάμαι ποιον. 6 μέρες τα έχω (καθαρή εγκατάσταση)
mphxths Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, popeye68 said: 6 μέρες τα έχω (καθαρή εγκατάσταση) Αφου ειναι καθαρη εγκατασταση , που να βρει παλια εγκατασταση ωστε να κρατησει "windows.old" ??
p4n0s86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, popeye68 είπε 6 μέρες τα έχω (καθαρή εγκατάσταση) Με καθαρή εγκατάσταση (format) πώς ακριβώς περιμένεις να έχει κρατήσει φάκελο old? Αφού διαγράφονται όλα.
fasttam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Είχα δοκιμάσει να περάσω τα 11, αλλά για κάποιο λόγο μου φάνηκαν πιο αργά και πιο βαριά, οπότε επέστρεψα στα 10. Αυτές τις μέρες αποφάσισα να τα ξαναπεράσω. Έχω ένα Threadripper 1950x οπότε δοκίμασα το τρικ με τη δημιουργία του φακέλου windows 11. Δεν δουλεψε, όπως διάβασα το "έκλεισε" η Microsoft. Βαριομουνα την καθαρή εγκατάσταση με rufus, έτσι χρησιμοποίησα ένα script που επιτρέπει την εγκατάσταση κρατώντας τα προγράμματα και τα αρχεία που έχεις. Εγκατάσταση απροβλημάτιστη κι αυτή τη φορά τα 11 τρεχαν καλύτερα από τα 10. Δεν τρελάθηκα με το καινούργιο start, αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο UI. Πρώτη φορά που μπόρεσα να δουλέψω σε σκούρο φόντο γιατί οι αποστάσεις ανάμεσα σε γραμμές ή εικονίδια είναι πολύ μελετημένες. Ότι έτρεξα πήγε σφεντόνα, Photoshop, illustrator, blender μου φάνηκε πως έχει γίνει κάτι καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι 😄
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, fasttam είπε χρησιμοποίησα ένα script που επιτρέπει την εγκατάσταση κρατώντας τα προγράμματα και τα αρχεία που έχεις. Ποιο script είναι αυτό; Για να κάνεις in-place upgrade στα windows, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποσυμπιέσεις το iso και να τρέξεις το setup μέσα από τα windows ή να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο που δίνει η ms για να κατεβάσεις το iso αλλά να επιλέξεις να γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα