immortalx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μόλις πήγα εκεί και είδα ότι η εμφάνιση ειδοποιήσεων είναι ήδη τικαρισμένη μπλε, οπότε όταν το απενεργοποίησα μάλλον από κάπου αλλού θα έγινε η σίγαση Αλλα notifications (εννοω απο αλλα apps) σου δουλευουν; Δες και στα settings των Windows: Settings->System->Notifications->Get notifications from apps and other senders 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Πήγα στις ειδοποιήσεις των εφαρμογών και εκεί πράγματι το qbittorrent ήταν ανενεργό. Το γύρισα και τώρα λογικά θα είναι οκ. Thanks 1
immortalx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πήγα στις ειδοποιήσεις των εφαρμογών και εκεί πράγματι το qbittorrent ήταν ανενεργό. Το γύρισα και τώρα λογικά θα είναι οκ. Thanks Σε εμενα να φανταστεις στις ειδοποιησεις εφαρμογων το qBittorrent δεν υπαρχει καν στη λιστα, αλλα στελνει ειδοποιησεις κανονικα 😂 Τι να πεις! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα εχθές μια πολύωρη διακοπή στο ίντερνετ λόγω βλάβης και ο υπάλληλος της Νόβα μου είπε να κάνω tethering στον υπολογιστή από το κινητό μέσω usb. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο αλλά το προσπάθησα και δεν πέτυχε. Συνέδεσα το iphone με usb και άνοιξα το hotspot ώστε να γίνει ανακαλύψιμο. Ο υπολογιστής αναγνώριζε ότι κούμπωσε το κινητό, με ρώταγε αν θέλω να κάνω backup και τέτοια, αλλά από ιντερνέτι τίποτα. Άνοιξα την καρτέλα Ρυθμίσεις Δικτύου και ίντερνετ αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να αναγνωρίζεται το κινητό σαν δίκτυο για ίντερνετ. Googlάρωντας δεν είχα καμία τύχη, υποτίθεται πως με αυτά τα δύο απλά βήματα θα είχα κατευθείαν ίντερνετ στον υπολογιστή. Δοκίμασα και με το μόντεμ τελείως σβηστό μπας και ψάξει λίγο παραπάνω να βρει άλλη συσκευή αλλά τζίφος. Αν και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί υπάρχει καμία ιδέα μήπως δουλέψει? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από cthulhucarbide
Alejandro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Είχα εχθές μια πολύωρη διακοπή στο ίντερνετ λόγω βλάβης και ο υπάλληλος της Νόβα μου είπε να κάνω tethering στον υπολογιστή από το κινητό μέσω usb. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο αλλά το προσπάθησα και δεν πέτυχε. Συνέδεσα το iphone με usb και άνοιξα το hotspot ώστε να γίνει ανακαλύψιμο. Ο υπολογιστής αναγνώριζε ότι κούμπωσε το κινητό, με ρώταγε αν θέλω να κάνω backup και τέτοια, αλλά από ιντερνέτι τίποτα. Άνοιξα την καρτέλα Ρυθμίσεις Δικτύου και ίντερνετ αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να αναγνωρίζεται το κινητό σαν δίκτυο για ίντερνετ. Googlάρωντας δεν είχα καμία τύχη, υποτίθεται πως με αυτά τα δύο απλά βήματα θα είχα κατευθείαν ίντερνετ στον υπολογιστή. Δοκίμασα και με το μόντεμ τελείως σβηστό μπας και ψάξει λίγο παραπάνω να βρει άλλη συσκευή αλλά τζίφος. Αν και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί υπάρχει καμία ιδέα μήπως δουλέψει? Με Android κινητό γίνεται, το κάνω συχνά όταν είμαι εκτός. Νομίζω όμως ότι τα iPhone δεν έχουν τέτοια λειτουργία και περιορίζεσαι σε ασύρματο hotspot.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μα με το που ανοίξω το hotspot στο κινητό κατευθείαν ξεδιπλώνονται από κάτω αυτές οι επιλογές Η τρίτη επιλογή το λέει καθαρά οπότε δεν παίζει να μην γίνεται
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τις οδηγίες παρακάτω τις ακολούθησες; https://business.ee.co.uk/help/network-and-coverage/tethering-with-your-iphone/ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από micos000
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, micos000 είπε Τις οδηγίες παρακάτω τις ακολούθησες; https://business.ee.co.uk/help/network-and-coverage/tethering-with-your-iphone/ Χμμ εκεί λέει ότι πρέπει να έχω κατεβασμένο το itunes. Δεν το είχα, και προφανώς δεν μπορούσα να το κατεβάσω εκείνη την ώρα. Απογοητευτικό που πρέπει να έχω εγκατεστημένο μονίμως αυτό το βρωμερό πρόγραμμα μπας και ξαναγίνει κάποτε διακοπή. Σε άλλα άρθρα που είχα μπει δεν έλεγε κάτι τέτοιο, υποτίθεται ότι θα ήταν plug and play, αλλά μάλλον ήταν πολύ καλό να είναι τόσο εύκολο για να είναι αληθινό
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απογοητευτικό που πρέπει να έχω εγκατεστημένο μονίμως αυτό το βρωμερό πρόγραμμα μπας και ξαναγίνει κάποτε διακοπή. Σε άλλα άρθρα που είχα μπει δεν έλεγε κάτι τέτοιο, υποτίθεται ότι θα ήταν plug and play, αλλά μάλλον ήταν πολύ καλό να είναι τόσο εύκολο για να είναι αληθινό Ή, παίρνεις ένα wifi usb για το pc και κάνεις hotspot μέσω wifi από το κινητό. Έχω ένα τέτοιο μικρούλι στο τσαντάκι με τα usb και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από micos000
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ναι αλλά και πάλι θα πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό που μπορεί και να μην χρησιμοποιηθεί ποτέ. Εδώ και έναν χρόνο που έχω την συγκεκριμένη γραμμή πρώτη φορά έγινε διακοπή, γενικά είναι πολύ αξιόπιστη, οπότε μάλλον δεν αξίζει να πάρω κάτι
Sablj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, cthulhucarbide said: Ναι αλλά και πάλι θα πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό που μπορεί και να μην χρησιμοποιηθεί ποτέ. Εδώ και έναν χρόνο που έχω την συγκεκριμένη γραμμή πρώτη φορά έγινε διακοπή, γενικά είναι πολύ αξιόπιστη, οπότε μάλλον δεν αξίζει να πάρω κάτι Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν αλλά επειδή το κόστος είναι πολύ μικρό (Ενδεικτικά) τελικά πήρα έναν να βρίσκεται... 2
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Sablj είπε Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν αλλά επειδή το κόστος είναι πολύ μικρό (Ενδεικτικά) τελικά πήρα έναν να βρίσκεται... Ή και ακόμα πιο φθηνά. https://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters/f/548018/asyrmati.html?o=wireless+usb&order_by=pricevat&order_dir=asc Εγώ το είχα πάρει από ebay τους καλούς καιρούς κοντά στο 1 ευρώ.
kinitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 μιας και αλλαξα επεξεργαστη και στο boot κατι ρωτησε μαλλον απο το tpm και ηθελε ενα y η ενα n σε σχεση με bitlocker . πατησα y και συνεχισε δεν καταλαβα τι ρωτησε δεν εδωσα σημασια να πω την αληθεια . και εψαξα λιγο αλλα θελω μια απαντηση και εδω αν δεν εχω δισκο με bitlocker η y h n ειναι το ιδιο πραγμα?
johnmayson Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο μεσα στο νοεμβριο περιμενουμε νεα εκδοση win 11 την 23h2 που θα ειναι η μεγαλη εκδοση και τελευταια για τα 11.Οπως και νεο iso.Σωστα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα