immortalx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, FiLw είπε Στο file1 file2 πρέπει να μπει το full path του αρχείου. Αυτο ειτε θα το γράψεις χειροκίνητα πχ ren c:/users/cthul/desktop/arxeio.pdf c:/users/cthul/desktop/sidirodromos.pdf ειτε οταν ανοίξεις το cmd να κανεις ενα cd c:/users/cthul/desktop/ Και μετα γραφεις την εντολή με μονο το ονομα του αρχειου Edit: οπου εβαλα / εννοω \ 😅 Sry cd οχι dir Ειχα πει στο φιλο να ανοιξει cmd window στο φακελο που βρισκεται το αρχειο. Σ'αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται full path. 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Έβαλα την κατάληξη του αρχείου και εισαγωγικά και πάλι λέει δεν το βρίσκει. Μετά το ren πατώντας απλά tab μου κάνει σκρολ σε πάρα πολλά άκυρα αρχεία dll κλπ που ξεκινάνε όλα από άλφα και που σίγουρα δεν βρίσκονται στον φάκελο αυτό. Έκανα κλικ να βεβαιωθώ ότι είμαι στον φάκελο και μετά γύρισα στο cmd και το ξαναέκανα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κρατώντας το tab πατημένο μου κάνει γρήγορα σκρολ σε κάποια εκατοντάδες αρχεία από Α και μετά πάει στα Β Ωραια, δοκιμασε το εξης: Κανε ενα copy του αρχειου σε εναν αλλο φακελο και δες αν μπορεις να το κανεις rename εκει. Αν πετυχει διεγραψε το original αρχειο. Να εισαι μονο σιγουρος οτι το copy operation πετυχε και οτι μπορεις να ανοιξεις κανονικα το αρχειο στον φακελο που το εκανες copy. Μου εχει συμβει και εμενα κανα 2 φορες αλλα ποτε δεν θυμαμαο τι εκανα 😛 1
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνε επικόλληση τον τίτλο στο σημειωματάριο και παρτο ξανά με αντιγραφή και επικόλληση στο όνομα αρχείου. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από micos000
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, immortalx είπε Ειχα πει στο φιλο να ανοιξει cmd window στο φακελο που βρισκεται το αρχειο. Σ'αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται full path. Ωραια, δοκιμασε το εξης: Κανε ενα copy του αρχειου σε εναν αλλο φακελο και δες αν μπορεις να το κανεις rename εκει. Αν πετυχει διεγραψε το original αρχειο. Να εισαι μονο σιγουρος οτι το copy operation πετυχε και οτι μπορεις να ανοιξεις κανονικα το αρχειο στον φακελο που το εκανες copy. Μου εχει συμβει και εμενα κανα 2 φορες αλλα ποτε δεν θυμαμαο τι εκανα 😛 Αφού ανέφερα πριν ότι έφτιαξα έναν νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, και ούτε εκεί πήρε το όνομα! Στον άδειο φάκελο. Anyway, έκανα αντιγραφή το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας και ξαναπροσπάθησα, πάλι τζίφος. 2 ώρες πριν, micos000 είπε Κάνε επικόλληση τον τίτλο στο σημειωματάριο και παρτο ξανά με αντιγραφή και επικόλληση στο όνομα αρχείου. Το είχα δοκιμάσει το πρωί, και δεν είχε δουλέψει Edit: Πήρα πάλι τον τίτλο copy paste από το spoiler του immortalx και τώρα δούλεψε! Ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει το πρωί και δεν είχε πάρει χαμπάρι. Δεν ξέρω τι σκάλωμα είχαν φάει τα windows αλλά ψιλολύθηκε. Προσπάθησα πάλι με copy paste μέσα από το pdf (από εκεί είχα πάρει αρχικά τον τίτλο) και δεν δούλεψε. Το πέρασα πάλι μέσα από το σημειωματάριο, και παρότι πάλι δεν δούλεψε, παρατήρησα ότι η φράση βγαίνει σε δύο γραμμές. Μετά από την λέξη laminates γίνεται αλλαγή γραμμής και συνεχίζει στην από κάτω. Παίζει να έφταιγε αυτό ίσως? Να είχε παραμείνει ένας μη εκτυπώσιμος χαρακτήρας που κάνει αλλαγή γραμμής? Edit: 2 Το πέρασα πάλι από το σημειωματάριο, έσβησα την αλλαγή γραμμής και μετά δούλεψε κανονικά. Μάλλον αυτό έφταιγε. Στην αρχή που έκανα την φράση paste στο αρχείο δεν φαινόταν προφανώς αν υπάρχει αλλαγή γραμμής (ούτε το ήξερα ότι εμποδίζει) 1
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υποστηρίζεται αλλαγή γραμμής στο όνομα αρχείου. Αυτό ήταν το πρόβλημα, δηλαδή οι μη εκτυπώσιμοι χαρακτήρες CR (CARRIEGE RETURN) και LF (LINE FEED) που δηλώνουν την αλλαγη γραμμής. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από micos000 4
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 https://www.techpowerup.com/311178/windows-11-update-fixes-in-game-stuttering-problems-for-high-polling-rate-mice Απαραίτητο fix 1
kinitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 On 02/06/2023 at 16:48, TROIDX said: Ετσιιιιι, beta μια ζωη μεχρι που αποσυρουν και το ''support''😂 η αλλιως κλεινει η beta tester για να βγει το τελικο προιον αλλα τους προλαβαινει η αλλη ομαδα και φτου και απο την αρχη... εμενα εχτες με εβαλε στο μαγευτικο αυτο κοσμο (11) που ειναι ενα δραμα σαν τα σβηστα και δεν με αφηνει να κανω πισω.....ελεος και μετα θα λενε οτι ολα καλα δειτε ποσοι τα εχουν βαλει (χωρις να θελουν αλλα αυτο δεν το λενε)
Slither Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μου έχει έρθει ενημέρωση στο λάπτοπ για αναβάθμιση στα 11,22H2 version,να την κάνω η να την παραλείψω και να μείνω στα 10?
dimos_arv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, Slither said: Μου έχει έρθει ενημέρωση στο λάπτοπ για αναβάθμιση στα 11,22H2 version,να την κάνω η να την παραλείψω και να μείνω στα 10? Πόση μνήμη RAM έχεις στο laptop; Και για τις εργασίες το έχεις το laptop; Για επαγγελματικές ή καθαρά να πλοηγείσαι στο internet; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από dimos_arv
eyw Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αγόρασα laptop και είχε μέσα τα 11 home. Υπάρχει κάτι για να κάνω τα 11 να φαίνονται σαν 10? Η M$ είναι σε έξαρση δημιουργίας.
micos000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, eyw είπε Αγόρασα laptop και είχε μέσα τα 11 home. Υπάρχει κάτι για να κάνω τα 11 να φαίνονται σαν 10? Η M$ είναι σε έξαρση δημιουργίας. Κατά την γνώμη μου να το αφήσεις όπως είναι και να το συνήθησεις. Αν θέλεις άλλαξε τη έναρξη και τα εικονίδια και βαλτα αριστερά για να μη είναι στην μέση και δούλεψε λίγο τα 11βκαι θα δεις ότι δεν είναι καιτσο άσχημα. Α δεν θέλεις και επιμένεις κατέβασε τα 10αρια και κάνε ένα usb το εργαλείο της ms και τράβα του ένα καλό φορματ να το ευχαριστηθείς. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα μόλις συνδεθείς στο ίντερνετ.
eyw Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 συμφωνώ ότι δεν είναι και τόσο άσχημα, έχω ήδη βάλει τα icons αριστερά και έχω κάνει και κάμποσα άλλα και το λαπτοπ είναι usable. Παντως τα 11 σε σχέση με τα 10 δεν είναι κάπως άσχημα ή χοντροκομένα? Εσύ πως έχεις σετάρει (customise) τα 11?
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνο αυτό. Την Έναρξη αριστερά και ρυθμίζω την αναζήτηση να είναι μόνο το πλαίσιο γιατί με εκνευρίζει αυτό το Bing στα δεξιά. Επίσης ορίζω τις ειδήσεις να μην πετάγονται σαν, να μην πω τι, όταν περνάει ο κέρσορα από το ποντίκι από πάνω (το κάνω και στα 10αρια αυτό). Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από micos000
dionisisg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρομοίως παίδες, εχω 5-6 μερες που πηρα μηχανημα με 11 και τα εβαλα όλα αριστερα, ενεργοποίησα τα standard εικονίδια επιφανειας εργασίας γιατί ειμαι λιγακι stone age guy, εκλεισα τις περιττες ειδοποιήσεις και το μηχανακι ειναι απολυτως χρηστικό. Εχω μερικά παραπονα απο τα 11 όσον αφορα την ασφάλεια αλλα είναι νωρίς ακόμα για να να ξεκινησω να γκρινιάζω. Επισυναπτω screenshot. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από dionisisg
godslayerxp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, dionisisg είπε Παρομοίως παίδες, εχω 5-6 μερες που πηρα μηχανημα με 11 και τα εβαλα όλα αριστερα, ενεργοποίησα τα standard εικονίδια επιφανειας εργασίας γιατί ειμαι λιγακι stone age guy, εκλεισα τις περιττες ειδοποιήσεις και το μηχανακι ειναι απολυτως χρηστικό. Εχω μερικά παραπονα απο τα 11 όσον αφορα την ασφάλεια αλλα είναι νωρίς ακόμα για να να ξεκινησω να γκρινιάζω. Επισυναπτω screenshot. ο κεραυνός πέφτει τυχαία στο recycle bin;;
dionisisg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε ο κεραυνός πέφτει τυχαία στο recycle bin;; δεν έτυχε, πετυχε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα