xrhstaras666 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Στις 10/8/2023 στις 11:02 ΠΜ, Rightman είπε Τέλος στα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενα PCs Δεν πειράζει υπάρχουν και εναλλακτικές όπως το Linux το βάζεις και ξεμπερδεύεις μια και καλή , εφόσον δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που τρέχει σε windows μόνο ή αν δεν είσαι hardcore gamer.
dionisisg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xrhstaras666 είπε Δεν πειράζει υπάρχουν και εναλλακτικές όπως το Linux το βάζεις και ξεμπερδεύεις μια και καλή , εφόσον δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που τρέχει σε windows μόνο ή αν δεν είσαι hardcore gamer. Καπως ετσι τα παρατησα και εγω τα windows απο κυριο λειτουργικο, απο τη μερα που εκοψα το gaming και δεν υπαρχει πλεον η αναγκη για τη μια και μοναδικη εφαρμογη που χρειαζομουν windows, εφυγαν ιπταμενα, Linuxaki και αγιος ο πιγκουινος. Για τη δουλεια που κανω πλεον, την κανω πολυ καλυτερα στο linux. Συνεχιζω και τα χρησιμοποιω κυριως για καταναλωση περιεχομενου και browsing and thats about it. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από dionisisg
konstantinos77g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 50 minutes ago, dionisisg said: Καπως ετσι τα παρατησα και εγω τα windows απο κυριο λειτουργικο, απο τη μερα που εκοψα το gaming και δεν υπαρχει πλεον η αναγκη για τη μια και μοναδικη εφαρμογη που χρειαζομουν windows, εφυγαν ιπταμενα, Linuxaki και αγιος ο πιγκουινος. Για τη δουλεια που κανω πλεον, την κανω πολυ καλυτερα στο linux. Συνεχιζω και τα χρησιμοποιω κυριως για καταναλωση περιεχομενου και browsing and thats about it. Κόβεται το gaming?? 😋😂😉
dionisisg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Κόβεται το gaming?? 😋😂😉 δυστηχώς κόβεται φιλε μου 1
xrhstaras666 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Κόβεται το gaming?? 😋😂😉 Εντάξει ρε παιδιά γιατί να το κόψεις το gaming επειδή έβαλες Linux εγώ έπαιζα ένα windows παιχνίδι που με πορώνει το Mordhau και παίζει κανονικά στο linux με το Proton , επίσης πολλά παιχνίδια σαν το Dying Light μια χαρά παίζουν σε linux αφού έχουν έκδοση για linux. Άσε που μπορείς να κάνεις και cloud gaming και να ξεμπερδεύεις ούτε χώρο θα σου πιάνουν τα παιχνίδια ούτε καλή κάρτα γραφικών χρειάζεσαι και αμα λαχει παίζεις και στο android tv box που έχεις . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από xrhstaras666 1
Aris_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 2 hours ago, xrhstaras666 said: Εντάξει ρε παιδιά γιατί να το κόψεις το gaming επειδή έβαλες Linux εγώ έπαιζα ένα windows παιχνίδι που με πορώνει το Mordhau και παίζει κανονικά στο linux με το Proton , επίσης πολλά παιχνίδια σαν το Dying Light μια χαρά παίζουν σε linux αφού έχουν έκδοση για linux. Άσε που μπορείς να κάνεις και cloud gaming και να ξεμπερδεύεις ούτε χώρο θα σου πιάνουν τα παιχνίδια ούτε καλή κάρτα γραφικών χρειάζεσαι και αμα λαχει παίζεις και στο android tv box που έχεις . απλά είναι πιο εύκολο στα win που να κάθεσαι να μαθαίνεις τώρα και να αλλάζεις συνήθειες, βάζεις οτι εχουν ολοι και καθάρισες, σε αλλο thread ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν γιατι η ms δεν έκανε πότε τίποτα για την πειρατια 🤣
dionisisg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, Aris_ είπε απλά είναι πιο εύκολο στα win που να κάθεσαι να μαθαίνεις τώρα και να αλλάζεις συνήθειες, βάζεις οτι εχουν ολοι και καθάρισες, σε αλλο thread ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν γιατι η ms δεν έκανε πότε τίποτα για την πειρατια 🤣 Μεχρι και τα κλειδια του KMS η ίδια τα έδινε αυτο εκανε. 1
xrhstaras666 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Εγώ δεν είχα πάρει ποτέ serial για τα windows 11 ούτε κάποια άλλη έκδοση απλά είχα δοκιμάσει μια φορά το kms activator , και η microsoft μου έχει αντιστοιχήσει τον λογαριασμό των windows (hotmail) με ένα κλειδί μόνιμα ! αχαχαχα
dionisisg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, xrhstaras666 είπε Εγώ δεν είχα πάρει ποτέ serial για τα windows 11 ούτε κάποια άλλη έκδοση απλά είχα δοκιμάσει μια φορά το kms activator , και η microsoft μου έχει αντιστοιχήσει τον λογαριασμό των windows (hotmail) με ένα κλειδί μόνιμα ! αχαχαχα ok απλα καποια στιγμη μπορει να ανοιξεις τον υπολογιστη μετα απο καποιο update και να μην εισαι activated, εγινε στα 7, εγινε στα 8, εγινε στα 10. Πλεον υπαρχουν κλειδια σε τιμές χωμα, γιατι δεν παιρνεις ενα γνησιο να εχεις Peace of mind?
immortalx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, dionisisg είπε ok απλα καποια στιγμη μπορει να ανοιξεις τον υπολογιστη μετα απο καποιο update και να μην εισαι activated, εγινε στα 7, εγινε στα 8, εγινε στα 10. Πλεον υπαρχουν κλειδια σε τιμές χωμα, γιατι δεν παιρνεις ενα γνησιο να εχεις Peace of mind? Σε upgrade απο προηγουμενη εκδοση Windows, σε 10 ή 11 (δεν θυμαμαι σε ποιο απ'τα 2) η MS αποφασισε οτι απλα αρκουσε να ηταν activated (ακομη και με "σκοτεινους" τροπους 😛). Οσο τρελο και αν ακουγεται αυτο. Το μονο που ηθελε ηταν απλα να πεις "ναι" στο upgrade.
dionisisg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, immortalx είπε Σε upgrade απο προηγουμενη εκδοση Windows, σε 10 ή 11 (δεν θυμαμαι σε ποιο απ'τα 2) η MS αποφασισε οτι απλα αρκουσε να ηταν activated (ακομη και με "σκοτεινους" τροπους 😛). Οσο τρελο και αν ακουγεται αυτο. Το μονο που ηθελε ηταν απλα να πεις "ναι" στο upgrade. Οταν έκανες αναβαθμιση απο 7 σε 10, αν ειχες τα 7 activated με οποιονδηποτε τροπο ναι σου εδινε digital licence στα 10αρια, απο 10 σε 11 δεν ξερω, το λαπτοπ ηρθε με 11 pro οποτε cool. Παντως προσωπικα εχω να βαλω σπασμενη εκδοση απο τα windows xp sp1. Ειμαι Legit τυπος! 😎 1
Alejandro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, dionisisg είπε Οταν έκανες αναβαθμιση απο 7 σε 10, αν ειχες τα 7 activated με οποιονδηποτε τροπο ναι σου εδινε digital licence στα 10αρια, απο 10 σε 11 δεν ξερω, το λαπτοπ ηρθε με 11 pro οποτε cool. Παντως προσωπικα εχω να βαλω σπασμενη εκδοση απο τα windows xp sp1. Ειμαι Legit τυπος! 😎 Με κόστος max 7€ που έχει ένα κλειδί στα γνωστά κλειδάδικα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι legit κάποιος. 1
dionisisg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Alejandro είπε Με κόστος max 7€ που έχει ένα κλειδί στα γνωστά κλειδάδικα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι legit κάποιος. My point exactly, ειλικρινα απορω πως καποιοι ακόμα τρεχουν με activators δεν υπάρχει κανένας λόγος. Προσωπικά και προ κλειδάδικων παλι γνησια εβαζα αλλα οκ καταλαβαινω οτι καποιοι δεν θελουν να σκανε 100ρια 200αρια για μια αδεια χρησης. Με τα 7 ευρώ που λές δεν υπάρχει λόγος να μην αγοράσει κάποιος. Ενα πακετο τσιγαρα και ενας φρεντο λιγοτερα θα είναι.
gaspari Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Ερώτηση, με τα κλειδιά αυτά σε περίπτωση φορματ τι γίνεται, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά;
Alejandro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, gaspari είπε Ερώτηση, με τα κλειδιά αυτά σε περίπτωση φορματ τι γίνεται, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά; To HW id του υπολογιστή σου αποθηκεύεται στους servers της Microsoft και μετά από format ενεργοποιούνται κανονικά. Δεν βάζεις καν το κλειδί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα