Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TROIDX είπε

πως παει το beta testing? @immortalx

Χαχαχα, για τα Windows 11 λες; Με τη Microsoft μια ζωη beta testers ειμαστε οποτε το εχουμε κανει επαγγελμα 😁
Θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Αν καποιος θελει να χρησιμοποιει Windows, ειναι μονοδρομος πλεον δυστυχως.
Προβληματα με crashes και ασυμβατοτητες δεν ειχα, απλα εχουν κανει ζημια στο productivity με καποιες επιλογες τους.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, immortalx said:

Χαχαχα, για τα Windows 11 λες; Με τη Microsoft μια ζωη beta testers ειμαστε οποτε το εχουμε κανει επαγγελμα 😁
Θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Αν καποιος θελει να χρησιμοποιει Windows, ειναι μονοδρομος πλεον δυστυχως.
Προβληματα με crashes και ασυμβατοτητες δεν ειχα, απλα εχουν κανει ζημια στο productivity με καποιες επιλογες τους.

Ετσιιιιι, beta μια ζωη μεχρι που αποσυρουν και το ''support''😂

Δημοσ.

Τώρα που θα φέρει τον ΑΙ assistant όμως θα κερδίσει οριστικά τον πόλεμο. Να δω ποιος θα μείνει σε παλαιότερο OS. :P

Δημοσ.

Επειδή τόσο καιρό καθυστερω την αναβάθμιση και μένω στα 10, αξίζει να την κάνω? Υπάρχουν θέματα στην λειτουργία τους,γιατί παλιότερα κάποιοι φίλοι μου είχαν προτείνει να περιμένω λίγο. Έχω ένα λάπτοπ HP με ΑMD Ryzen 5 και 8αρα μνήμη με 256 ssd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jkidd13 είπε

Επειδή τόσο καιρό καθυστερω την αναβάθμιση και μένω στα 10, αξίζει να την κάνω? Υπάρχουν θέματα στην λειτουργία τους,γιατί παλιότερα κάποιοι φίλοι μου είχαν προτείνει να περιμένω λίγο. Έχω ένα λάπτοπ HP με ΑMD Ryzen 5 και 8αρα μνήμη με 256 ssd.

Και να υπάρξουν θέματα (που μάλλον δε θα υπάρξουν αν είσαι κομπλέ στα 10), θα σου φτιάξει φάκελο windows.old και μέσα στις πρώτες 10 μέρες μπορείς να γυρίσεις ακριβώς όπως είσαι τώρα.

ΥΓ1. Μετά από 10 μέρες θα διαγραφεί αυτόματα.

ΥΓ2. Πάντα παίρνουμε κι ένα system backup εμείς, ανεξάρτητα από αναβαθμίσεις και οτιδήποτε για παν ενδεχόμενο.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jkidd13 είπε

Ποιος ο λόγος για να αναβαθμίσεις εξαρχής? Υπάρχει έστω και ένα χαρακτηριστικό που να έχουν μόνο τα 11 και πραγματικά να χρειάζεσαι?

• Like 4
Δημοσ.
Στις 5/6/2023 στις 11:38 ΠΜ, jkidd13 είπε

Εγω τα εβαλα απο την αρχη που βγήκανε σε λαπτοπ με  i7-9750H και 16gb ram , απο τοτε που τα εβαλα εχω ενα βαρυ και αργο λαπτοπ, χωρια οτι σε μερικα updates τα σκ@τωνε με drivers και σταματούσαν να λειτουργούν wifi,bluetooth adaptors,start buttons δεν ανοιγανε ποτε κτλπ...
Περιπου 2 χρονια που τα εχω, εχουν μπεί 3 φορές με clean insatllation γιατι παντα ειμαι της δευτερης ευκαιρίας και της λογικής οτι πρεπει παντα να εχεις το Latest, αλλα οχι για εμενα τουλαχιστον σε αυτο το λαπτοπ εν συκγριση με τα 10 pro το εχει κανει βαρυ και ασηκωτο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ένα θέμα, είμαι στα windows 11 και για κάποιο λόγο οταν παταω το σήμα του wifi λαγκαρει και δεν φορτώνει. Η κατι αλλο, οτανβ παταω on στο wifi αργεί πολύ να ανοιξει. Δεν τειθεται θεμα hardware μιας και μιλαμε και ryzen 5800x. Ουτε για θέμα με το wifi γιατι έχω 50αρα. Αλλά πραγματικα με προβληματίζει, έχω κάνει 3 φορές format και ακόμα τα ίδια

Δημοσ.
Στις 5/6/2023 στις 6:09 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Ποιος ο λόγος για να αναβαθμίσεις εξαρχής? Υπάρχει έστω και ένα χαρακτηριστικό που να έχουν μόνο τα 11 και πραγματικά να χρειάζεσαι?

αν και σωστή η απάντηση σου υπάρχει λογος αν εχεις 12xxx η 13xxxx intel για αυτούς υπάρχουν διάφορες γιαυτό άλλωστε βγήκαν 

Δημοσ.

Έχω αγοράσει 6 argb fans της arctic. Ενω την πρώτη μερα μπορουσα να διαλέξω κανονικά τι χρώμα να έχει το καθε led, μετα σταματησε, εγινε μονοχρωμο. Έχω δοκιμασει πολλα προγραμματα και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει, ισως το αντιμετωπισουν και αλλοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, inigo_montoya είπε

Έχω ένα θέμα, είμαι στα windows 11 και για κάποιο λόγο οταν παταω το σήμα του wifi λαγκαρει και δεν φορτώνει. Η κατι αλλο, οτανβ παταω on στο wifi αργεί πολύ να ανοιξει. Δεν τειθεται θεμα hardware μιας και μιλαμε και ryzen 5800x. Ουτε για θέμα με το wifi γιατι έχω 50αρα. Αλλά πραγματικα με προβληματίζει, έχω κάνει 3 φορές format και ακόμα τα ίδια

Ακριβώς το ίδιο εχω και εγώ ηθελα να το εγραφα σαν παραδειγμα παραπάνω αλλα το ξέχασα, απο τότε που τα έβαλα ετσι ήταν , οσο ελαφρυά και να τα έκανα μηδαμινές διαφορές..
ξαφνικά μπορει να δείς μετα απο κάποιο update να είναι ολα καλα...

Δημοσ.

Surface Pro 7 8GB ram: Όταν πάω να φτιάξω έναν φάκελο στην επιφάνεια ή και σε κάποιο άλλο υποφάκελο αν δεν πατήσω refresh δεν εμφανίζεται το ίδιο και όταν θέλω να αλλάξω όνομα.

Γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitrisOS είπε

Surface Pro 7 8GB ram: Όταν πάω να φτιάξω έναν φάκελο στην επιφάνεια ή και σε κάποιο άλλο υποφάκελο αν δεν πατήσω refresh δεν εμφανίζεται το ίδιο και όταν θέλω να αλλάξω όνομα.

Γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο;

Αν εχεις OneDrive δοκιμασε να το απεγκαταστησεις. Δες πως συμπεριφερεται και μετα εγκατεστησε το ξανα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, immortalx είπε

Αν εχεις OneDrive δοκιμασε να το απεγκαταστησεις. Δες πως συμπεριφερεται και μετα εγκατεστησε το ξανα.

το αφαίρεσα αλλά στον πίνακα ελέγχου ακόμα το εμφανίζει.

πλέον ο φάκελος εμφανίζεται αμέσως όπως κ όταν του αλλάζω όνομα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε

το αφαίρεσα αλλά στον πίνακα ελέγχου ακόμα το εμφανίζει.

πλέον ο φάκελος εμφανίζεται αμέσως όπως κ όταν του αλλάζω όνομα.

Για να καταλαβω, εκανες απεγκατασταση και τωρα εμφανιζονται οι νεοι φακελοι κανονικα χωρις refresh, σωστα;
Δοκιμασε να το ξανα-εγκαταστησεις να δουμε πως συμπεριφερεται. Ειδα αρκετες αναφορες οτι το OneDrive συνηθως προκαλει αυτο το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...