Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aplos73 είπε

Καλησπέρα . Την ακεραιότητα μνήμης την αφήνουμε εκτός η πρέπει να είναι εντός; Γιατί μου βγάζει ένα ερωτηματικό στην ασφάλεια των windows. Διάβασα ότι όταν είναι εντός έχεις απώλεια επιδόσεων σε παιχνίδια Ισχύει αυτό; 

Ναι ισχύει. Αν παίζεις παιχνίδια καλό θα ήταν να την κλείσεις.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκε το Update επιτέλους δεν μου κάνει group τα προγράμματα αλλά στο winver πάλι 22Η2 λέει και δεν έχει ανέβει το .iso στην σελίδα της ms

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, comfuzio said:

Μπήκε το Update επιτέλους δεν μου κάνει group τα προγράμματα αλλά στο winver πάλι 22Η2 λέει και δεν έχει ανέβει το .iso στην σελίδα της ms

Και το main menu των settings άλλαξε κάπως, αλλά ναι πάλι 22Η2 είναι...

Copilot and other Windows 11 version 23H2 features are now rolling out (xda-developers.com)

Μάλιστα...

Δημοσ.

Δοκιμασα και το 22Η2 (22621.2361) και το 23Η2 (22631.2361) και εχουν ακριβως τα ιδια features ενεργα ή ανενεργα. Οποτε τζαμπα το hype. Λογικα θα ενεργοποιησουν τα features σιγα σιγα τις επομενες μερες/μηνες. Τα βασικα features για τα οποια εγινε αρκετος ντορος ... λειπουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Δοκιμασα και το 22Η2 (22621.2361) και το 23Η2 (22631.2361) και εχουν ακριβως τα ιδια features ενεργα ή ανενεργα. Οποτε τζαμπα το hype. Λογικα θα ενεργοποιησουν τα features σιγα σιγα τις επομενες μερες/μηνες. Τα βασικα features για τα οποια εγινε αρκετος ντορος ... λειπουν.

Παραξενο. Σε 22Η2 (22621.2361) μου εχει ενεργοποιηθει το never combine (taskbar settings->taskbar behaviors->Combine taskbar buttons and hide labels) και ο νεος explorer που εχει το address-bar πανω απο το toolbar, και μπορεις να κανεις drag&drop tabs απο διαφορετικα παραθυρα.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, immortalx said:

Παραξενο. Σε 22Η2 (22621.2361) μου εχει ενεργοποιηθει το never combine (taskbar settings->taskbar behaviors->Combine taskbar buttons and hide labels) και ο νεος explorer που εχει το address-bar πανω απο το toolbar, και μπορεις να κανεις drag&drop tabs απο διαφορετικα παραθυρα.

Τι ακριβως ειναι παραξενο σε αυτο που εγραψα ? Εγραψα οτι :
"
Δοκιμασα και το 22Η2 (22621.2361) και το 23Η2 (22631.2361) και εχουν ακριβως τα ιδια features ενεργα ή ανενεργα."

Δεν εγραψα καπου οτι δεν εχουν κανενα απο τα νεα features ενεργα. Αλλα αυτα που περιμενε ο κοσμος και εγινε τοσος ντορος , δεν ειναι ενεργα. Copilot ειδες πουθενα ? Layers (και ΑΙ) στο Paint ? Διαχειριση virtual drives στα settings ? Presence sensing feature ? 

Καλοδεχουμενη η πρωτη φουρνια νεων features αλλα ο κοσμος περιμενε το copilot και αυτο αφαντο. Ασε που δεν θα ειναι διαθεσιμο και σε καποια regions ( Europe ) , τουλαχιστον στην αρχη , ακομα και οταν ενεργοποιηθει τελικα...
Επισης 23Η2 ακουγαμε , release date 26/9 και τελικα πηραμε updates που στην ουσια ενεργοποιουσαν αυτα τα λιγα features παραμενοντας στην εκδοση 22Η2. 

Καπου διαβασα οτι μεχρι το τελος του χρονου , θα ενεργοποιηθουν και τα υπολοιπα features , θα γυρισει η εκδοση σε 23Η2 και θα βγει και το αντιστοιχο iso στο σαιτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mphxths είπε

Τι ακριβως ειναι παραξενο σε αυτο που εγραψα ? Εγραψα οτι :
"
Δοκιμασα και το 22Η2 (22621.2361) και το 23Η2 (22631.2361) και εχουν ακριβως τα ιδια features ενεργα ή ανενεργα."

Δεν εγραψα καπου οτι δεν εχουν κανενα απο τα νεα features ενεργα. Αλλα αυτα που περιμενε ο κοσμος και εγινε τοσος ντορος , δεν ειναι ενεργα. Copilot ειδες πουθενα ? Layers (και ΑΙ) στο Paint ? Διαχειριση virtual drives στα settings ? Presence sensing feature ? 

Καλοδεχουμενη η πρωτη φουρνια νεων features αλλα ο κοσμος περιμενε το copilot και αυτο αφαντο. Ασε που δεν θα ειναι διαθεσιμο και σε καποια regions ( Europe ) , τουλαχιστον στην αρχη , ακομα και οταν ενεργοποιηθει τελικα...
Επισης 23Η2 ακουγαμε , release date 26/9 και τελικα πηραμε updates που στην ουσια ενεργοποιουσαν αυτα τα λιγα features παραμενοντας στην εκδοση 22Η2. 

Καπου διαβασα οτι μεχρι το τελος του χρονου , θα ενεργοποιηθουν και τα υπολοιπα features , θα γυρισει η εκδοση σε 23Η2 και θα βγει και το αντιστοιχο iso στο σαιτ.

Σιγα ρε man μη βαρας 😂
Το "παραξενο" πηγαινε στο "Τα βασικα features για τα οποια εγινε αρκετος ντορος ... λειπουν. "
Το never combine ηταν απο τα πιο voted features στο community hub, οπως και το drag&drop των tabs, και αυτα εχουν ενεργοποιηθει. Μου εδωσες την εντυπωση λοιπον οτι δεν ειχαν ενεργοποιηθει σε εσενα!

Επεξ/σία από immortalx
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, immortalx said:

Το never combine ηταν απο τα πιο voted features στο community hub, οπως και το drag&drop των tabs

Λες ολο αυτο το hype της εκδοσης 23Η2 να γινοταν για τις μαλακιες της taskbar ? Για πηγαινε εδω και εδω και πες μου ποιο feature να φιγουραρει πρωτο πρωτο στην λιστα ?

Εχουμε μπει στην εποχη της μοδας του Α.Ι. και του 3D. Κανεις δεν ασχολειται με το τι ψηφισαν κατι καημενοι νοσταλγοι των windows 10 :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πού να αφήσω μια παράκληση να μου σφυρίξετε όταν η taskbar θα μπορεί να μπαίνει οριζόντια κάθετη?

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
3 minutes ago, Πέτρος said:

Πού να αφήσω μια παράκληση να μου σφυρίξετε όταν η taskbar θα μπορεί να μπαίνει οριζόντια?

Oριζοντια ειναι εδω και χρονια :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mphxths είπε

Λες ολο αυτο το hype της εκδοσης 23Η2 να γινοταν για τις μαλακιες της taskbar ? Για πηγαινε εδω και εδω και πες μου ποιο feature να φιγουραρει πρωτο πρωτο στην λιστα ?

Εχουμε μπει στην εποχη της μοδας του Α.Ι. και του 3D. Κανεις δεν ασχολειται με το τι ψηφισαν κατι καημενοι νοσταλγοι των windows 10 :) 

Θα με τρελανεις... Τι σχεση εχουν τα πιο voted features των users ( απο τοτε που πρωτο-κυκλοφορησαν τα 11 μαλιστα),  με το ποια ειναι πιο "hyped". Εγω ειπα πολυ απλα οτι 2 απ τα πιο δημοφιλη requests εχουν ενεργοποιηθει. Αυτα.

Δημοσ.
15 minutes ago, Πέτρος said:

Πού να αφήσω μια παράκληση να μου σφυρίξετε όταν η taskbar θα μπορεί να μπαίνει οριζόντια κάθετη?

Γινεται με την χρηση 3rd party apps. Βεβαια τις καθετες taskbars ποτε δεν τις καταλαβα :)

3 minutes ago, immortalx said:

Τι σχεση εχουν τα πιο voted features των users ( απο τοτε που πρωτο-κυκλοφορησαν τα 11 μαλιστα),  με το ποια ειναι πιο "hyped"

Καμμια. Τα "πιο hyped" ειναι αυτα που περιμενουμε οχι αναγκαστικα γιατι ειναι πιο χρησιμα αλλα ισως γιατι ειναι πιο ενδιαφεροντα , τα "πιο voted" ... κλαιν , θα ερθουν καποια στιγμη οποτε δεν αγχωνομαστε ιδιαιτερα :) 

Δημοσ.

Είχα ρυθμίσει τις ιδιότητες αρχείων μουσικής να εμφανίζονται δεξιά σε κάθετη θέση μέσα στους φακέλους.
Μέσα από αυτήν την κάθετη θέση άλλαζα ονόματα, ημερομηνίες κυκλοφορίας, είδος μουσικής κλπ. απευθείας στο αρχείο, απλά επιλέγοντας το.
Με το χτεσινό update πάει αυτό! Δεν σου επιτρέπει να το κάνεις άλλο. Μπορείς να βλέπεις τις ιδιότητες (με νέα εμφάνιση), αλλά δεν μπορείς να έχεις απευθείας πρόσβαση από την κάθετη θέση τους. Κοινώς, περισσότερα κλικ για να μπεις στις ιδιότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...