Alex21121988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Τα φώτα σας. Μετά το τελευταίο update δυστυχώς το dark mode στον File Explorer είναι broken. Γνωρίζω ότι έχει συμβεί σε προηγούμενα updates και έχω κάνει αρκετό ψάξιμο στα όρια του μεροκάματου+υπερωρία. Βέβαια είναι λίγο διαφορετικό στον καθένα. Παραθέτω photos. Όταν ανοίγω το παράθυρο έχει αυτό το τρισάθλιο άπρο πάνω. Όταν κάνω αλλαγή από Light σε Dark τότε επανέρχεται. Αλλά αν ανοίξω άλλο παράθυρο έχω τα ίδια όπως και όταν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω και πάλι. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω theme και πάλι πίσω, έχω κάνει αυτό με το alwaysshowmenus από το view tab που πρότειναν αρκετά άτομα, το έχω πειράξει από 1 σε 0 value από την registry, όπως και να το σβήσω. Η λύση επίσης με το locked toolbar επίσης δεν πετυχαίνει καθώς δεν υπάρχει toolbar πλέον.
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, p4n0s86 said: Όποιος έχει βάλει την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου (KB5030310) μπορεί να ενεργοποιήσει τον Copilot Tιποτα εδω. Εκδοση 23Η2 + KB5030310 προφανως... 1
Alejandro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Τα φώτα σας. Μετά το τελευταίο update δυστυχώς το dark mode στον File Explorer είναι broken. Γνωρίζω ότι έχει συμβεί σε προηγούμενα updates και έχω κάνει αρκετό ψάξιμο στα όρια του μεροκάματου+υπερωρία. Βέβαια είναι λίγο διαφορετικό στον καθένα. Παραθέτω photos. Όταν ανοίγω το παράθυρο έχει αυτό το τρισάθλιο άπρο πάνω. Όταν κάνω αλλαγή από Light σε Dark τότε επανέρχεται. Αλλά αν ανοίξω άλλο παράθυρο έχω τα ίδια όπως και όταν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω και πάλι. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω theme και πάλι πίσω, έχω κάνει αυτό με το alwaysshowmenus από το view tab που πρότειναν αρκετά άτομα, το έχω πειράξει από 1 σε 0 value από την registry, όπως και να το σβήσω. Η λύση επίσης με το locked toolbar επίσης δεν πετυχαίνει καθώς δεν υπάρχει toolbar πλέον. Μάλλον κάτι παίζει με την εγκατάστασή σου. Δεν βλέπω πρόβλημα ούτε σε φωτεινό, ούτε σε σκούρο σε 3 τερματικά που δοκίμασα.
Alex21121988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Alejandro said: Μάλλον κάτι παίζει με την εγκατάστασή σου. Δεν βλέπω πρόβλημα ούτε σε φωτεινό, ούτε σε σκούρο σε 3 τερματικά που δοκίμασα. To τελευταίο update μου το παρουσίασε αυτό. Δεν είχε εγκατασταθεί τίποτα άλλο πριν από αυτό. Επίσης η εγκατάσταση έγινε αυτόματα, δεν την έκανα ο ίδιος manually. Το μόνο που μπορεί να γίνει αφού εξάντλησα τις δικές μου ιδέες είναι να μου προτείνει κάποιος κάτι που δεν έχω ήδη δοκιμάσει. Και όχι, να κάνω εκ νέου εγκατάσταση Windows δεν το ψήνω. Το έχω το σύστημα χρόνια και είμαι σχολαστικός στο τι μπαίνει/βγαίνει στο σύστημα μου. Κάποιο leftover είναι προφανώς. Θα περιμένω επόμενο update και αν δεν φτιάξει τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι το clean installation.
fasttam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 18 hours ago, netakos said: Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτε πρόβλημα με update απο τα win 95 ,και στα windows me και vista , θα μου πεις βεβαια, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά Αυτό.
p4n0s86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, mphxths είπε Tιποτα εδω. Εκδοση 23Η2 + KB5030310 προφανως... Σε μένα ανοίγει κανονικά.
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 36 minutes ago, p4n0s86 said: Σε μένα ανοίγει κανονικά. Mηπως εχεις συνδεδεμενο ms account στα windows ?
p4n0s86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Mηπως εχεις συνδεδεμενο ms account στα windows ? Μου ανοίγει και στο αρχαίο pc (i5-760) που έχω τοπικό λογαριασμό. Μήπως θέλει να συνδεθείς στον Edge? Εκεί είμαι συνδεδεμένος και στα 2. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από p4n0s86
immortalx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Εδω τελικα ανοιγει απο το run απο local account (χωρις να ειμαι signed-in σε ms account) και χωρις συνδεση στον Edge. Απλως αργει παααρα πολυ να βγαλει αποτελεσματα.
p4n0s86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, immortalx είπε Απλως αργει παααρα πολυ να βγαλει αποτελεσματα. Ψιλοάχρηστο είναι για εμάς προς το παρόν μέχρι να βγάλουν άκρη με τον νόμο. Πέτυχα και κάποια bugs. Απλά είναι σαν μια συντόμευση του bing chat για πιο άμεση χρήση. 1
andreoulios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μετα τη τελευταια ενημέρωση προεπισκοπησης δε θα επρεπε να ανοιξει η επιλογη ungroup στην taskbar, διότι δε τη βλέπω..
immortalx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, andreoulios είπε Μετα τη τελευταια ενημέρωση προεπισκοπησης δε θα επρεπε να ανοιξει η επιλογη ungroup στην taskbar, διότι δε τη βλέπω.. Μηπως δεν ψαχνεις το setting με το σωστο ονομα; Αν δεν το βρισκεις με search πας: Settings->Personalization->Taskbar->Taskbar behaviors->Combine taskbar buttons and hide labels Ή εναλλακτικα δεξι click στην taskbar->Taskbar settings->Taskbar behaviors->Combine taskbar buttons and hide labels
immortalx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, andreoulios είπε Ναι δεν υπάρχει (KB5030310) Στο Windows update εχεις τσεκαρισμενο το "Get the latest updates as soon as they are available"; 1
andreoulios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, immortalx είπε Στο Windows update εχεις τσεκαρισμενο το "Get the latest updates as soon as they are available"; Σωστός! Τώρα έφτιαξε. Thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα