Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου...ενας φιλος μου που ειναι τεχνικος για τα PC, μου εβαλε πριν 3 μερες τα WIN 11 HOME(ειχα τα 10αρια)...Μου ειπε ομως για την ενεργοποιηση θα σου ερθει μνμ σε 4 με 5 μερες απο την microsoft & τοτε θα κανουμε την ενεργοποιηση...Βεβαια τα 11αρια που μου εβαλε μια χαρα παιζουν,εκτος των αλλαγων συγκριτικα με τα 10....Μπορω να κανω εγω τωρα κατι για  να μην περιμενω αυτες τις λιγες μερες, ή οχι ?   Θα ηθελα τη συμβουλη σας επι του θεματος. σας ευχαριστω πολυ...Βαζω & μια φωτο.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ WIN 11.jpg

Το μήνυμα λέει ξεκάθαρα ότι δεν έκανε ενεργοποίηση και έβαλε άκυρο κλειδί ή κάτι τέτοιο. Ενεργοποίηση με μήνυμα και μετά από μέρες εγώ πρώτη φορά ακούω πάντως.

• Like 2
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεσα στην εβδομαδα,παντως,μου ειπε ο φιλος μου οτι θα λαβω ενα μνμ για ενεργοποιηση...Δεν ξερω,τι αλλο να κανω ? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Το μήνυμα λέει ξεκάθαρα ότι δεν έκανε ενεργοποίηση και έβαλε άκυρο κλειδί ή κάτι τέτοιο. Ενεργοποίηση με μήνυμα και μετά από μέρες εγώ πρώτη φορά ακούω πάντως.

Μόλις τώρα, vounisios είπε

Μεσα στην εβδομαδα,παντως,μου ειπε ο φιλος μου οτι θα λαβω ενα μνμ για ενεργοποιηση...Δεν ξερω,τι αλλο να κανω ? 

Μου εχει τυχει μια φορα με 10αρια και γνησιο κλειδι retail, δεν εκανε activate με τιποτα και μετα απο λιγη ερευνα στο φορουμ της MS ειδα ότι όντως επρεπε να περιμενω μερικες μερες για να ενεργοποιηθει γιατι καποιο προβλημα ειχε ο activation server αλλα δεν ειχα λαβει καποιο μηνυμα, απλα μερικες μερες μετα ενεργοποιηθηκε κανονικα απο μονη της η εγκατασταση. Αυτο ειχε συμβει 3 χρονια πριν περιπου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vounisios είπε

Τα 10 που είχες ήταν ενεργοποιημένα; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Τα 10 που είχες ήταν ενεργοποιημένα; 

Ε Βεβαια...κανονικα, ο φιλος μου ειχε ενεργοποιημενα & τα δικα του & τα δικα μου. λεπτομερειες δεν γνωριζω.

2 ώρες πριν, dionisisg είπε

Μου εχει τυχει μια φορα με 10αρια και γνησιο κλειδι retail, δεν εκανε activate με τιποτα και μετα απο λιγη ερευνα στο φορουμ της MS ειδα ότι όντως επρεπε να περιμενω μερικες μερες για να ενεργοποιηθει γιατι καποιο προβλημα ειχε ο activation server αλλα δεν ειχα λαβει καποιο μηνυμα, απλα μερικες μερες μετα ενεργοποιηθηκε κανονικα απο μονη της η εγκατασταση. Αυτο ειχε συμβει 3 χρονια πριν περιπου.

Εεεεεε, ας περιμενω αυτη την εβδομαδα, δεν πειραζει, αν και παιζουν τα 11αρια χωρις προβλημα, & αυτο που ειδα ηταν στο OFFICE 2016 που εχω(αγορασμενο), μου υπενθυμιζει μολις ανοιγω το WORD ας πουμε, γραφει οτι θα πρεπει να ενεργοποιησω τα WIN 11...αυτα φιλοι μου.

Δημοσ.

Καλημέρα ,εχω ενεργοποιήσει τα win 11σε καινούργιο desktop εδώ και 2 μήνες σχεδόν όλα  καλα όλα ωραία μέχρι χθες που εκανα update το bios της μητρικής και παλεύω από χθες να ενεργοποιήσω τα windows αλλά μάταια. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση τους?

image.png.9ae70d9d682f91c05454a6024386fa8b.png1.png.3731fe141817f513b5c1ca73e0cb7f9a.png2.png.0237ec07a847325d0862e1a3151a7ccf.png

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Giannis-Mak είπε

Καλημέρα ,εχω ενεργοποιήσει τα win 11σε καινούργιο desktop εδώ και 2 μήνες σχεδόν όλα  καλα όλα ωραία μέχρι χθες που εκανα update το bios της μητρικής και παλεύω από χθες να ενεργοποιήσω τα windows αλλά μάταια. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση τους?

image.png.9ae70d9d682f91c05454a6024386fa8b.png1.png.3731fe141817f513b5c1ca73e0cb7f9a.png2.png.0237ec07a847325d0862e1a3151a7ccf.png

Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα ψαχνοντας φαινεται οτι ειναι συχνο προβλημα μετα απο BIOS update.
Κανε μια δοκιμη τα βηματα στο τελευταιο post εδω: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-activation-after-bios-update/0f57a891-dd68-4aad-b18e-2009cee13b43?page=6

Προτου κανεις αυτο, αν εχεις Microsoft account δοκιμασε να κανεις sign-in με αυτο (settings->accounts->sign in with a microsoft account) και μετα τρεξε τον troubleshooter (αυτο που λεει "Αντιμετωπιση προβληματων" στο 1ο screenshot) μηπως και διορθωθει.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς συνεχίζει να μην αναγνωρίζει ακόμα(προσπάθησα και τα 2 βήματα)

Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω τη προηγούμενη έκδοση bios μήπως ενεργοποιηθούν τα windows.

Δημοσ.

Έχω έναν φάκελο με φωτογραφίες και πατώντας enter σε μία, μου την ανοίγει σε νέο μεγιστοποιημένο παράθυρο.

Χωρίς να κλείσω το παράθυρο που άνοιξε, πατάω σε 2η φορά αλλά αυτή την φορά μου την εμφανίζει σε μικρότερο παράθυρο, σε παράθεση.

Πως θα το κάνω να ανοίγουν οι φωτογραφίες πάντα σε μεγιστοποιημένο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να κλείσω το προηγούμενο?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω έναν φάκελο με φωτογραφίες και πατώντας enter σε μία, μου την ανοίγει σε νέο μεγιστοποιημένο παράθυρο.

Χωρίς να κλείσω το παράθυρο που άνοιξε, πατάω σε 2η φορά αλλά αυτή την φορά μου την εμφανίζει σε μικρότερο παράθυρο, σε παράθεση.

Πως θα το κάνω να ανοίγουν οι φωτογραφίες πάντα σε μεγιστοποιημένο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να κλείσω το προηγούμενο?

Απ οτι ξερω δεν γινεται. Υπαρχει ενα utility που αναγκαζει μια εφαρμογη να ανοιγει μονο ενα παραθυρο αλλα με το photos app δεν δουλευει (το δοκιμασα). Αλλη επιλογη ειναι να κατεβασεις εναν αλλο viewer (πχ IrfanView, FastStone, κτλ).
Εν τω μεταξυ αν οι photos που θες να δεις ειναι στον ιδιο φακελο, απλα μπορεις να κανεις navigate με τα βελακια δεξια-αριστερα.

• Sad 1
Δημοσ.

Με τα βελάκια όμως πας στην αμέσως επόμενη ενώ εγώ μπορεί να θέλω να δω στα γρήγορα αυτήν που είναι 30 αρχεία πιο κάτω.

Τεσπα, τραγικό που δεν μπορεί να αλλάξει γιατί είναι πολύ σπαστικό, well done εντεκάρια για ακόμα μια φορά :-(

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Με τα βελάκια όμως πας στην αμέσως επόμενη ενώ εγώ μπορεί να θέλω να δω στα γρήγορα αυτήν που είναι 30 αρχεία πιο κάτω.

Τεσπα, τραγικό που δεν μπορεί να αλλάξει γιατί είναι πολύ σπαστικό, well done εντεκάρια για ακόμα μια φορά :-(

Οταν εχεις ανοιχτη μια photo, στο κατω μερος εχει ενα preview με ολα τα photos στο φακελο. Αυτο ειναι και scrollable (με το mouse wheel), δλδ μπορεις να πας σ'αυτη που θελεις και απλα να κανεις click.
Ναι καταλαβαινω, δεν ειναι και ο καλυτερος viewer αλλα υπαρχουν απειρες δωρεαν επιλογες να κατεβασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες το qbit torrent άρχισε να μου πετάει συνεχώς σφάλματα για κάτι αρχεία, και σε μια φάση έβγαζε το ίδιο μήνυμα κάθε 4 δευτερόλεπτα οπότε πάνω στα νεύρα πάτησε στις επιλογές της ειδοποίησης να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις απ΄αυτό το πρόγραμμα.

Μιλάω πάντα για τις ειδοποιήσεις που βγαίνουν κάτω δεξιά στα windows.

Πως το επαναφέρω αυτό?

Υποψιάζομαι ότι το κάνω μέσα από τα windows και όχι μέσα απ΄το πρόγραμμα αλλά δεν αποκλείω τίποτα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πριν μερικές μέρες το qbit torrent άρχισε να μου πετάει συνεχώς σφάλματα για κάτι αρχεία, και σε μια φάση έβγαζε το ίδιο μήνυμα κάθε 4 δευτερόλεπτα οπότε πάνω στα νεύρα πάτησε στις επιλογές της ειδοποίησης να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις απ΄αυτό το πρόγραμμα.

Μιλάω πάντα για τις ειδοποιήσεις που βγαίνουν κάτω δεξιά στα windows.

Πως το επαναφέρω αυτό?

Υποψιάζομαι ότι το κάνω μέσα από τα windows και όχι μέσα απ΄το πρόγραμμα αλλά δεν αποκλείω τίποτα

Στις ρυθμισεις του qBittorrent: options->advanced->Display notifications

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, immortalx είπε

Στις ρυθμισεις του qBittorrent: options->advanced->Display notifications

Μόλις πήγα εκεί και είδα ότι η εμφάνιση ειδοποιήσεων είναι ήδη τικαρισμένη μπλε, οπότε όταν το απενεργοποίησα μάλλον από κάπου αλλού θα έγινε η σίγαση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...