Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, immortalx είπε

Για να καταλαβω, εκανες απεγκατασταση και τωρα εμφανιζονται οι νεοι φακελοι κανονικα χωρις refresh, σωστα;
Δοκιμασε να το ξανα-εγκαταστησεις να δουμε πως συμπεριφερεται. Ειδα αρκετες αναφορες οτι το OneDrive συνηθως προκαλει αυτο το θεμα.

το έβαλα καπάκι και όλα κομπλέ για τώρα!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hello. 

Πήρα ένα Desktop HP ProDesk 600 G3 SFF, Intel Core i5 7500 (7ης γενιάς), 8GB RAM, 256GB SSD, DVD, 2 x Displayports που υποστηρίζει και TPM 2.0. (Refurbished) Επειδή δεν το έχω στήσει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία ξέρει κάνενας αν παίρνει τα windows 11 χωρίς να χρειαστεί να τα βάλω unofficially ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vasim είπε

Hello. 

Πήρα ένα Desktop HP ProDesk 600 G3 SFF, Intel Core i5 7500 (7ης γενιάς), 8GB RAM, 256GB SSD, DVD, 2 x Displayports που υποστηρίζει και TPM 2.0. (Refurbished) Επειδή δεν το έχω στήσει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία ξέρει κάνενας αν παίρνει τα windows 11 χωρίς να χρειαστεί να τα βάλω unofficially ?

Όχι, δεν τα παίρνει και θα πρέπει να κάνεις τις γνωστές "ντρίπλες" για να τα βάλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, _Theo_ said:

Όχι, δεν τα παίρνει και θα πρέπει να κάνεις τις γνωστές "ντρίπλες" για να τα βάλεις.

Συνενοήθηκα να το πάω πίσω και να πάρω αυτό

HP ProDesk 400 G4 Mini, Intel Core i5 8500T (8ης γενιάς), 8GB RAM, 256GB SSD, 2 x Display Ports

Αυτό τα παίρνει; Εννοώ χωρίς ντρίπλες 

Επεξ/σία από vasim
Δημοσ.

Ακόμα μία ερώτηση, ας πούμε ότι έχει προεγκατεστημένα windows 10 και δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση. Πως μπορώ να κάνω clean install αλλά να χρησιμοποιήσω το ήδη υπάρχον κλειδί;

Δηλαδή να μη χρειαστεί να βρω άλλο κλειδί για τα windows 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά τις ντρίμπλες για να φτιάξεις ένα bootable στικάκι με το Rufus και να τσεκάρεις τα κουτάκια που κάνει skip τους ελέγχους. Γιατί το κάνετε δύσκολο ενώ δεν είναι; @vasim Πάρε όποιο pc θέλεις, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με την αναβάθμιση, δε χρειάζεσαι άλλο κλειδί* πλέον για δωρεάν αναβαθμίσεις (όπως από 10 στα 11) ή για φορμάτ στο μέλλον. Απ' τη στιγμή που θα γίνει η 1η ενεργοποίηση θα αποθηκεύσει η Microsoft μια ψηφιακή άδεια που θα αντιστοιχεί στο hardware σου και τις επόμενες φορές θα πατάς απλά "δεν έχω κλειδί". Όταν σεταριστεί και συνδεθεί ξανά online θα σου κάνει αυτόματη ενεργοποίηση.

*Αρκεί να είναι ίδιες εκδόσεις: Home ή Pro

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
39 minutes ago, p4n0s86 said:

Σιγά τις ντρίμπλες για να φτιάξεις ένα bootable στικάκι με το Rufus και να τσεκάρεις τα κουτάκια που κάνει skip τους ελέγχους. Γιατί το κάνετε δύσκολο ενώ δεν είναι; @vasim Πάρε όποιο pc θέλεις, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με την αναβάθμιση, δε χρειάζεσαι άλλο κλειδί* πλέον για δωρεάν αναβαθμίσεις (όπως από 10 στα 11) ή για φορμάτ στο μέλλον. Απ' τη στιγμή που θα γίνει η 1η ενεργοποίηση θα αποθηκεύσει η Microsoft μια ψηφιακή άδεια που θα αντιστοιχεί στο hardware σου και τις επόμενες φορές θα πατάς απλά "δεν έχω κλειδί". Όταν σεταριστεί και συνδεθεί ξανά online θα σου κάνει αυτόματη ενεργοποίηση.

*Αρκεί να είναι ίδιες εκδόσεις: Home ή Pro

Εντάξει το διάβασα (επειδή είμαι περισσότερο mac user) απλώς δεν θέλω να μπαινω στη διαδικασία να μου λέει διάφορα στις επόμενες αναβαθμίσεις και να χρειάζονται hacks εκ νέου... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasim είπε

Εντάξει το διάβασα (επειδή είμαι περισσότερο mac user) απλώς δεν θέλω να μπαινω στη διαδικασία να μου λέει διάφορα στις επόμενες αναβαθμίσεις και να χρειάζονται hacks εκ νέου... 

Τα έχω βάλει σε i5 760 του 2009 και δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε hacks ούτε τίποτα, κατεβάζεις τα windows, τα περνάς σε στικάκι με το Rufus, τσεκάρεις να κάνει skip τους ελέγχους, μέχρι και να σου κλείσει αυτόματα τις χαζές άδειες που ζητάει η MS στο setup, σου φτιάχνει ακόμα και offline προφίλ με το όνομα χρήστη που θες κι εσύ απλά τα κάνεις install. Κυριολεκτικά 10 λεπτά υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Τα έχω βάλει σε i5 760 του 2009 και δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε hacks ούτε τίποτα, κατεβάζεις τα windows, τα περνάς σε στικάκι με το Rufus, τσεκάρεις να κάνει skip τους ελέγχους, μέχρι και να σου κλείσει αυτόματα τις χαζές άδειες που ζητάει η MS στο setup, σου φτιάχνει ακόμα και offline προφίλ με το όνομα χρήστη που θες κι εσύ απλά τα κάνεις install. Κυριολεκτικά 10 λεπτά υπόθεση.

καπου οδηγιες/tutorial σε video υπαρχουν; ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Titos301 είπε

καπου οδηγιες/tutorial σε video υπαρχουν; ευχαριστω

screenshot4-en.png

Εύκολο είναι, στο Device πάνω πάνω επιλέγεις το στικάκι, από κάτω το .iso και στα Advanced properties θα σου ανοίξει το μπροστά παραθυράκι που τσεκάρεις ότι θες από αυτά που είπα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Στην κάθε αναβάθμιση έκδοσης όμως θα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία για να την περνάς χειροκίνητα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Στην κάθε αναβάθμιση έκδοσης όμως θα πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία για να την περνάς χειροκίνητα.

ωωω ε καληνυχτα τοτε..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Τον Δεκέμβριο αναβαθμίστηκε στην 22Η2 κανονικά χωρίς να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Πήρα το μηχανάκι και με φλασάκι από το λαπτοπ windows 11 που είχα του πέρασα τα 11 αέρα. 

Και είναι και πολύ γρήγορο, μου έκανε εντύπωση.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω το εξής πρόβλημα.

Πήρα από "κανονικό" μαγαζί laptop με προεγκατεστημένα τα Windows 11, home νομίζω.

Στην έναρξη, πετάει Πολωνικά. Δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω αυτό κατά την αρχική ρύθμιση, προχώρησα με λίγο translate, OK.

Ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με τα 11, εντάξει, βρήκα ρυθμίσεις κλπ, πάω και βάζω αγγλικά και ελληνικά. Όμως τα πολωνικά, εκεί, μπάστακας, δεν φεύγουν τελείως, όποιο κόλπο κι αν έκανα (διαγραφή γλώσσας, επανεγκατάσταση πολωνικών και νέα διαγραφή, γκούγκλαρα και προσπάθησα ό,τι έβρισκα...).
Και να ήταν μόνο στην έναρξη, που πετάει στην ημερομηνία και αλλού μηνύματα στα πολωνικά, εντάξει. Όμως το κάνει και σε τυχαίες εφαρμογές που αντιλαμβάνονται ως βασική γλώσσα τα πολωνικά (πχ Instagram), αν και έχω είτε ελληνικά, είτε αγγλικά προεπιλεγμένα.

Σημειώνω ότι στη γλώσσα εμφάνισης των Windows 11 έχω δοκιμάσει ελληνικά και αγγλικά, αλλά ως επιλογή πετάγονται ακόμα τα πολωνικά.

Βασικά, θέλω να τα ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ από το σύστημα, γιατί δημιουργούν ενοχλητικά προβλήματα και το laptop δεν θα είναι για εμένα, οπότε δεν θέλω ν' ακούω γκρίνιες.

Έχετε ιδέα;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...